Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Mai 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 mai 2015 | 06:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Mai 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi în prima parte a zilei relația cu ființa iubită este cea care primează. Colaborarea totuși ar putea avea o aparentă tensiune. Care probabil vine din dorința ta de a avea un trai, activitate actuală mai liniștită. A doua parte a zilei, vine însă cu niște senzații emoționale mai intense de fel. Tranșantul ar putea prelua poziția. Pot apărea careva note de fluiditate intuitivă, emoțională. Pasiunea de asemeni azi va juca un rol imens în viața ta de cuplu.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi importanța relației tale este imensă. De la o vreme schimbările, adierea aceea de revoluții, schimbări în direcția afectivă este absolut necesară. Resimți transformările ca și prolifice atît planului vital, cît și schimbului de păreri opinii în cadrul cuplului tău. Mai ales la nivel evolutiv, filosofic, te ajută să crești, să te schimbi. Una peste alta, acum mai mult ca niciodată este momentul în care destinul te ajută să depășești limitele și să iei deciziile de rigoare, în favoarea reformelor afective.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ultima vreme necesitatea de posesivitate este una extrem de intensă. Partea financiară joacă un rol extrem de important. De aceea azi poate exista un conflict, o dilemă la acest nivel. În cadrul relației tale cu ființa iubită. Rolul tău acum este de a nu da frîu liber constrîngerilor și asupririlor vizavi de cel/cea pe care îl/o iubești. Sau pur și simplu ca și ideie asupra domeniilor vitale, caracteristice cuplului tău!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi vei avea parte de o doză intensă de melancolie, nostalgie, flegmatism. O doză de suferință, durere pe care o vei simți ca și o presiune de subconștient. Ultima perioadă partenerul/ra de cuplu probabil a devenit mult prea posesivă. Sau controlatoare de situație, relație. De aceea s-ar putea ca presiunea cuplului vostru să fi devenit mult prea insuportabilă. Azi indicate sunt micile incluziuni de reculegere, cu extragerea lecțiilor de rigoare, situațiilor create!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi vei resimți extrem de intens, incapacitatea ta de a mai face față lucrurilor. Doza de fatalitate, constrîngere afectivă. Limitări familiare, neînțelegerea ta cu ființa iubită. Toate astea s-ar putea să se opună unei stări normale în cadrul cuplului tău. Probabil a venit un moment în care deciziile legate de cariera ta și primordiabilitatea, întîietatea sexului în cadrul relației tale nu trebuie să îți dea direcție de a considera lucrurile incontrolabile. Este momentul în care fricile care te domină, pot fi și cele care să te perfecționeze, la un nivel net superior!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi vei simți o necesitate acerbă de a trece la un nou nivel de conștientizare. Maturitatea lucrurilor, gîndirii te face să îți risipești idealurile cu privire la afecțiunea pe care o manifești. Vei prelua o poziție mult mai mentalizată de acum încolo. Mai rațională. Mai pragmatică. Adevărul este că, ultima vreme probabil ai pus mai mult preț pe distracții. Sau pur și simplu te-ai comportat ușor mai lejer, ca de obicei. Cu formele de relaționare admisibile. De aceea azi conștientizând greșelile, trebuie să înveți să le gestionezi mai matur. Mai controlat!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi intensitatea simțirilor, acea doză de durere sau contrîngere afectivă te va face să te transformi din propria cenușă. Relația cu ființa iubită o vei resimți probabil ușor ieșită de sub control. Totuși, nu lăsa rigiditatea și răzbunarea să vă domine colaborarea. Din cadrul cuplului vostru. Una peste alta, acum înveți să prețuiești mult mai mult valorile. De orice fel. Mai ales cele afective!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi s-ar putea ca relația ta să devină o extrem de importantă temă a zilei. Indicat este să dai dovadă de mai mult fler, dulceață și romantism în colaborare și manifestare afectivă. Față de ființa dragă! Deoarece în caz contrar s-ar putea instala o răceală în interiorul cuplului tău. Una peste alta, astăzi ființa dragă va da dovadă de multă căldură și emotivitate. Direcționată ție! Atenție la iluziile și deziluziile foarte posibil de resimțit!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Acum probabil rănile din interiorul tău, tind să creeze probleme în relaționarea cu ființa iubită. Orgoliile s-ar putea să fie prea mari. Afecțiunea are o latură de pesimism în interiorul și deplinătatea sensului acesteia. De aceea urmărește sau indicat ar fi mai degrabă să dai dovadă de mai mult exprimare afectivă. Iubirea pe care o resimți ca sălășluindu-ți cuplul tău, s-ar putea să nu o exprimi prin forma tocmai prezentabilă unui bun mers al lucrurilor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi vei suporta mari doze de emoții controversate, sugrumate. Distorsionarea detaliilor din viața afectivă, fricile la care ești supus/ă în ultima vreme. Cu privire la siguranța afectivă, materială, stabilitatea simțirilor îți va da bătăi de cap. Urmărește ca suportul afectiv să fie coordonat de cel realistic. Indicat ar fi să nu te lași prins/ă de aparențe. Care ar putea aduce cu sine niște momente deziluzionante, difuze, incerte. Dar mai ales incorecte.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi presiunea din domeniul carieristic, s-ar putea să deie alură și relației tale cu ființa iubită. S-ar putea ca responsabilitățile, responsabilizarea la care ești supus să atingi culmi sociale să îți deie mari bătăi de cap. Să te facă să îți dorești altceva, decît calmul și fericirea cuplului tău, colaborării armonioase cu ființa iubită. Lucru absolut greșit. Nu te lăsa guvernat de superioritatea, dar mai ales deziluziile emoționale, de la o vreme încoace. Astea s-ar putea să fie cauzele primordiale, nefericirii relaționării.


Horoscop pentru femeia din Pești

Vei avea parte azi de multe reînnoiri la nivel emoțional. S-ar putea să primești niște vești de la mare depărtare. Ființa iubită este probabil cea care actual, te face să întrezărești necesitatea ta de a evolua. Pe diverse planuri vitale. Dar mai ales, și în mod special pe plan mental, filosofic. Acum e vremea în care te poți maturiza, pe plan sentimental și relațional, mai ales în urma apariției unui copil. Care să vă unească cuplul și mai mult. Dar mai ales care să îți ofere capacitatea să percepi iubirea ca și un concept aparte!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții