Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Mai 2015

Written By NIKE B. on joi, 28 mai 2015 | 06:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Mai 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi se pare că ești enorm, ba chiar peste măsură de romantic și îndrăgostit. Creativ și plin de idei, regii și scenarii amoroase. Așa cum, perioada asta ești mai mult axat pe aspectul casnic și familiar, pe stările tale interioare emoționale, ar fi indicat să îți oferi ție și parterului\partenerei tale de cuplu\amoros momente mai intime, mai profunde și mai speciale. Poți savura clipele în doi, cu o cină romantică acasă, sau poate doar într-un local mai retras. Azi profunzimea e cea, care se vrea în prim plan al sectorului tău de viață amoros.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi, pentru tine e o zi de clarificare a motivațiunii valorice. A posturii tale în cadrul relației pe care o ai. Așa cum ești, cam agitat și prins/ă în stări tensionate amoroase, ar fi de dorit să nu mai bați apa atâta în piuă. Urmărește-ți mai bine jocul minții! Și descoperă adevărata fațetă a ta și a ființei tale dragi, vizavi de relația voastră. Poate primești un dar, ceva. Unul mai fin și abia perceptibil! Ca spre exemplu, un gest tandru. Sau o drăgălășenie la adresa ta.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Focul pasiunii azi îţi aduce un nou suflu stimulant în viaţa ta amoroasă. S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie şi tulburare. Căci, se pare că fiinţa ta iubită tot face ce face, de la un timp încoace şi îţi tot pune lemne pe focul inimii. Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul iubirii focoase, a partidelor amoroase. S-ar putea astăzi cu un pic de noroc să dispui de o şansă de a-ţi egala drepturile şi conturile. În modul amintit anterior.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi eşti extrem de setimental/ă. Se pare că relaţia ta cu fiinţa iubită îţi aduce o perioadă de consolidare a sentimentelor, emoţiilor. Iar astăzi, intimitatea căminului, profunzimea şi căldura stărilor de suflet vă poate aduce alături. Mai apropiaţi şi mai împliniţi. Oricum, tu te deschizi cel mai bine într-o astfel de poziţie, în care poţi fi văzut în lumina ta pură interioară. Fii atent, la detaliile de conjunctură manipulativă. S-ar putea, ca parţial fiinţa ta multpreaiubită să te domine. Armonia e în mâinile voastre!




Horoscop pentru femeia din Leu

Centrul de greutate în relația ta de iubire, astăzi stă în tactica de comunicare și înțelegere reciprocă. Ar fi indicat, să aveți ambii unul față de celălat răbdare și înțelegere! Astfel încât, în loc să vă puneți pe poziții de contrariat, mai bine să analizați problema discuției din punctul fiecăruia de vedere! Deci, comunică ceea ce te frământă și vei regăsi în cadrul relației tale liniștea, de care ai tu nevoie. Izolările în sinea ta, pot răci sentimentele voastre! Chiar dacă vă iubiți mult, dragostea are nevoie de o susținere argumentată. De o realitate clară și prezență continuă a ambilor în interiorul retrăirilor, gândirii, emoțiilor celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca starea ta de astăzi de amorezare și emoțională să nu coincidă întocmai cu cea a partenerului\ei tău\tale. Asta nu ar însemna că ea nu ar simți la fel, doar că probabil vă faceți remarcați diferit emotiv unul față de celălat! S-ar putea, ca pentru tine să conteze mai mult valorile palpabile decât visarea, iar asta să producă declicul! Toate vor fi bune și frumoase, însă dacă combinând aceste două motive vei face un mic cadou persoanei iubite din banii câștigați. Asta îi va împregna încă odată încrederea că o iubești, indiferent de diferențele de păreri dintre voi, din ultima perioadă!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Cu siguranță azi, e totul bine și frumos. Ești pur și simplu mascota zilei! Iubit\ă, în centrul atenției și cu o grămadă de potențiali admiratori\oare! Ești remarcat\ă! Alături de ființa dragă azi te simți important\ă și în al nouălea cer de fericire. Dacă ești solitar\ă poți face cunoștință cu cineva de sex opus de peste hotarele țării, din marea călătorie a ta relaxantă, sau din deplasarea de servici. Ai o mare șansă azi să te îndrăgostești instantaneu, sau să ai parte de niște flirturi de moment incredibil de frumoase.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Melancolie, nostalgie și amintiri despre clipele frumoase petrecute cu ființa dragă! Poți avea parte de niște stări mai intuitive, în care vei putea să resimți și să citești aproape telepatic, în interiorul sufletului ființei tale iubite și dragi! Tot azi, vei avea parte de niște partide amoroase speciale, în care vă veți putea împletici frumos spiritele și inimele în unison. Zi în care emoțiile profunde, sentimentele și visarea contează! Iubire telepatică!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi în mod clar vei face cunoștință cu cineva, sau te vei îndrăgosti. Sau pur și simplu te reântâlnești cu un\o fost\ă iubit\ă. Chiar dacă ești mai toată vremea sufocat\ă de graficul de servici, azi clar poți ieși să te relaxezi undeva. Iar acolo să te declari învins\ă în fața flirturilor și emoțiilor. Ești ușor supus\ă stărilor de sentimentalism, iar asta îți poate crea o atmosferă frumoasă și romantică. Alături de cineva de sex opus. Sau în cadrul în care ai o relație, în mod clar alături de ființa iubită. Poate închei și un contract nupțial sau de logodnă azi?! Cine știe?!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O mică rană sufletească tot încă nu îți dă pace! Dar se pare, că chiar și așa dragostea în viața ta deține un rol important. Chiar extrem de important. Te ajută să evoluezi și să crești ca viziune. Despre ceea ce ar trebui să reprezinte în adevăratul sens al cuvântului o relație, iubirea adevărată, pură! Se pare că se duce o mare luptă și transformare între tine, sentimentele tale vizavi de ființa iubită și relația voastră. Azi poți avea parte de niște circumstanțe în care să te faci remarcat mai mult pe plan sentimental, de către cel\cea pe care o iubești. Să ai parte de o comunicare excelentă. Se pare că valoarea temeliei construite contează mai mult, decât alte părți ale realității voastre de cuplu.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi, clar și sigur ai multe șanse să întâlnești pe cineva special sufletului tău. Să te îndrăgostești! Aceasta poate avea loc în cadrul unei călătorii pe care o faci, sau pur si simplu de cineva de peste hotarele tării sau foarte erudit! Dacă ai deja o relație, vă puteți porni într-o călătorie a visurilor voastre, reală sau imaginara. Vă puteți pune la punct viitorul vostru, cu niște viziuni noi asupra organizarii de mai apoi a vieții voastre de cuplu. Puteți lua o decizie , spre exemplu să faceți în sfârșit un copil împreună. O zi în care ai parte de multe surprize frumoase!


Horoscop pentru femeia din Pești

Emoții profunde, răscolitoare, paralizante și electrizante. Îți rezervă ziua de astăzi! Viața amoroasă îți aduce pe cineva în viața ta, de care te poți îndrăgosti de la prima vedere. Dar care te poate face și să suferi nițel. Oricum, se pare că relația între tine si sexul opus nu e tocmai perfectă! Dar, chiar și așa ar fi bine să păstrezi calmul, pentru că sentimentele voastre au tendința să se transforme în ceva mai mult, decât o superficialitate banală! Azi, ai ocazia să înveți o lecție relațională!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții