Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Mai 2015

Written By NIKE B. on luni, 25 mai 2015 | 07:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Mai 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prima jumătate a zilei încă entuziasmul, optimismul îți va sălășlui inima, relația ta. Sectorul afectiv acum are parte de careva note tensionate. Vremea cînd jocul între putere, control, pasiune, dar și dezechilbru este extrem de marcantă. A doua jumătate a zilei, rutina și suprapunerea domeniilor de viață ale tale și a ființei iubite, devin primordiale. Totodată revine o carevă stare de iluzie, emoții pline de visare. Acea doză de idealistic și ideal. Mare atenție, însă că pot ușor deziluziona, dacă nu te informezi clar despre situația realistică a unor forme afective. Vizavi de ființa iubită, emoțiile dînsei sau situația veridică a relației, la momentul actual.



Horoscop pentru femeia din Taur

Prima jumătate a zilei, încă mai ai parte de o căldură afectivă interiorizată. Familia e centrul atenției. A doua jumătate a zilei însă necesitatea pentru distracție, afecțiune într-una cu visarea crește exponențial. De aceea indicat este să planifici o seară romantică sau o cină cu ființa iubită. Astăzi în pofida tensiunii în comunicare și colaborare, care de la o vreme îți asaltează domeniul afectiv, ai parte de momente frumoase. Iubire platonică și stări de vis.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prima jumătate a zilei, primești niște apeluri telefonice, mesaje de la ființa iubită. Sau pur și simplu ai predispoziția să comunici jovialist cu partenerul/ra tău/ta de cuplu. A doua jumătate, emoțiile devin interiorizate. Probabil, va exista un careva dezechilibru în colaborare. Tensiunea între detaliu, tipicărie și lejeritatea în exprimare se va face clar simțită! Este foarte important să faceți diferența între aceste două direcții și să depășiți, necesitatea de a căuta nod în papură. În ceea ce faceți sau întreprindeți fiecare, dintre voi!


Horoscop pentru femeia din Rac

Prima jumătate a zilei, necesitatea și importanța valorică îți aduce ceva cîștiguri sau venituri de pe urma colaborării cu partenerul/ra de cuplu. A doua jumătate, iei decizia asupra unor plimbări, ieșiri cu ființa dragă. Dispune-ți de o comunicare mai prolifică, amplă. În cazul în care primești sau transmiți niște mesaje, vor fi guvernate de mult sentimentalism, visare și melancolie. Acum e momentul în care atragi enorm de mult atenția sexului opus. Indicat este însă să nu lași ca dorința de control a dînsei să te facă din obiect adorat, prisonier/ă!




Horoscop pentru femeia din Leu

Prima jumătate a zilei, încă ai parte de acea energie colosală cu care atragi priviri. Dispui de o jovialitate extraordinară. Te simți îndrăgostit/ă de viață și iubire în sine. Acum e momentul în care jocurile pasionale, te guvernează intens ca și stări interiorizate. Granița dintre închipuire și realitate este extrem de fină. La fel însă și suferința! A doua jumătate a zilei, pui preț pe valori, stabilitate și afecțiune acumulată în timp. Pe bunuri comune, bani de ce nu?! Există probabilitatea unei achiziții împreună cu ființa iubită, a unui obiect care să vă umple domeniul vital de vis!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Prima jumătate a zieli dispui de o stare platonică accentuată. Intuiția, visarea te duce cu gîndul la ființa dragă. Iubirea perioada asta se joacă dur cu tine, inima ta. Se pun în joc valorile, banii, sentimentele, dar și manipularea, controlul. A doua jumătate îți aduce acel fler, romantism și atractivitate la sexul opus. Ființa iubită manifestă pentru tine un interes mai accentuat. Melancolia și visul va avea tendința să îți aducă lucruri frumoase pe direcția relațională!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Prima jumătate a zilei, visele și idealurile îți guvernează sectorul afectiv. Optimismul e cel care te ajută să depășești granițele realității și să te regăsești împlinit/ă, realizat/ă. Atît ca și parametri individuali, cît ca și parametri relaționali. A doua jumătate a zilei melancolia, nostalgia și visarea va avea tendința să te guverneze intens afectiv. Probabil incapacitatea de a fi alături de ființa iubită sau pur și simplu dorul, te va face să retrăiești relația mai mult imaginar. Indicat este perioada asta să dai dovadă de multă tactică în luare decizii, căci e vreme de spus lucrurilor pe nume!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi o formă emoțională va continua să îți guverneze sectorul carieristic, de unde și o mai puțină importanță oferită celui relațional. Sau dezechilibru rezultat din asta. A doua jumătate a zilei, sentimental vei avea senzația că prinzi aripi. Visul, platonicitatea, vor fi formele care te vor guverna, ca și tentă relațională. Acum e perioada în care tematica cuplu în viața ta, prinde forme evoluționiste. Simți necesitatea să schimbi potențialul acesteia. Sau pur și simplu să abordezi o nouă filosofie în cadrul ei. Indicat este încă să îți asculți intuiția atunci cînd vei lua o decizie anume legată de tine și relația ta de iubire.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi în prima jumătate a zilei vei resimți necesitatea de abordare a unei noi laturi filosofice, de gîndire. Atît în cadrul cuplului tău, cît ca și generalitate individuală. Mai mult ca niciodată acum este necesar să gîndești cît mai altruist. Să dai dovadă de mai multă lejeritate în colaborare cu partenerul tău. Altfel s-ar putea isca careva conflicte, de ordin comunicativ. Indicat este să vă ajutați în vă înțelege cît mai bine unul pe celălalt. Mai puțin în a despica firul în patru asupra unor tematici, cu totul și cu totul neimportante. Asta e perioada în care afecțiunea, iubirea în viață ta se retransformă într-un nivel evoluționist, net superior față de cel de dinainte.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prima jumătate a zilei intensitatea, profunzimea emotivă încă îți mai sălășluiește aspectul afectiv al sectorului relațional. În cea de-a doua însă vei resimți un nou val de expansiune la acest nivel. O careva doză de optimism, lejeritate în gîndire. Capacitatea de a-ți permite să visezi, să dai forme imaginare, idealistice pe undeva cuplului tău. Indicat este perioada asta să înțelegi că forma de control și manipulare afectivă, nu e tocmai cea mai bună. Pe de altă parte să sesizezi că intensitatea este noțiunea pe care tu o aduci în relația ta. De aceea suferința din dragoste, s-ar putea să fie una din forma ta naturală, aproape vitală, din acest sector.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi în prima jumătate a zilei încă mai resimți sectorul relațional, ca fiind unul central în viața ta. Probabil ești pus/ă în contact direct cu partenerul/ra tău/ta de viață. Probabil aveți ceva de făcut împreună. Sau pur și simplu vă distrați din niște momente amuzante. A doua parte a zilei, însă vine cu o careva tentă intensă afectivă. Ușoarele senzații de suferință din dragoste, s-ar putea să îți sălășluiască inima. Probabil vei avea tendința să pui la îndoială niște adevăruri de cuplu, izvorîte din note imaginare mai mult, decît realistice.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ziua vine cu prima jumătate, care încă pune în valoare niște momente de conviețuire cu partenerul/ra de viață. Niște obligațiuni de efectuat în comun. Niște treburi de rutină, care vă aduc satisfacția reciprocă. A doua parte vine cu o fuziune înaltă de colaborare, afectivă. Resimți importanța ființei dragi în viața ta ca pe un mare întreg de care dispui, în mod negreșit, absolut magnific. O zi extrem de prolifică vizavi de partea relațională în viața ta.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții