Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Mai 2015

Written By NIKE B. on marți, 19 mai 2015 | 05:44


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Mai 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cea mai comunicativă zi s-ar părea că este cea de azi, în care tu și ființa dragă vă spuneți multe. Clare și neclare, adevărul însă este că aceasta totuși o direcție favorabilă, bună. Mai ales pentru cazul în care confuzia v-a sălășluit pînă acum inimile. Încearcă să fii plin de compasiune și gînduri înalte. Asta te va face să observi partea bună a lucrurilor. Ființa dragă cu siguranță va aprecia asta, găsind în tine calmul, liniștea și armonia.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi relația cu ființa iubită s-ar putea să prezinte una dintre cele mai importante direcții de urmat. Colaborarea bineînțeles, va fi fructuoasă, cu o indicați să prezinți mai multă răbdare și considerație cu cel/cea de lîngă tine. Azi va fi probabil mai greu de combinat cele trei sectoare extrem de importante în viața ta: tu, propriul tău nume și ființa dragă. Însă există o suluție amiabilă, în cazul în care vei poziționa un legămînt unificat pentru toate acestea. Tu, în sintagma: decid, colaborez, mediatizez!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar părea că cea mai tensionată stare vine din dorința ta de a schimba lucrurile cu orice scop. Azi capacitatea ta de te încadra în graficul zilei, poate fi una ușor lipsită de colaborare. Chiar dacă asta s-ar putea să nu îți provoace multă plăcere, ori staisfacție, încearcă să separi dorința de a schimba totul. Pune mai multă atenție și diplomație în tot ce faci și vei reuși, cu siguranță. Mai ales că valorile realistice, acum vor prima în viața ta, cuplul tău. Ca și formă vitală și absolut armonioasă de trai.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi vei dispune de o încărcătură mare de sentimentalism. Totuși, tensiunea amoroasă te va face să ai parte mai degrabă de ușoare doze de suferință. S-ar putea dorința ta de a guverna, poseda, manipula sau pur și simplu distruge și retransforma la nivel emoțional, să nu aducă prea multă satisfacție ori fericire. Azi va trebui să dai dovadă de multă considerație și multă răbdare, înțelepciune în a face relația ta să meargă. Cu un pic de răbdare se trece și marea!




Horoscop pentru femeia din Leu

Destinul te va ajuta azi să faci în sfîrșit schimbări în direcția materială, valorilor vitale. Cuplul tău poate fi sursa de comunicare a laturilor care nu mai merg. Iar dacă nu mai funcționează, s-ar putea schimbările să necesite o urgentă implicare, în acest sens. Azi ceea ce te frămînta mai mult, va avea tendința să se aranjeze. Să te facă să conștientizezi, care pot fi sursele, domeniile, direcțiile de realizare. De atingere a țintelor suspuse. Scopuri care te vor ajuta să aduci echilibrul cuvenit relației tale. Și calmul tău afectiv.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi se va produce o reamplasare a primordiabilităților în viața ta. Cu direcția către sfera carieristică. Către care tinzi cu înverșunare să avansezi. Vei simți necesitatea de a da confortul intim pe țeluri propuse de atins. Atenție însă la tensiunea pe care, s-ar putea cu ușurință să o atragi în interioru relației tale. Metodica ta rigidă de comportamnet s-ar putea să fie preluată ca atare de cel/cea de lîngă tine. Și s-ar putea să fie resimțită ca și una greu de asimilat. Încă e necesar să înțelegi, că emoțiile și iubirea sunt cele care tevor mișca spre noi piscuri.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi s-ar putea să ai parte de un moment de respiro. Ceva inovator în viziunea ta, în filosofia gîndirii tale, raționamentelor ce vizează atît dezvoltarea ta ca și individuum/personalitate. Cît și într-un mod direct relația ta cu ființa iubită. Mai ales, pentru că în cazul tău, felul în care comunici cu cel/cea cu care formezi un cuplu este foarte important. Acum mai mult ca niciodată ai nevoie să îți extinzi țărmurile, să pășești pe noi tărîmuri, noi orizonturi. Schimbările de rigoare voi tinde să apară, fi-i sigur/ă de asta. urmîndu-ți evoluția continuă a sufletului.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi starea la care vei supus/ă emoțională, te va ajuta să îți depășești net superior, propria condiție emoțională. Stările actuale te vor supune la o transformare majoră sentimentală, a propriilor valori. Propriilor termeni și condiții în care exiști și coexiști cel mai bine. Important este de azi înainte să îți stabilești car țelurile de atins, domeniile infecte de extirpat, de eliminat din relația ta. Iar schimbările în scurt timp vor tinde să apară. Cu siguranță!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi impactul relațional în viața ta, încă îl vei mai resimți ca fiind primordial. Probabil tematica nu va fi atît de constrînsă. Totuși conflictul încă mai are influență asupra ta și a ființei dragi. Încearcă să susții o atmosferă plină de echilibru și armonie. Numai în felul ăsta ve-ți dobîndi o bună înțelegere în cadrul relației voastre, vă va ajuta pe viitor să aveți parte de schimbări și reînoiri prolifice. Sau inversul monedei.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi necesitatea de a trece la un nou nivel de înțelegere a situației din cadrul cuplului tău. A facturii emoționale din cadrul planului afectiv, te va face să suporți piedici, limitări, constrîngeri. Sau pur și simplu să ai parte de mici suferințe, din cauza desprinderilor de o cauză fericită, sentimentală din viața ta. Confuzia, deziluzia va avea tendința să te pună în situația în care, nu vei mai ști în care parte să o iei, unde să o apuci!? Este indicată răbdarea și mai ales pragmatismul disecării detaliilor actuale, vizavi de ființa iubită și cuplul tău.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi vei suporta mari doze de emoții controversate, sugrumate. Distorsionarea detaliilor din viața afectivă, fricile la care ești supus/ă în ultima vreme. Cu privire la siguranța afectivă, materială, stabilitatea simțirilor îți va da bătăi de cap. Urmărește ca suportul afectiv să fie coordonat de cel realistic. Indicat ar fi să nu te lași prins/ă de aparențe. Care ar putea aduce cu sine niște momente deziluzionante, difuze, incerte. Dar mai ales incorecte.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi indicat este să încerci din răsputeri să îți creezi premise de optimism. Să crezi în steaua ta, dar mai ales să lași fricile deoparte. Cele ce țin de tine, relația ta și căminul vostru comun. S-ar putea iluzoriul sau confuzia care se produce actual să nu aibă o ieșire clară din situație. Singura deschidere către larg, libertate și necontenit, fiind probabil numai alegerile. Alegerile care vrei ori nu, trebuie să le faci. Acum e perioada în care schimbările vin cu un mare aport evoluțional în viața ta!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții