Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Marti 5 Mai 2015

Written By NIKE B. on marți, 5 mai 2015 | 06:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 5 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 5 Mai 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi cînd vei avea nevoie de multă reflectare a tuturor stărilor tale emoționale. Probabil vei re\descoperi un adevăr informațional de ordin afectiv, care te va transforma. Probabil vei considera că uniunea legalizată, maritală nu mai e atît de primordială pentru tine. Pentru fericirea ta, care de altfel ar fi putut fi doar concepută în subconștientul tău. Acum e momentul în care propria valoare personală. Și propriul aport, imagine în cuplul tău sunt primordiale. Azi e un moment, cu efect de conștientizare pasivă a propriilor norme și valori.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e ziua în care intuiția îți va spune cum e mai bine să procedezi în relația ta. S-ar putea ca în ultima vreme ființa iubită să tărăgăneze în colaborare. Din simplul motiv că ar avea nevoie de schimbări în cuplul vostru. Azi se pare că se va produce din esență ceva, care vă va schimba mersul lucrurilor. Profunzimea psiho-emoțională de astăzi te va ajuta să ai acces la un plan mult mai tranșant al sentimentelor. Iar direcționarea acesteia corectă, va putea trezi multă pasiune și coeziune sentimentală cu ființa dragă!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Încă e o perioadă în care, se pare că ești ușor confuz\ă referitor la senzațiile tale amoroase. Dar chiar și așa relația ta ușor ușor tinde să capete nuanțe mai solare. Adică s-ar putea ca începînd cu azi să îți dorești să dai mai multă importanță iubirii în viața ta. Și chiar și-ar putea merita pe deplin locul și importanța, de ce nu?! În cazul în care ești solitar\ă azi poți să întînești pe cineva de sex opus, pe cineva în cadrul graficului de servici. Sau în timpul procedurilor de relaxare și înfrumusețare pe care o să le aplici.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi extrem de frumoasă, în care vei avea parte de foarte mult romantism, sentimentalism și scene siropoase. S-ar putea ca tu și fința iubită să fiți pe un val. Pe un val în care ambii aveți aceleași interese, aceleași doleanțe și probabil și aceleași planuri de executat. Acum e momentul în care rutina te acaparează. Dar totodată e și momentul în care poți face niște concluzii referitor la cine îți e mai aproape și la greu, nu numai la bine! E timp de valorificat ceea ce aveți. E timp pentru calitatea și stabilitatea relației tale!




Horoscop pentru femeia din Leu

Probabil ești din ce în ce mi captivat\ă de povestea ta de iubire. De idila ta amoroasă. Te complaci ușor în niște scenarii regizate de tine, exact așa cum ți-ai fi dorit tu de mult timp. Azi interiorizarea emoțiilor, te vor face extrem de melancolică. Probabil vei avea nevoie de a trăi totul în sufletul tău, acolo în profunzime. Mai puțin să etalezi. Așa cum ți-ai dori de altfel. Se pare totuși că unele idealuri spre care țintești sunt mai greu de atins, decît ai fi crezut. Iar partenerul\ra de relație, colaborarea cu el\ea e un pic tensionată!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e atîta agitație în jur. Multă comunicare. Multe cunoștințe, deplasări scurte. Ai marea posibilitate să faci o serie de cunoștințe în stradă cu persoane de sex opus. Sau prin intermediul surselor de comunicare. În cazul în care ai pe cineva, s-ar putea să vă împărtășiți mesaje de amor prin telefon, mailuri. Într-un fel sau altul azi ești avantajat\ă sentimental. Iar Cupidon îți va oferi oportunități de iubire. Atîta timp cît tu ești dispus\ă să comunici și să colaborezi cu cel\cea pe care îl\o iubești!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e o zi cînd emoțiile tale vor avea nevoie de o argumentare reală, palpabilă. Relația ta cu ființa iubită are nevoie din ce în ce mai mult de claritate, de lumină. Toate pretind a lua ușor ușor forma unei cețoase confuzii. În care lipsa comunicării, nesiguranța din interiorul căminului vostru și cea afectivă vă pune la zid relația. Probabil treci printr-o perioadă complicată în care, materialismul și finanțele își spun greul cuvînt. În fața viitorului cuplului tău. Dar ce iubire adevărată nu ar rezista, chiar și în fața unor astfel de greutăți?!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi cînd emoțiile tale vor avea nevoie de o argumentare reală, palpabilă. Relația ta cu ființa iubită are nevoie din ce în ce mai mult de claritate, de lumină. Toate pretind a lua ușor ușor forma unei cețoase confuzii. În care lipsa comunicării, nesiguranța din interiorul căminului vostru și cea afectivă vă pune la zid relația. Probabil treci printr-o perioadă complicată în care, materialismul și finanțele își spun greul cuvînt. În fața viitorului cuplului tău. Dar ce iubire adevărată nu ar rezista, chiar și în fața unor astfel de greutăți?!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi încearcă să fii cît mai lasciv\ă. Cît mai detașat\ă și degajat\ă emotiv. Pentru ca tu și iubirea ta să nu aibă cumva de suferit. În cazul în care vei încerca să te separi în adîncul lumii tale, lingîndu-ți presupusele răni s-ar putea să nu obții altceva decît tensiuni interioare. Și senzația de a fi neiubit\ă. Urmărește perioada asta să-ți înfrîngi pornirile de dictatorialism. Sau pur și simplu să fii cît mai indulgent\ă în exprimări la adresa ființei dragi. Conflictele de cele mai multe ori pot fi anihilate prin diplomație și înțelepciune.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Marea tensiune se pare că azi se va duce în domeniul expunerii comunicative emoționale. S-ar putea ca exprimarea, verbalizarea să nu mai fie posibilă. Mai ales atîta timp cît nici tu nu mai înțelegi probabil ce ți se întîmplă de la o vreme încoace. Toate una peste alta, se suprapun astfel încît neclaritatea, confuzia sentimentală și relațională să-ți domine viața. Mare atenție și maxim pragmatism în direcția cuplului tău. S-ar putea ca ființa iubită să nu fie tocmai cea care se dă a fi. Sau cel puțin astea percepi tu. Azi mai mult ca niciodată ai nevoie de o constructivitate a gîndirii!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

De la o vreme bună, în mod clar relația ta are parte de multe contrarieri. Pe de-o parte și de alta a situației, s-ar putea ca astea să se manifeste din cauza intensității trăirilor tale interioare. Din dorința de a demola niște structuri proprii, deja ușor învechite și nonfuncționale. Perioada asta mai mult ca oricînd, ai nevoie să dai dovadă de multă diplomație. În cazul în care îți dorești să păstrezi cuplul tău intact. Și ar fi bine să o faci sincer și sigur\ă, că tot ceea ce clădim în profunzimea propriilor trăiri, are proprietatea de a ne dirija viața la exterior!


Horoscop pentru femeia din Pești

Acuma e o perioadă în care, iubirea poate căpăta forme mult mai ample în viața ta. Și anume s-ar putea ca pasiunea, sentimentele pe care le nutrești și le manifești, să găsească sprijin și reflexie în exprimările nonverbale ale ființei iubite! De aceea probabil va trebui să intuiești mai mult, decît ți se va spune fățiș. În cazul în care îți dorești o stabilitate a cuplului tău, azi indicat ar fi să dai mai puțină importanță activităților de grup și ieșirilor cu amicii. Astfel încît, să nu dai cumva impresia de nepăsare și neatenție vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții