Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Mai 2015

Written By NIKE B. on vineri, 22 mai 2015 | 05:54


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Mai 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ai parte de emoții pline, intense, dar interiorizate. Tinzi să ascunzi căldura afecțiunii, pe care probabil o nutrești pentru ființa iubită. Azi este indicat să dai dovadă de mai multă colaborare cu partenerul de cuplu. Altfel s-ar putea crea senzația de taciturn. Sau pur și simplu de inactiv. Efectul acestora poate fi unul catergoric dezechilibrant relațional.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi ai parte de multă comunicare, plimbări, agitație. există predispoziția să îți întîlnești viitorul iubit/ă în plină stradă. Sau în oricare altă activitate în drum spre servici, cumpărături. Acum direcția marcantă este cea a beneficiilor, în cazul că ești deja într-un cuplu. A materialismelor, bunurilor acumulate comune. Stabilitatea unor indici din cadrul cuplului tău. Cum ar fi spre exemplu, acceptarea faptului că insistența provocată pe tema surselor de venit a ființei dragi, este un scenariu care îți pune în pericol relația. Acum e vremea cînd pune-ți forță în comun și realizați!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acum e momentul să-ți reformatezi niște vise legate de relația ta. De schimbările, chiar și prin rupturi pe care trebuie să le implimentezi. Asta probabil îți va aduce satisfacția relațională. Că totul e din bine în mai bine! În cazul în care vrei să păstrezi cuplul tău, gîndește-te cum ai putea fără a dramatiza sau tensiona situația, să mediatizezi colaborarea dintre voi doi. Probabil acuma te vezi impus\ă să te desprinzi de starea de relaxare și distracție și să te implici în inițiative și acțiuni. Indicat este încă să mai ții în vizor clar relația ta, fără să dai curs autoluzionărilor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi în cazul în care nu ai pe cineva drag\ă, vei avea o mare oportunitate să întîlnești. Cineva extrem de special\ă inimii tale. În cazul în care ești într-o relație, comunicarea cu ființa dragă vor fi cele mai splendide atuuri. Beneficiu, care te va face să te re\îndrăgostești și mai mult în cel\cea la care ții. Chiar dacă munca și rutina îți ia cea mai mare parte din graficul zilelor, totuși relaționarea și dragostea rămîn încă cele mai importante tematici. Ale sectorului tău emoțional. În cazul în care îți dorești să obții o relație cu bătaie lungă de viitor, indicat ar fi să lași mîndria și orgoliul deoparte, să nu te mai interiorizezi atît. Ci să te exprimi și exteriorizezi!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi încearcă să fii cît mai lasciv\ă. Cît mai detașat\ă și degajat\ă emotiv. Pentru ca tu și iubirea ta să nu aibă cumva de suferit. În cazul în care vei încerca să te separi în adîncul lumii tale, lingîndu-ți presupusele răni s-ar putea să nu obții altceva decît tensiuni interioare. Și senzația de a fi neiubit\ă. Urmărește perioada asta să-ți înfrîngi pornirile de dictatorialism. Sau pur și simplu să fii cît mai indulgent\ă în exprimări la adresa ființei dragi. Conflictele de cele mai multe ori pot fi anihilate prin diplomație și înțelepciune. Decît înflăcărare și orgoliu!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi frumoasă cînd ușor ușor poți simți energia, exaltarea și curajul să vrei să schimbi lucrurile în mai bine. Vizavi de sfera emoțională a vieții tale. Probabil vei fi tentat\ă să-ți lărgești orizonturile, acceptînd o stare anume a relației tale. Și promovînd-o spre noi culmi, ale unui viitor luminos în doi. E nevoie însă să nu lași cumva deziluzia să-ți ia din speranța împlinirilor. Oricum puțin cîte puțin ființa dragă îți va fi alături în tot ceea ce vei întreprinde, ori face.



Horoscop pentru femeia din Balanță

În ultima vreme probabil tu și ființa iubită a-ți avut parte de o serie de fluctuații de păreri, decizii și emoții. O stare contrariată v-a făcut probabil să vă electrizați non-stop cu cuvinte lezante la adresa fiecăruia. Azi vei simți necesitatea să-ți expui sentimentele la maximum. Vei avea nevoie de multă exteriorizare. Cumva de o etalare publică, presărată cu niscaiva orgoliu și întîietate personală în relația ta. Asta te va ajuta după părerea ta să treci peste niște răni pe care încă le mai adăpostești în sufletul tău. Indicat este să dai cît mai multă importanță simțirilor și nu aparențelor superficiale!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi poți avea parte de o revelație sentimentală. De o oportunitate în ați reînnoi relația ta cu principii noi, cu șanse noi de izbîndă a relației tale. S-ar putea ca colaborarea ta cu ființa dragă să fie posibilă. Să aibă tangențe cu realitatea în sfîrșit! Mai ales atîta timp cît tu nu vei mai lăsa tăcerea să se manifeste, în defavoarea unei buni colaborări. Prin comunicarea a ceea ce simțiți defapt. Azi e o zi splendidă pentru expansiunea unor detalii sudante cuplului vostru.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi vei simți totul mult prea intens. Probabil emoțiile se vor dovedi a te răscoli pe interior. Chiar dacă decizia ta de a da mai mult curs evoluției aspectului amoros te face să depășești multe umbriri ale cuplului tău. Azi totuși se pare că ceva te va readuce în acea senzație de fatalitate și dramatism din iubire. Indicat este încă odată să urmărești, dacă nu cumva metodica ta de a colabora, expune gîndurile și sentimentele este ușor crispată. Sau poate tinzi să rupi foarte facil orice tendință amiabilă de a clarifica unele nuanțe relaționale. Azi intensitatea stărilor te va ajuta încă odată să înțelegi, dacă ceea ce simți e cu adevărat iubire sau nu!?

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e o zi extrem de frumoasă pentru tine din punct de vedere relațional. Din punct de vedere amoros și al colaborărilor cu ființa iubită. S-ar putea ca în cazul în care ești solitar\ă să întîlnești azi pe cineva extrem de special\ă. Pe cineva care să îți fie partener de cuplu de acum încolo. Pentru ca totul să meargă și mai minunat în relația ta, în cazul în care ai una; ar fi indicat să înțelegi că persoana dragă trece prin niște momente dificile din viața sa și chiar are nevoie de susținerea ta. Afecțiunea ta. Care i-ar da motiv să te iubească și mai mult decît o face!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi cea mai mare energie s-ar putea să-ți fie acaparată de rutina zilei, arhiplină. Urmărește o claritate a gîndurilor și exprimărilor emoționale vizavi de ființa dragă. Pentru că în direcția aia s-ar putea să se ducă lupta. Probabil iubitul\ta tău\ta se simte cumva strîmtorat/ă afectiv. Tot încearcă să-și ascundă emoțiile și sentimentele pe care le nutrește față de tine. Abordînd o tactică de limitare a exteriorizării acestora. Azi vei obține un echilibru relațional garantat, dacă vei ști cum să îmbini utilul cu plăcutul. Și obișnuitul cu neverosimilul emoțional în viața ta.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi vei avea parte de sentimente extrem de intense. S-ar putea ca iubirea pe care o nutrești să te facă foarte pasional\ă. Pe undeva extrem de gelos\oasă. Mare atenție încă la latura carieristică, care s-ar putea să-ți bulverseze cumva bunul mers al relației tale. Anume din acest considerent ar fi indicat ca: din moment ce ești cu ființa dragă să lași grijile de la servici să rămînă în acel sector. Ca nu cumva să îți pericliteze relația voastră. În principiu poți obține rezultate frumoase în direcția emoțională, dacă tensiunea și intensitatea o vei îndrepta într-o sursă focalizantă de pasiune erotică.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții