Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Citeste Horoscopul zilei de Sambata 23 Mai 2015

Written By NIKE B. on vineri, 22 mai 2015 | 06:01


Horoscop de azi Sambata 23 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 23 Mai 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te cheama departarile, lumea larga, destinatiile nedescoperite, ca atare iti vei concentra atentia asupra locurilor pe unde ti-ai dori sa ajungi cat mai curand. Poate faci planuri de concediu, rezervari la avion si la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian in spatii cat mai indepartate de casa. Daca nu poti pleca si azi la drum, ajunge doar sa treci in revista fotografiile din ultimele tale calatorii ca sa ti se faca iar un dor de duca… Cu siguranta inchei ziua cu o idee pe care o vei pune curand in aplicare si abia astepti sa pleci!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Asculta-ti vocea interioara care iti atrage atentia asupra unor semne defavorabile anumitor actiuni. Daca vezi ca tot ce vrei sa faci nu se leaga, ar fi bine sa te opresti inainte de a fi prea tarziu. Ti se pun atat de multe bete in roate incat ar trebui sa te gandesti daca nu cumva sunt semnale de alarme ca nici nu ar mai trebui sa duci mai departe acest drum care nu vrea sa inainteze, oricat te-ai stradui. Acorda atentie avertismentelor care apar sub diverse forme (ganduri, presentimente, senzatii, coincidente) si tine cont de ele!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa. Conteaza cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunatate si zambetul de pe fata lor atunci cand apari in calea lor. Datorita acestor gesturi de minunata marinimie si spirit umanitar vei castiga admiratia sincera a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iata, vine de la tine. Ca este un caine care cere o bucata de paine, un sarman de pe strada sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvant bun, tu esti langa ei cu tot sufletul.




Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai un mare vis in minte dar parca nu-l mai poti pastra doar pentru tine. Incepi sa-l impartasesti cu altii si vei descoperi atatia oameni care au aceleasi vise. Daca v-ati uni fortele, fiecare cu ce stie mai bine, ati putea grabi momentul mult asteptat al implinirii visului. Asculta parerile celor din jur, schimbati opinii, impartasiti fiecare din experienta proprie, pentru ca fiecare are cateva ponturi bune pe care le-ar putea folosi si altii. Nu trebuie sa pastrezi secretul asupra viselor tale, ci sa incerci sa tii cont si de sfaturile primite.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca vezi ca planurile facute pentru azi nu inainteaza orice ai face, nu insista. Schimba imediat macazul spre o alta activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai urneste, dar, decat sa pierzi vremea cautand explicatii, mai bine ai renunta, deocamdata, la tot, si te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp inainte. Cand o usa ti se tranteste in nas, undeva, sigur se deschide o fereastra in alta parte si trebuie sa profiti imediat de alternativele pe care le ai la dispozitie.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti, clar, un visator care iubeste pe oricine si uita de sine cand trebuie sa daruiasca! Ei, nu exagera, nu merita sa dai si camasa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi intr-o zi fara nimic din tot ce ai oferit cu atata generozitate, fara a primi nimic in schimb. Unii te vad ca pe un spirit altruist dus la extrem care isi pune viata, banii, timpul in slujba altora: a animalelor fara stapan, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonati, a conservarii naturii. E bine sa lupti pentru o cauza atat de nobila, dar vezi sa nu fie doar o lupta cu morile de vant. Alege cu mai multa grija catre ce sau cine iti canalizezi energia si iubirea fara margini, pentru ca unii pot profita de asta!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci azi discutiile ce pot deveni periculoase mai ales pentru prieteniile proaspat incepute.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situatii si tocmai aceasta capacitate a ta de a pastra echilibrul in toate te va ajuta sa-ti duci la capat cu succes orice misiune. Nu faci nimic care sa se abata de la reguli, nu depasesti masura, nu exagerezi in nicio directie si toata aceasta forta a ta de a stapani situatia in acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun sa stai si sa aranjezi lucrurile intr-o forma corecta, normala, echilibrata, pentru ca ziua iti inspira exact acesta calitati: moderatie, simtul masurii, organizare perfecta.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile tale legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important din acest moment. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le cam lipseste increderea.



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Cu calm, dibacie si dexteritate, esti capabil de o multime de lucruri, deci nu sta degeaba nici azi, ci pune mana serios pe unelte si incepe sa te folosesti de spiritul intreprinzator cu care esti inzestrat. Iti poate veni azi o idee atat de grozava, incat ar merita sa i te dedici ei in totalitate pe parcursul urmatoarelor luni, pentru ca poate aduce si mari satisfactii, si un profund sentiment de implinire interioara, dar, cel mai mult, o senzatie de liniste, de asezare a lucrurilor pe un fagas mai sigur. Cheia tuturor lucrurilor este cumpatarea, simtul masurii, deci fa totul in limite normale: la timpul potrivit, in modul potrivit.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții