Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Mai 2015

Written By NIKE B. on vineri, 29 mai 2015 | 06:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Mai 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi se pare că plutești în propriile ape tulburi. Relația cu ființa dragă e bunicică ca comunicare, dar se pare că la capitolul emoții aveți de lucrat. Nu mai încerca să pretinzi prea mult atâta timp cât și tu ești implicat într-o difuzare de scenarii demult apuse. E posibil, că vei încerca supărat\supărată fiind să îți lingi rănile în incinta hârțoagelor de la birou. Dar nu uita într-o relație, ambii sunt răspunzători de cele întâmplate. De aceea urmărește-ți și acțiunile tale, poate torni și tu niscaiva petrol în flăcări?!



Horoscop pentru femeia din Taur

Serviciul te solicită atât de mult, încât se pare că îți poate afecta și comunicarea cu ființa dragă. E vorba despre mici neânțelegeri, vizavi de graficul tău de lucru, sau felul tău de a-ți programa orarul zilnic. Singurul lucru, care vă poate aduce armonia e căminul, intimitatea și profunzimea sentimentelor izvorâte din interiorul sufletului tău. Tu și iubitul\iubita ta aveți nevoie de ceva spațiu reciproc, atât în acțiuni cât și în exprimarea părerilor. Nu ar fi rău să vă completați ușor cu mici cedări de moment.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Toate bune și frumoase, romantism și emoții. Dacă nu ar fi, acel mic detaliu financiar. Uneori, dragostea chiar implică mai mult sufletism, decât materialismul de care ne-am cam obișnuit de atâta vreme încoace! O sinceră, calmă comunicare și explicație a doleanțelor tale vă va scoate uniunea din acel mic conflict bănos, pe tine și ființa ta iubită. Există posibilitatea și a unei partide de amor pipărată cu niscaiva verbalizări emoționale.


Horoscop pentru femeia din Rac

Extrem de sensibil\ă, azi se pare că o vei da în lacrimi și nervozitate! S-ar putea, ca anume asta să îți guverneze starea sentimentală, respectiv și relația ta cu ființa dragă. Viziunile voastre tind să capete diferite forme în mintea voastră, iar asta vă pune pe ușoare certuri. În cazul în care ești solitar\solitară, s-ar putea să întâlnești pe cineva și să fie dragoste de la prima vedere! În general e o zi marcantă pentru tine emoțional, cu multe evenimente și solicitări de ordin relațional și amoros la activ.




Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi cu multe năbădăi de ordin sentimental! Ai foarte mare posibilitatea azi, să te îndrăgostești de cineva de sex opus. Sau să îți declare cineva amorul. Deci, mare atenție la potențialul tău de cunoștințe și flirturi pentru ziua prezentă. Treci printr-o perioadă norocoasă, în care se pare, că te simți apreciat și iubit. Ființa iubită îți dedică multă atenție și trăiești viața ta amoroasă prin prisma unui joc continuu. E o zi propice să găsești pe cineva cu care să îți legi destinul pe ceva perioadă de vreme, sau să te simți colosal de bine alături de persoana dragă ție.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi, e foarte posibil ca cel\cea pe care o iubești să încerce să te guverneze. Probabil, vei simți un ușor disconfort. Tot azi poți întâlni, sau primi o declarație sentimentală de la cineva din cercul tău carieristic. De tine depinde, dacă vei da apă la moară flirtului sau nu! Relația ta va fi echilibrată și armonioasă, dacă vei ști să combini frumos, obligațiunile de la servici și rutina, cu cele din interiorul cuplului vostru. Fericirea ta e în mâinile unei planificări constructive.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Primești niște vești de la dragostea ta astăzi, care probabil e undeva la studii sau peste hotare. Schimb de viziuni, mesaje amoroase.Tot azi , dacă ești fără o relație poți întâlni pe cineva în călătoria în care ești de ceva timp. Schimb de flirturi cu subtext sentimental. O zi în care, chiar ai noroc la dragoste. Mare atenție, că ziua asta îți poate ascunde un\o potențial\ă viitoare ființă iubită. Chiar, că e o zi de succes pentru tine și viața ta sentimentală!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi totul se pietrifică emoțional, profund în interiorul lumii tale sentimentale. Te poți trezi, marcat de niște stări de adâncă mulțumire a ceea ce posezi tu ca ființă dragă alături. Cert e că, tu și iubitul\iubita ta ve-ți fi foarte apropiați sufletește pe toată perioada zilei, în intimitatea trăirilor voastre reciproce. Lumea ta emotivă hipersensibilă, se va încărca azi de valoare. De aceea, se pare că e mai bine să lăsați deoparte azi pălăvrăgeala și să vă lăsați pradă simțirilor. Sinceritatea și adâncimea stărilor de suflet astăzi contează!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Dacă vrei să iei astăzi ce-i mai bun de la viața ta amoroasă. Atunci, fă-te auzit, referitor la ceea ce simți! Sau măcar remarcat. Dacă nu o poți face direct, păi atunci încearcă măcar prin intermediul cercului tău de prieteni. Poți invita persoana dragă la o activitate în comun cu amicii tăi, colegii de breaslă. Sau pur și simplu la un club. Unde vă veți putea relaxa ambii, simți absolut formidabil. Iubirea are nevoie de simple impulsuri mai neordinare, ceva ieșit din banalitate. Iar despre asta se pare că tu ești cel mai bun cunoscător. Mai ales, că extraordinarul și ieșirea din anonimat e ceea ce te provoacă cel mai, și cel mai mult! Tot azi poți atrage ființa iubită într-un joc pasional ușor inventiv. Vă va face împliniți, cu siguranță!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi, cariera și viața de cuplu se interferează armonios într-o activitate în comun. Sau poate, pur și simplu echilibrul și buna înțelegere a ființei tale dragi, vizavi de ceea ce faci tu, și perspectiva ta de viitor, vă readuce fericirea în căminul vostru. Atâta doar, nu lăsa ca situația ta finaciară, sau orice motiv de această nuanță să îți provoace relația ta de dragoste la o neânțelegere! Adică, poate trebuie să faci mai multe cadouri, decât obișnuiești celui\celei pe care o iubești. Ca să nu se creeze impresia că ești prea avar\ă. Asta, neținând cont de faptul, că dorința ta de acumulare a finanțelor, defapt e o perspectivă de viitor pentru voi doi. Romantismul azi ia o întorsătură plină de manifest, chiar și într-un mod mai public, ca alte dăți!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi între tine și ființa ta dragă totul e bine echilibrat. Se pare, că apele se liniștesc! Aveți o comunicare mai bună. În sfârșit, ideile tale despre un model aproape ideal de relație se pot împlini sau le puteți realiza împreună. Activitățile voastre vor avea tangențe comune, mai ales ceea ce ține de o ieșire împreună la cumpărături, la o plimbare, la o terasă. Ai parte de o reîmprospătare a sentimentelor voastre. Important este însă, să poți vedea partea bună a lucrurilor din toate încercările, ființei iubite să îți fie alături. Pentru că, toate lucrurile ar spune, că chiar te iubește! Indiferent la încercările ce vi se pun adeseori în fața relației.


Horoscop pentru femeia din Pești

Toate bune și frumoase. Azi pasiunea, partidele amoroase și cinele romantice sunt cele care îți fac ziua specială. De la o vreme îți tot apar în viața ta sentimentală tot felul de ființe, care să te provoace erotic. Azi îți poți satisface fanteziile. Dacă ai un partener, poți avea parte de o frumoasă provocare pasională dintre voi doi. Recomandabil ar fi să savurezi din ceea ce vă oferă destinul, fără să mai cauți nod în papură la tot și orice. Chiar dacă, ai unele obiecții și remarci. Ține minte: întotdeauna fiecare neânțelegere se rezolvă, prin metode absolut simpliste. O stabilizare a părților pozitive a relației voastre, și o doză bună de scene de iubire. Azi e o zi a fanteziilor împlinite!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții