Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Citeste Horoscopul zilei de Sambata 30 Mai 2015

Written By NIKE B. on vineri, 29 mai 2015 | 06:38


Horoscop de azi Sambata 30 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 30 Mai 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti inconjurat de multa lume si cu fiecare ai alt gen de relatii, reusind sa te adaptezi perfect oricarei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat si comunicarea merge ca pe roate. Altii iti sunt apropiati sufleteste ca prieteni intimi sau persoane dragi, si va bazati pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afectiune. E o placere sa intri in contact cu atata lume, folosindu-te de fiecare data de trasaturile cele mai potrivite pentru a avea cu toti legaturi cat se poate de amiabile si placute.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Cineva iti alimenteaza visele cu promisiuni, cu informatii suplimentare sau cu incurajari sincere ce te fac sa crezi ca esti pe drumul cel bun. Asta ce te motiveaza enorm sa te apuci serios de treaba. Nu stai pe loc, pui mana pe carte, te informezi, acumulezi noi si noi experiente care vor conta in final la materializarea marelui scop la care tintesti acum. Esti constient ca nu e un drum usor pana acolo, dar consideri ca trebuie sa te folosesti de orice prilej pentru a mai invata ceva, pentru a mai pune o caramida la ceea ce doresti sa atingi candva in viitor.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cand calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar incearca sa te calmezi inainte de a lua alte si alte decizii financiare. Risti sa intri intr-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ti dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra. Asa se fac banii, greu si lent, tocmai de aceea trebuie sa-ti calculezi mai bine resursele financiare cand vine vorba de plati mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achizitie sau investitie, ci ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritatile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Te simti bine, fara sa tii cont de nimic din ce se petrece in jurul tau. Si bine faci, pentru ca azi atragi alaturi de tine numai oameni obositi, nervosi, pesimisti care vor incerca sa-si elibereze necazurile pe umerii tai. Mai bine eviti astfel de medii, pentru ca tu ai o atitudine vesela, de parca nicio grija nu te-ar apasa. La asemenea bucurie de a trai, ar fi pacat sa-ti strici buna dispozitie in medii in care planeaza supararile, lipsurile, stresul, boala. Pleaca din preajma celor tristi cat mai repede sau molipseste-i tu pe ei!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Timpul are o conotatie cu totul speciala acum pentru tine, deoarece simti, mai mult ca oricand, lentoarea cu care trec orele pe langa tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore si, cand te simti blocat intr-un punct mort, e si normal sa incepi sa vezi in jur numai semne rele. Linisteste-te, redu ritmul de inaintare spre ceea ce ti-ai propus, ba chiar ia-ti si o pauza de cateva zile, pentru ca acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de invatat din acest ritm extrem de lent de evolutie, semn ca lucrurile solide se cladesc mai greu. Noroc ca tu ai suficienta rabdare si tenacitate pentru a continua.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti un judecator corect, care este capabil sa dea verdicte extrem de juste intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare. Vezi lucrurile prin prisma adevarului si intelege exact situatia, fara a te lasa influentat de nimeni sau de nimic din jurul tau. Nu te bazezi decat pe propriile judecati de valoare, pe propriile argumente si numai asa vei reusi sa extragi o concluzie cat se poate de corecta cu privire la cele intamplate. Unii vor incerca sa te influenteze, dar ramai impartial pentru a da un raspuns suta la suta lucid si clar.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Bucura-te de linistea care s-a instalat peste viata ta, de parca toate problemele majore nu mai au nicio importanta. Esti calm, rabdator, te comporti ca un intelept care si-a invatat lectiile destinului si deja poate da sfaturi si la altii. Multi vor aprecia sfaturile tale, pentru ca se bazeaza pe o experienta bogata si pe invataturi bine asumate. Cine te are azi prin preajma are numai de castigat de pe urma informatiilor, cunostintelor si ideilor bine argumentate logic pe care le ai de impartasit cu multa placere.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru ca nu-l gasesti in tine insuti. Ai noroc: se iveste de undeva o persoana cu un tonus mai bun decat al tau care, prin exemplu personal sau prin incurajari foarte convingatoare, reuseste sa te sustraga dintr-o zona de apatie si neincredere in care ai alunecat. Il vei privi ca pe un adevarat salvator, pentru ca a aparut in calea ta exact cand aveai nevoie de un plus de energie pozitiva. Prinde-te de el si lasa-l sa te ridice inapoi la lumina, pentru ca prezenta sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tau.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atata vehementa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi ca n-a fost decat gura de ei! S-au aventurat in directii pe care nu le pot atinge, au facut angajamente pe care nu le pot respecta, si e frustrant sa stai pe loc din cauza exagerarilor celor care nu au stiut sa-si calculeze bine fortele. Decat sa depinzi de ei si mai apoi sa-ti incurce tie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea ca nu au cum sa se tina de cuvant. Nu te increde in astfel de oameni laudarosi, dar neputinciosi!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Mai bine stai pe loc, fara a-ti exprima deocamdata opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns inca la nivelul cel mai stabil. Inca se mai pot modifica lucrurile, inca nu s-au asezat toate pe fagasul normal si o decizie luata acum sau o concluzie extrasa prea devreme ar putea genera mai tarziu o complicatie. Deja ai o idee despre felul in care se vor incheia aceste aspecte, dar mai bine mai astepti. E posibil ca finalul sa se modifice in ultima clipa si sa regreti ca te-ai pripit. Daca te gandesti bine, vei descoperi ca situatia aceasta are totusi doua directii diferite de interpretare sau de evolutie, deci mai asteapta inainte de a te alege incotro!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții