Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei saptamana 04-10 Mai 2015 :Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 4 mai 2015 | 13:11



Horoscop pentru femei saptamana 04-10 Mai 2015: in functia de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 04-10 Mai 2015: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.



Horoscop pentru femeia din Taur

Saptamana aceasta, ascultati-i cu mare atentie pe cei din jurul dumneavoastra. S-ar putea sa auziti multe, dar sa percepeti putine. Nu se leaga nimic de dumneavoastra daca nu vreti. Este ca si cand ati auzi numele unor persoane cu care vi se face cunostinta. Le auziti numele, dar nu va lasa o impresie durabila. Aveti grija, astfel, sa si percepeti tot ce auziti. Exista suplimente de memorie care va pot ajuta. Ar trebui sa va exersati memoria, precum faceti cu muschii. De ce nu cautati un site de memorie pe internet pe care sa fie exercitii speciale? Trebuie, totusi, sa va mentineti memoria la un nivel bun.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o saptamana excelenta pentru a va exprima. Chiar daca nu profesati intr-un domeniu creativ, veti avea o imaginatie foarte bogata saptamana aceasta! Renovati-va casa. Sunteti foarte sensibil saptamana aceasta la aspectul locurilor ce va inconjoara. Din punct de vedere emotional, chiar va aflati intr-o stare speciala saptamanile urmatoare. Simtiti nevoia sa le spuneti tuturor celor din grupul dumneavoastra de prieteni ce simtiti si ce credeti despre ei, fie ca este ceva placut sau nu. Din aceasta cauza, veti intra usor in conflicte, iar acest lucru chiar nu va sta in fire. Fiti intelept si ascultati ce vi se spune, chiar daca o faceti doar pentru o perioada scurta. Punctele de vedere ale apropiatilor nu sunt intotdeauna negative. Minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata. Sunt multe persoane carora le pasa de dumneavoastra.




Horoscop pentru femeia din Rac

Viata ta pare sa fi intrat pe un fagas normal. Dar inca inoti in ape tulburi dupa cum bine stii! O mica revolutie, incepand usor de saptamana aceasta, va incolti in mintea ta. Asta va dura cel putin o saptamana, poate chiar pana la sfarsitul lunii. Schimbarea aceasta se va manisfesta in feluri diferite. Poate ca ar trebui sa reduci frecventa cu care iesi in oras. Poate ca te gandesti sa lucrezi mai putin. Asta si multe alte ganduri te vor napadi in urmatoarele saptamani, ajungand in punctul culminant la sfarsitul lunii. Impartaseste gandurile tale cu persoana iubita. Si cere-i parerea atunci cand iei o decizie.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca iesiti in oras in una sau mai multe nopti saptamana aceasta, veti cunoaste pe cineva cu care va veti distra foarte tare. La inceput, se pare ca va fi o relatie superficiala. Da, probabil ca in primele cateva luni nu va fi nimic deosebit. Dar va fi inceputul unei relatii de lunga durata, care se poate dezvolta in mai multe feluri. El sau ea poate ajunge sa fie o cunostinta apropiata, un prieten bun sau un partener iubitor. Aceasta persoana prezinta multe aspecte atractive, precum prietenia si sex-appeal-ul. Veti avea multe in comun in ceea ce priveste aria profesionala. Asta inseamna, insa, ca va trebui sa iesiti din casa de cateva ori saptamana aceasta si sa interactionati cu tot felul de oameni. Daca nu cunoasteti pe nimeni, nimic nu se va intampla. Chiar si in astrologie exista ceva care se numeste "propriile actiuni".


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Se pare ca grijile financiare apar mai devreme luna aceasta. Intotdeauna ajungeti la fundul sacului mai repede decat ati preconizat. Ati putea sa castigati o suma medie sau mare de bani, in urma vanzarii masinii, spre exemplu. Dar probabil ca acest lucru nu va intereseaza. Ati putea, in schimb, sa fiti mai atent cu sumele pe care le cheltuiti in fiecare zi. In loc sa mergeti la magazin, mergeti la piata, mai ales seara, cand alimentele proaspete se vand la jumatate de pret. Astfel, economisiti ceva banuti in fiecare zi. Pe an, s-ar aduna in jur de 1000 de euro, iar eu sunt sigur ca ati gasi un alt mod de a-i intrebuinta. Este o suma destul de utila. Pastrati-va toate facturile pentru a va face o idee pe ce se duc banii. Probabil ca va sperie modul in care cheltuiti bani, dar s-ar putea sa vi se mareasca salariul.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Probabil ca va fi o saptaman aglomerata, in care veti discuta cu mai multe persoane diferite. Este o saptamana buna pentru negocieri, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va veti exprima argumentele in mod clar si concis. Intelegeti mai usor ce vi se spune si va exprimati mai bine ca niciodata. S-ar putea ca saptamana aceasta sa calatoriti destul de mult. Folositi-va de saptamana aceasta pentru a rezolva tot felul de probleme care necesita atentie si puterea ratiunii. Veti vedea ca aceste sarcini sunt mai usor de dus la capat saptamana aceasta.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

La prima vedere, s-ar parea ca totul merge prost in aceasta saptamana. Dar, intr-un fel sau altul, aveti noroc de fiecare data. Aveti un inger pazitor in spatele dumneavostra. Ascultati cu atentie ce vi se spune la ureche, fiindca aveti tendinta de a pune prea multa importanta pe modul in care priviti dumneavoastra lucrurile. S-ar putea ca desfasurarea unui conflict la locul de munca sa va aduca prestigiu in randul colegilor dumneavoastra. Unul dintre superiorii dumneavoastra va fi placut surprins. Daca nu aveti sef, inseamna ca un client v-a observat atitudinea. Daca aplicati pentru un nou post, veti lasa o impresie buna saptamana aceasta, motiv pentru care sansele de a-l capata cresc considerabil.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

La prima vedere, saptamana aceasta va fi obisnuita. Cu toate acestea, totul se va schimba din momentul in care veti face o achizitie neasteptata. Va trebui sa reparati ceva inainte ca ce ati cumparat sa functioneze. Veti consuma timp, energie si multi nervi. Daca nu va simtiti in forma pe moment, nu va faceti griji. In curand, totul se va rezolva. Aveti grija cu corpul dumneavoastra, odihniti-va des. De ce nu faceti o pauza de cateva zile? La locul de munca, veti capata niste bonusuri in urma unor activitati desfasurate in trecut, iar visele vi se vor adeveri, si asta doar pentru ca v-ati straduit din greu.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.


Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa apara unele schimbari majore in circumstante domestice. Acestea pot sa-si aiba originile in tensiunile de acasa, care sunt prea mari momentan. S-ar putea sa fiti stresat din cauza ca urmeaza sa va mutati sau sa faceti niste schimbari majore in casa. Aveti grija sa nu intrati in conflict cu nimeni. In mod normal, va este usor sa evitati aceste situatii, dar se pare ca acum le atrageti. Din momentul in care cineva va irita, fiecare actiune a acestei persoane va scoate din sarite si va face sa raspundeti pe masura. Sfatul stelelor este: numarati pana la 10 inainte sa reactionati. Aveti grija cu sanatatea dumneavoastra, fiindca se pare ca o cam neglijati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții