Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027

Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Iunie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 iunie 2015 | 05:57


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Iunie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Iunie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai o viziune realista asupra iubirii, care te face sa scapi de toate cartile de poezii care tin praful in biblioteca ta. Deodata, iti dai seama de ce vrei cu adevarat si stii ca lucrurile concrete sunt cele cu adevarat valoroase.



Horoscop pentru femeia din Taur

Uita de cariera ta, indrazneste sa incerci ceva spontan si vei reusi sa eviti curba in care intra viata ta amoroasa! Putin imprevizibil nu strica!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi simti nevoia de libertate, pentru ca ai in minte unele proiecte pe care vrei sa le pui in aplicare pe cont propriu. Incearca sa ii spui asta persoanei iubite intr-un fel care sa nu provoace tensiuni in cuplu!


Horoscop pentru femeia din Rac

Este posibil sa simti ca persoana careia i-ai daruit inima ta in ultima vreme este un pic prea diferita si in afara posibilitatilor tale afective. Pozitia planetelor de astazi arata ca, desi esti cu adevarat indragostita de el, iti faci griji din cauza imprevizibilitatii. Cu toate acestea, la intalnirea pe care o aranjezi cu el, vei vedea si o parte foarte tandra in ciuda felului necugetat in care se poarta. Totul va fi bine!




Horoscop pentru femeia din Leu

Aliniamentul planetelor de astazi trece peste orice idei, pareri, impresii, etc pe care le aveai despre cineva si te pune direct in contact cu persoana respectiva. Acest lucru poate lua forma unei intalniri din senin care te ia prin surprindere, mai ales ca nu vei fi pregatita pentru ce urmeaza sa se intample in continuare. Nu e cum ti-ai imaginat dar il vei gasi incredibil de atractiv, oricum. N-o scapa!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E timpul sa cimentezi o relatie destul de superficiala. Gluma e revigoranta, dar nu e bine sa o lungesti! Indrazneste sa faci un pas inainte!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Prietenii te acuza ca nu ai simtul umorului si stii bine ca nu au dreptate. E o zi care iti aduce cateva surprize neplacute, pentru ca si in plan sentimental ai parte de o situatie usor jenanta. Ai rabdare, lucrurile se vor rezolva.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai intrat intr-o relatie de curand care, pe cat de intensa parea, pe atat de scurta a fost. Nu e cazul sa te intrebi daca ai trecut pe langa sufletul tau pereche, in curand te vei convinge ca nu a fost asa.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Oirunde e o atmosfera relaxata si incarcata de umor, acolo trebuie sa fii si tu cu partenerul de viata astazi. Evitati sa va inconjurati cu oameni seriosi sau preocupati, pentru ca asta va va scoate la iveala temerile si indoielile in ce va priveste.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O schimbare nebuneasca in stilul si aspectul tau fizic atrage atentia unei persoane care gusta aceste mici nebunii in cei din jur. Se va apropia de tine si veti reusi sa va cunaoasteti mult mai bine.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Partenerul de viata simte ca e ceva in neregula cu tine si chiar daca negi pana in panzele albe acest lucru, nu vei reusi sa iti mai maschezi gandurile multa vreme. Ar fi bine sa spui sincer ce te framanta!


Horoscop pentru femeia din Pești

In plan sentimental, intampini o mica problema....tehnica. Ceva nu pare sa functioneze asa cum ar trebui, fie pentru ca tu iti doresti altceva, fie pentru ca descoperi ca e o diferenta mare intre ceea ce visezi si ceea ce ti se intampla cu adevarat.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții