Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 14 Iulie 2015

Written By NIKE B. on marți, 14 iulie 2015 | 05:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 14 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 14 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relaţia cu fiinţa ta iubită tinde astăzi să capete mai multă importanţă. Atmosfera, totuşi se încinge şi uşor, uşor pot apărea nişte tensiuni pe motiv de disconcordanţă, dintre comportamentul tău, sentimentele tale profunde, cât şi timpul acordat carierei tale. Deci, în cazul în care eşti deja într-o relaţie mare atenţie la ceea ce faci, spui sau te comporţi. Şi cât timp astăzi aloci cuplului tău. Căci s-ar putea să superi partenerul/partenera. În cazul în care eşti solitar/ă s-ar putea să te ciocneşti de cineva de sex opus, agitat din fire cu care să legi o cunoştinţă. Poate fi o dragoste de la prima vedere, dar care să nu dureze prea mult. Însă doar tu eşti în stare să alegi!



Horoscop pentru femeia din Taur

Comunicarea cu fiinţa ta iubită, astăzi s-ar putea să iasă din limitele admisibilului. Adică, nişte critici, certuri la adresa ta, sau a ei s-ar putea să vă facă să vă ieşiţi din fire ambii. Cu toate astea, jarul disputei ar putea trece într-o frumoasă pasiune. Într-un motiv fierbinte , care să se încheie înspre seară cu o partidă de amor. Ar fi indicat, să nu lăsaţi problemele rutinei să vă influenţeze emoţional, ci din contra să vă stimuleze.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Focul pasiunii azi îţi aduce un nou suflu stimulant în viaţa ta amoroasă. S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie şi tulburare. Căci, se pare că fiinţa ta iubită tot face ce face, de la un timp încoace şi îţi tot pune lemne pe focul inimii. Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul iubirii focoase, a partidelor amoroase. S-ar putea astăzi cu un pic de noroc să dispui de o şansă de a-ţi egala drepturile şi conturile. În modul amintit anterior.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi eşti extrem de setimental/ă. Se pare că relaţia ta cu fiinţa iubită îţi aduce o perioadă de consolidare a sentimentelor, emoţiilor. Iar astăzi, intimitatea căminului, profunzimea şi căldura stărilor de suflet vă poate aduce alături. Mai apropiaţi şi mai împliniţi. Oricum, tu te deschizi cel mai bine într-o astfel de poziţie, în care poţi fi văzut în lumina ta pură interioară. Fii atent, la detaliile de conjunctură manipulativă. S-ar putea, ca parţial fiinţa ta multpreaiubită să te domine. Armonia e în mâinile voastre!




Horoscop pentru femeia din Leu

Centrul de greutate în relația ta de iubire, astăzi stă în tactica de comunicare și înțelegere reciprocă. Ar fi indicat, să aveți ambii unul față de celălat răbdare și înțelegere! Astfel încât, în loc să vă puneți pe poziții de contrariat, mai bine să analizați problema discuției din punctul fiecăruia de vedere! Deci, comunică ceea ce te frământă și vei regăsi în cadrul relației tale liniștea, de care ai tu nevoie. Izolările în sinea ta, pot răci sentimentele voastre! Chiar dacă vă iubiți mult, dragostea are nevoie de o susținere argumentată. De o realitate clară și prezență continuă a ambilor în interiorul retrăirilor, gândirii, emoțiilor celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi se pare că viața ta amoroasă vrea să te facă să te mai tulburi un pic. Ființa ta iubită încearcă de la o vreme parcă să se opună alegerilor tale financiare. Așa că, iar o poți da în strâmbă cu cheltuielile. Ori va trebui să faci niște cumpărături nepremeditate, care vă vor tensiona discuția, ori pur și simplu va trebui să scoți niște bani în plus și te va enerva faptul. Nu uita starea ta financiară, nu are de ce să îți afecteze relația! Din contra ar trebui să îți verifice rezistența ei?! Azi e o zi ușor tensionată pentru viața ta relațională!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Extrem de sensibil\ă, azi se pare că o vei da în lacrimi și nervozitate! S-ar putea, ca anume asta să îți guverneze starea sentimentală, respectiv și relația ta cu ființa dragă. Viziunile voastre tind să capete diferite forme în mintea voastră, iar asta vă pune pe ușoare certuri. În cazul în care ești solitar\solitară, s-ar putea să întâlnești pe cineva și să fie dragoste de la prima vedere! În general e o zi marcantă pentru tine emoțional, cu multe evenimente și solicitări de ordin relațional și amoros la activ.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Treci printr-o stare în care ai parte de reânnoiri emotive. Poate apărea cineva, care să te supună unor stări melancolice. Există o mare probabilitate, ca tu și partenerul tău amoros să vă comunicați sentimentele intuitiv și telepatic. S-ar putea de asemenea, ca crizele de ordin relațional, prin care treci de la o vreme încoace să îți aducă astăzi o stare de neliniște sufletească. Astfel, tu și persoana ta iubită, ar fi recomandabil să fiți mai moderați în reproșuri în această zi. Tot azi , dacă ești fără partener\ă poate apărea la orizont un\o potențial\ă amant\ă!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi cu multe năbădăi de ordin sentimental! Ai foarte mare posibilitatea azi, să te îndrăgostești de cineva de sex opus. Sau să îți declare cineva amorul. Deci, mare atenție la potențialul tău de cunoștințe și flirturi pentru ziua prezentă. Treci printr-o perioadă norocoasă, în care se pare, că te simți apreciat și iubit. Ființa iubită îți dedică multă atenție și trăiești viața ta amoroasă prin prisma unui joc continuu. E o zi propice să găsești pe cineva cu care să îți legi destinul pe ceva perioadă de vreme, sau să te simți colosal de bine alături de persoana dragă ție.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi, e foarte posibil ca cel\cea pe care o iubești să încerce să te guverneze. Probabil, vei simți un ușor disconfort. Tot azi poți întâlni, sau primi o declarație sentimentală de la cineva din cercul tău carieristic. De tine depinde, dacă vei da apă la moară flirtului sau nu! Relația ta va fi echilibrată și armonioasă, dacă vei ști să combini frumos, obligațiunile de la servici și rutina, cu cele din interiorul cuplului vostru. Fericirea ta e în mâinile unei planificări constructive.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Primești niște vești de la dragostea ta astăzi, care probabil e undeva la studii sau peste hotare. Schimb de viziuni, mesaje amoroase.Tot azi , dacă ești fără o relație poți întâlni pe cineva în călătoria în care ești de ceva timp. Schimb de flirturi cu subtext sentimental. O zi în care, chiar ai noroc la dragoste. Mare atenție, că ziua asta îți poate ascunde un\o potențial\ă viitoare ființă iubită. Chiar, că e o zi de succes pentru tine și viața ta sentimentală!


Horoscop pentru femeia din Pești

Dacă ai deja un partener de cuplu și formezi o familie, totul merge pe făgașul normalului. O zi în care totul se poate sfărși cu o cină acasă și o partidă focoasă de amor. Dacă ești solitar\ă s-ar putea să ai parte de niște stări tensionate de spirit. Relația ta cu ființa iubită s-ar putea să-ți deie careva bătăi de cap. S-ar putea să descoperi o fațetă ascunsă a personajului iubit și să îți displacă. Sau să te rănească. Dar poate uneori suspiciunea, nu e tocmai bună pentru o relație în care ar trebui să guverneze și primeze încrederea?! Viața ta sentimentală astăzi depinde numai de modul în care profunzimea gândirii, primează!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții