Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 8 Iulie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 8 iulie 2015 | 06:51


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 8 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 8 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu e niciodata tarziu sa dai un raspuns, fie pozitiv, fie negativ. Astazi ajungi la o rascruce, in care trebuie sa dai un raspuns, indiferent de natura lui. Nu mai poti amana!



Horoscop pentru femeia din Taur

Atunci cand te indragostesti, te dedici in totalitate persoanei dragi. In ciuda faptului ca celalalt are sentimente profunde pentru tine, nu inseamna ca nu are nevoie si de putina libertate, din cand in cand. Nu uita ca fiecare iubeste in felul sau!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te trec fiorii cand te gandesti ca trebuie sa faci o alegere destul de grea in ce priveste viata ta sentimentala. Nu e o surpriza, avand in vedere numarul de potentiali parteneri care se perinda in jurul tau acum.


Horoscop pentru femeia din Rac

E clar ca iti place sa vorbesti, dar trebuie sa inveti sa si asculti. Partenerul de viata incearca sa te faca sa intelegi prin ce trece si tu incerci sa i-o iei inainte. Chiar daca intuiesti problema, permite-i sa se descarce, prin vorbe.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca relatia in care te afli nu e asa cum credeai ca e, nu e cazul sa o mai lungesti, doar pentru ca iti e prea frica de necunoscut. Ai descoperit ca persoana de langa tine nu e ceea ce vrei? Atunci pune punct, inainte de a agrava lucrurile intre voi!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca partenerul de viata are iarasi tendinta sa fie cam autoritar, poate ca e cazul sa faci ceva care sa ii arate ca stii si tu cum se conduce intr-o relatie! Daca ii permiti sa te domine, risti sa nu iti faci auzite propriile nevoi!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca erai in cautarea unei persoane speciale, care sa iti umple viata de iubire, ar fi bine sa profiti de ziua de azi. Fa un pas in fata cu persoana pe care o gasesti atractiva, chiar daca, momentan, e pura atractie fizica!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi preferi sa lasi precautia la o parte si sa traiesti dupa pricipiul "ce va fi, va fi!" Din cand in cand, e bine sa faci si asta, dar ai grija cu cine decizi sa iti scoti la iveala latura aventuroasa!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Configuratia astrala a zilei indica faptul ca nu puteti avea incredere in ceea ce va spune instinctul. Stiti ce aveti de facut pentru a remedia anumite neajunsuri in relatia actuala. Aveti dubii, dar stiti ca va functiona, chiar daca nimic nu pare sa aiba sens in acest moment.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Partenerul de viata iti reproseaza ca schimbarile tale de dispozitie sunt derutante. Incearca sa faci ceva care sa ii arate care iti sunt adevaratele intentii in ce priveste relatia voastra. Nu e corect sa il tii in sah!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi, va trebui sa expui anumite puncte slabe, pentru a pute rezolva cateva chestiuni delicate din relatia ta. Cu toate astea, daca treci peste temeri, vei constata ca persoana de langa tine te apreciaza prea mult, pentru a profita de aceste vulnerabilitati.


Horoscop pentru femeia din Pești

Chiar daca la suprafata afisezi cea mai familista si dedicata atitudine, in fond, ai cel putin un interes pervers si ascuns. Energiile zilei te fac sa incerci sa pui in scena trasaturi ale personalitatii tale mai putin ortodoxe.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții