Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Iulie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 iulie 2015 | 07:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi vei avea nevoie de toată gama fineții simțirilor de care dispui. Ființa iubită are nevoie și ea se pare de niște dovezi de dragoste din partea ta. Și e o șansă formidabilă să demonstrezi încă odată că iubești, nu numai verbal ci și prin acțiuni. Că încă mai simți! Că îți pasă! Indicat ar fi să susții partenerul, să-i demonstrezi că e alături de tine. Alături de inima ta, în caz că e așa. În caz că nu, poate a venit momentul să privești adînc în interiorul tău și să iei o decizie?! Ce zici?! Poate pur și simplu, relația ta stagnează și nu mai are viitor!? Și nici sorți de izbîndă.



Horoscop pentru femeia din Taur

Dacă în ultima vreme în cadrul relațiilor tale de iubire s-a lăsat o stare de confuzie și suspiciuni la adresa partenerului, astăzi s-ar putea să găsești soluția perfectă pentru a menține o stare de echilibru în cadrul relației. Important e să nu te mai lași pradă iluziilor și refugiului înafara realității. Numai cu o viziune pragmatică asupra stărilor de facto, s-ar putea să obții oamenii și stările sentimentale de care ai nevoie. Probabil veridicitatea emoțiilor poate fi actual primordială pentru tine. De aceea încearcă cu asta să rezonezi atunci cînd iei decizii și faci alegeri, vizavi de sectorul emoțional al vieții tale.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi nu e ziua tocmai potrivită în care să îți ascunzi emoțiile sub o mască de indiferență și intangibil. Dacă decizia a luat o formă clară în mintea ta, vizavi de sentimentele care le nutrești față ființa iubită, atunci ăsta cu siguranță e momentul oportun să acționezi. Indicat este să înnaintezi fără remușcări și plin\ă de încredere. De asemenea este foarte important să delimitezi clar noțiunile de claritate metală și putere de decizie, cu cea de sensibilitate emoțională. În care logicul și pragmatismul nu mai au tangențe comune. Așadar, azi e o zi în care expromturile sunt lăsate în favoarea unor planuri bine gîndite și constructive. Vizavi de viitorul cuplului tău.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi este foare important să dai mai multă valoare sentimentelor personale, cît și celor nutrite față de tine. Indicat ar fi să înțelegi, că jocurile amoroase nu sunt probabil cea mai perfectă alegere în a obține echilibrul emoțional. Mai degrabă cu ajutorul lor ai putea obține, nici mai mult nici mai puțin o escapadă vulcanică și dramatică emoțional. Însă în aceeași ordine de idei ai putea extrem de ușor să distrugi ceea ce a-ți construit atîta vreme. Dar nici fațeta indiferenței nu e tocmai cea mai bună alegere. De aceea azi un flirt ușor va fi probabil cea mai bună alegere a ta. Important este să păstrezi o mică distanță și cuget pentru a nu înnainta prea profund în emoții.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi ești în centrul atenției. Melancolic\ă și guvernat\ă de niște stări de romantism marcant. De aceea e o zi extrem de favorabilă relațiilor de iubire și flirturilor. Nu trebuie să te sfiești să îți afișezi sexualitatea. Azi vei avea la picioarele tale o gamă largă de nuanțe emoționale, cu care să te joci. Și din care să îți creezi o atmosferă picantă și intensă poveștii tale de iubire. Dacă nu ești încă într-o relație, azi poți fi sigur\ă de puterea ta de magnetism și erotism. Astfel încît vei putea atrage în mrejele tale pe oricine îți dorește inima. Zi formidabilă serilor romantice și escapadelor sentimentale de vis.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi vei fi pus în fața dilemei de a fi în stare să colaborezi printr-o comunicare mediatică cu partenerul\a de cuplu. Tensiunea din acest sector va fi probabil motivațiunea centrală a relației tale. Probabil te îngrijorează faptul că, povestea ta de iubire a pășit pe un sector minat, în care buna înțelegere de odinioară și calmul nu își mai au locul. Ca să reîncarci atmosfera cu energie pozitivă, azi va trebui sa abordezi teme interesante pentru ființa dragă. Lasă ca discuția să cuprindă toată atenția iubitului\tei, asta îl\o va ajuta să se relaxeze și să se re\conecteze la pozitivism.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi energia zilei îți va crea șansa de a-ți găsi un\o partener\ă potrivit\ă de cuplu. În cazul în care nu ai o relație. Această persoană se pare că va fi una neordinară. Ieșită din comun și absolut specială. Probabil va avea un comportament sau stil de a se îmbrăca excentric. Ceea ce te va scoate din banal și tipare. Și exact ceea ce în mare măsură te va scoate din minți. În compania acesteia te vei simți absolut relaxant, îți va fi extrem de interesant și vesel. Iar asta se pare că vă va crea o atmosferă absolut favorabilă pentru o evoluție favorabilă a flirtului. Chiar dacă va fi, nu neapărat de lungă durată. Azi e o zi în care ieșirile și senzația de a te simți important\ă și iubit\ă sunt primordiale.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi după masca rigidă și intangibilă s-ar putea să se ascundă emoții foarte puternice. Important e să nu le lași să îți guverneze întru totul acțiunile și sectorul sentimental al vieții tale de cuplu. Deoarece ar putea provoca niște urmări absolut nedorite mersului bun al lucrurilor cu ființa iubită. Bineînțeles puțină nebunie în cadrul poveștii tale de dragoste nu ar strica, ba din contră. Ar aduce un nou suflu de provocări și exaltări emoționale. Însă ar fi bine totuși să reții, că totul e excelent cînd e făcut cu măsură.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi se pare că vei deține șansa, de a culege primele roade ale eforturilor depuse în cadrul relației tale de iubire. S-ar putea ca în ultima vreme să fi crezut, că nu mai există sorți de izbîndă. Iar scopul propus, în ai cuceri inima ființei iubite este aproape de neatins. Însă cu puțină răbdare și multă atenție, vei putea înțelege că povestea voastră de iubire progresează. Important este să nu lași lucrurile la jumătate de drum, să înnaintezi cu încredere și multă tandrețe. Astfel într-un final, sufletul și inima celui\celei iubit\e vor fi ale tale, cu siguranță!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Tensiunea încă tinde să vă pună pe tine și ființa iubită în fața unor mari încercări vizavi de relația pe care o aveți. Ai mare nevoie de relaționare și se pare că încercările tale de a ține față piedicilor din calea fericirii cuplului tău sunt încă cumva defavorizate. Indicat ar fi să fii mai puțin direcționat\ă în vederea relaționării cu decizii drastice și dramatice, care v-ar putea perclita fericirea cuplului. Abordează niște principii mai mediatice în luarea deciziilor. Este important să înțelegi, că perioada curentă tu și ființa ta dragă sunteți supuși la ușoare dizarmonii emoționale. De aceea este mare nevoie să urmărești armonia în cadrul cuplului tău.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca cineva drag ție, să îți ofere în sfîrșit încrederea vizavi de relația pe care o aveți. Manifestul tău pe poziții de control al situației, s-ar putea să te obsească enorm. Probabil treci prin niște crize transpersonale în care ființa ta iubită are totuși un comportament ușor necontrolat. Iar tu nu mai știi la ce să te aștepți. Și totuși, îndicat ar fi să urmărești în esență lucrurile! Faptul că sunteți îndrăgostiți, că iubirea voastră încă mai dăinuie în timp ar trebui să îți dea mai multe răspunsuri la întrebările tale. Și probabil suspiciunile tale, vizavi de eșecul emoțional vor putea fi ușor spulberate! În caz contrar s-ar putea să te confrunți cu drastice manifesturi negativ emoționale.


Horoscop pentru femeia din Pești

În mod sigur, senzațiile tale acute de posesivitate s-ar putea să îți aducă motive de certuri! Pentru a păstra armonia ar fi indicat mai degrabă, ca orice suspiciune și dorință de manipulare să le excluzi din start. Bineînțeles în mare măsură ești provocat de către ființa ta iubită, însă ăsta nu e un motiv să deteriorezi ceea ce a-ți construit cu atîta zel pînă acum. În prim rînd toate astea, te vor ajuta să crești și să schimbi multe lucruri în viața ta emoțională. Chiar dacă în mare parte natura demersurilor poate fi distructivă e bine să înțelegi, că uneori e nevoie să pierdem ceva și să reconstruim pe loc gol. Altceva mai sigur,mai stabil și mai constructiv!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții