Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Citeste Horoscopul zilei de Duminică 19 Iulie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 iulie 2015 | 07:25


Horoscop de azi Duminică 19 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminică 19 Iulie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Vestile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimuleaza, te dinamizeaza, iti ridica moralul pentru ca da, sunt vesti dintre cele mai bune. Daca pleci la drum, fii sigur ca pe parcursul calatoriei sau la destinatie te asteapta oameni tonici, lucruri frumoase, surprize placute, incat e o reala bucurie sa pornesti! Chiar daca pleci cu unele retineri, dupa ce se vor ivi primele aspecte pozitive, toate se vor tine lant din bine in si mai bine. Lasa rezervele, dubiile sau temerile deoparte, pentru ca tot ce apare pe parcursul acestei zile are efecte excelente asupra ta, dandu-ti chef de viata!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Profita de aceasta zi linistita pentru a te concentra asupra unei carti din care vei afla niste informatii extrem de utile si interesante. Poate cineva ti-a oferit acest pont, ti-a spus exact unde sa cauti, deci rupe-te de orice alta activitate pentru a studia, pentru a sapa dupa acele cunostinte de care ai nevoie si pe care, momentan, nu le detii. Vei incheia ziua cu sentimentul ca te-ai imbogatit intelectual sau spiritual, ca ai descoperit ceva foarte important ce poate fi aplicat in curand intr-un proiect de mare anvergura. Multumeste-i sincer celui care ti-a oferit sfatul cel bun, pentru ca a jucat rol de profesor pentru tine.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Atitudinea jucausa pe care o abordezi azi e perfecta pentru a lupta cu nervii celor din jur. Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc in preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealalta (spre ironie si batjocura), altfel reactia celor din jur ar putea fi si mai agresiva. Trebuie sa-ti controlezi un pic atitudinea cinica, pentru ca unii nu vor intelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenta, obraznicie sau rautate, desi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav sa glumesti, sa te distrezi pe seama oricarui motiv care apare.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui. E o bucurie sa fii in compania copiilor tai sau a altor membri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine solutii salvatoare si proiecte indraznete. Toata lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri de atins si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Ti-e dor de locuri de care te leaga amintiri puternice din copilarie, de aceea ar fi o zi perfecta pentru a face o vizita la bunici sau la parinti, in cazul in care acestia sunt in alta localitate. Chiar si un telefon ar fi de ajuns pentru a le arata ca te gandesti la ei, deoarece si ei sunt cu gandul la tine. Ai ocazia sa vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut si altadata, locuri care iti incarca inima de emotie si bucurie. Mai mult: o calatorie pe care ai putea sa o faci azi ti-ar putea aduce in cale chiar si o sansa de iubire, deci cauta amorul dincolo de granitele orasului.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai mari rezerve ca ceea ce visezi sa atingi ar fi posibil, dar norocul tau e legat de prezenta unei persoane din preajma ta care are rol binefacator asupra ta: de balsam, de linistire a psihicului tau cam negativist. Asculta-l, urmeaza-i indrumarile si sfaturile, tine cont de parerile sale care sunt avizate, bine documentate si argumentate incat ai putea sa-i calci pe urme fara retinere. El vede lucrurile dintr-o lumina mult mai clara decat tine, pentru ca tu esti coplesit de pesimism, de neincredere, de teama de a nu esua sau de a nu lasa o impresie proasta.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este satisfacuta pe deplin. Nu numai ca e o placere pentru tine sa te afli printre cat mai multi oameni, dar numai acolo apar si cele mai bune sanse de a te indragosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu placere sa iti atraga atentia cineva special, incat, la finalul zilei, sa poti spune ca ti-ai pierdut complet capul. Daca iti lipsea iubirea, iesi in lume si caut-o: e acolo, undeva!



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti tentat sa glumesti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ti povestesc ce li s-a intamplat candva ca tu sa razi de ei, ci pentru ca simt nevoia sa se elibereze de amintiri. Poti folosi atitudinea jucausa care te cuprinde pentru a le abate gandul de la problemele lor de altadata, pentru a le arata ca orice hop poate fi trecut daca zambesc si trec mai departe cu capul sus, dar incearca sa nu glumesti pe seama acelor probleme care pe ceilalti ii dor. Daca nu poti intelege prin ce treci, compatimeste-i, dar nu ironiza si nu lua peste picior necazurile lor, spunand ca sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Visele tale ajung intr-un punct sensibil in care risti sa renunti la ce doreai sa atingi. E un hop inerent in drumul oricui catre succes, cand incepi sa te indoiesti singur ca ceea ce visezi chiar este posibil, dar tocmai in astfel de momente trebuie sa-ti aduni mai tare fortele ca sa depasesti momentul. Cei din jur sunt vinovati de aceste suspiciuni care ti se baga pe sub piele, pentru ca ei te trag inapoi, spun nus e poate la orice, iti prezinta viitorul in culori sumbre si incepi sa gandesti ca ei. Nu renunta, visul tau nu e acelasi cu visul lor, deci numai de tine depinde ca tu sa ajungi acolo unde ti-ai propus, trecand peste obstacole cu capul sus si cu fermitate.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Unii iti aduc in permanenta aminte de cele mai neplacute evenimente din trecut, descoperind cu aceasta ocazie cat de multi inamici ai. In loc sa-ti ridice moralul si sa te ajute sa uiti odata lucrurile urate din trecut, au ei grija sa-ti vorbeasca numai de vechile erori. Le duci dupa tine ca pe o pata pe reputatia ta, desi tu, intre timp, ai realizat de o suta de ori mai multe lucruri bune, dar asa sunt oamenii: au o doza de rautate si invidie si abia asteapta sa-ti taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit sa fie uitate. Dar ei te-au pus la index si exact cand ti-e lumea mai draga, iar te pun in fata istoricului tau jenant. Nu pune la suflet, recunoase-ti trecutul asa cum e, aratand cine esti tu cel de astazi! Stii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te tine minte pentru cea mai mica greseala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții