Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop Urania saptamana 01-07 August 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 31 iulie 2015 | 16:50



Horoscop Urania săptămâna 01-07 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 01-07 August 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 01-07 August 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

Perioadă de vară fără prea multe evenimente astrologice dominată de cele patru planete care tranzitează leul și care lucrează din plin în beneficiul nativilor aparținând acestui semn.
Saturn iese din retrogradare și își reia mersul direct, din 3 august ora 9 dimineața, de la 28° 16' Scorpion, semn pe care îl tranzitează pentru ultima oară.

Mercur va intra pe 7 august în Fecioară, adică în al doilea domiciliu al său, dar această schimbare de lăcaș zodiacal se va petrece la ora 22:15', la sfârșitul răstimpului pentru care noi formulăm aceste previziuni, drept care, el nu va fi luat în calcul pentru perioada 1- 7 august, ci în cadrul previziunilor viitoare, pentru perioada 8 – 14 august 2015.

Micul și Marele Benefic, respectiv Venus și Jupiter, se întâlnesc într-o nouă conjuncție, tot în Leu, între 3 și 6 august (la grad perfect, 28° Leu pe 4 august), perioadă în care, fiecare în parte, va face câte o cuadratură cu Saturn la 28° Scorpion.

Așadar un factor pozitiv contracarat de un altul negativ vor opera asupra nativilor din Leu în principal și al celor din Scorpion, secundar. Saturn va face trigon cu Marte pe 7 august.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Casa plăcerilor continuă să exercite un rol important în economia vieții de fiecare zi a celor ce s-au născut în zodia Berbecului. Revenirea in acest locaș a Micului Benefic precum și relația armonioasă pe care acesta o realizează întreaga săptămână cu Jupiter sunt motivații astrale suficiente pentru a-i chema pe acești nativi la o petrece a timpului într-o formă plăcută, relaxantă, departe de stres, de corvezi, de datorii și de stres.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ „În sânul familiei” este una dintre formulele de viață care îi ademenește pe acești nativi care, acum au și un sprijin din partea astrelor și tot ceea ce fac este spre binele acesteia. Unii au motiv să se mândrească sau să profite de pe urma renumelui sau valorii personale a unuia sau mai multor membri de familie, în special părinți.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Pentru Gemeni continuă să funcționeze într-un registru excepțional casa a III-a a comunicării, școlarității, drumurilor, relațiilor de mai mică importanță. Aici, totul pare sortit succesului. Au din nou cei doi Benefici, în conjuncție, în acest loc de pe harta cerului lor astral, au Soare și Mercur. Guvernatorul lor într-un semn al expansiunii, orgoliului, mândriei dar și al valorii personale ori al conștiinței valorii tuturor gesturilor și faptelor lor din această perioadă.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Principala problemă astrală cu care se vor confrunta întreaga perioadă cuprinsă între1 și 7 august, dar mai ales în preajma zilei de 4 august, cei născuți în Rac provine de la relația complicată și periculoasă Marte/Saturn. Ea poate provoca tot felul de situații neplăcute sau supărătoare ori chiar grave, depinde și de harta fiecărui nativ, care se poate vedea pus în fața unor situații create de copii lor, de iubit sau iubită și pe care ei trebuie să le suporte dar și le le rezolve cumva. Se pot naște discuții dar mai ales stări de spirit și sentimente negative care pot influența dreapta judecată în luarea unor decizii.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Zodie favorizată , zodie protejată, zodie alintată de astre în această perioadă. Micul Noroc, revenit în casa I a personalității, dimpreună cu Jupiter, le pregătește tot felul de lucruri bune: sănătate, recuperare, formă fizică bună, capacitate de acțiune, mintal stabil, succese, satisfacții personale, șansă, deschidere spre viitor.

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Cu patru planete în casa a XII-a a necunoscutului se poate spune că Fecioarele trăiesc într-un fel dual, amețitor pentru ei dar și pentru cei din jur: o forță uriașă astrală îi împinge de la spate dar amână să-i dea curs, nu știu pentru moment o serie de lucruri dar realitatea neștiută se dezvăluie; alteori știu totul despre o situație, o conjunctură dar se abțin să facă ceva lăsând impresia că habar n-au despre ce e vorba.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Poate că, pentru unii, acest context nu este nici prea motivant nici determinat de vreme ce viața lor nu gravitează sau nu depinde – economic, social, profesional – de respectivul grup. Pentru alții însă el reprezintă fie temeiul activității lor prezente, fie o condiție a afirmării și succesului.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Cariera! Iată cel mai important sector existențial pus în cea mai bună și eficientă postură astrală. Cei doi Benefici se întâlnesc din nou, în zodia Leului, unde, alături de Soare și Mercur în tranzit, construiesc premizele unei poziții privilegiate.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→ Careul miraculos de planete din Leu activează casa a IX-a a Săgetătorilor care prind aripi. Îi animă brusc o mare dorință de a fi eficienți, de a opera schimbări în viața lor, de a se trezi la realitate, de a se implica în tot felul de acțiuni menite să-i pună în valoare, de a face schimbări majore în viața lor, de a nu se lăsa duși de valul mediocrității.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Pe 1 august unii Capricorn numără banii, adună pe hârtie datoriile, fac o serie de calcule; rezultatul îi va lua prin surprindere. Pe 2 și 3 august unii încearcă să repare relațiile stricate (cu frați, vecini, cunoscuți ocazional) prin manevre diplomatice. lții fac drumuri menite să se împace cu ei înșiși (drumuri la biserici, mânăstiri, locuri de reculegere sau de izolare unde pot medita în voie). Pe 4 și 5 august își pierd repede calmul, se enervează din orice are legătură cu casa, locuința, gospodăria sau cu unii membrii din familia din care provin.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ Pe 1 august nativii jubilează: distracția este în toi, cheful de a face lucruri „nemaifăcute”, de a avea experiențe inedite, de a umbla prin locuri necunoscute, de a face descoperiri, de a practica sporturi periculoase mai ales dintre cele la care componenta „Aer” predomină (salturi cu parașuta, cu parapanta, zbor cu aeroplanul, salturile de la trambulină, jocurile acvatice ce presupun manevrarea unor mecanisme de propulsie, etc.). 2 și 3 august sunt zile când se mai temperează. Alții ar dori în continuare multe dar numai au bani.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 01-07 August 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→ Cel mai important sector de viață, vizat de predispoziția astrală a perioadei cuprinse între 1 și 7 august este, pentru Pești, cel al sănătății, unde, din cauza unui cumul fundamental bun ca natură, dar mult prea greu de suportat de către organisme, mai ales de cele la care sunt instalate afecțiuni cardio-vasculare și neurologice, se pot ivi modificări ale fiziologiei inimii, creierului, sistemului nervos, aparatului locomotor, circulației sângelui, etc.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 11–17 Iulie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții