Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 Septembrie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 13 septembrie 2015 | 07:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 Septembrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 Septembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Perioada asta este una pe ultima sută de metri relațională. O perioadă cu mare însemnătate în ați crea o soartă de cuplu. Mare atenție pentru că acum ai șansa să găsești pe cineva, să îți construiești căsnicia cu cineva pe care îl/o iubești cu adevărat. Important e să dai mai puțină valoare suspiciunilor. Dar mai ales celor construite doar pe bază de închipuiri și fantasmagorii!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e o zi cu multă însemnătate amoroasă. Iubirea în viața ta a prins pași mari, ampli și siguri. Ușor ușor, dificultățile vor tinde să dispară. Iar limitările de ordin relațional se vor transforma într-o pistă favorabilă pentru tine mai ales de ordin familiar, casnic. Acum e momentul cînd îți găsești adevărata ta iubire. Dar mai ales cand te poți gîndi și îndeplini visul nașterii unui copil!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi familia, căminul vor fi pe prim plan al zilei. Emoțiile vor fi retrăite mai degrabă liniștit, interiorizat, tăcut. Importanța căldurii sufletești în prezent este foarte importantă pentru tine. De aceea este bine să pui preț pe momentele speciale, familiste alături de ființa iubită. Dar implicit și pe comunicarea din cadrul cuplului tău! E foarte importantă întru croirea unei relații de succes acum!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi mesajele de iubire, comunicarea cu ființa dragă sunt la ordinea zilei. Acum e perioada cînd întîlnești persoane de sex opus pe cale rețele de socializare, telecomunicații, în stradă sau la cumpărături. E vremea cînd flirturile, schimbul de păreri și mesaje sunt foarte importante. Ești plin de acțiune, mișcare, dar mai ales dornic de lucruri noi. Mare atenție însă la agilitatea de care dai dovadă. S-ar putea să te facă ușor cam instabil/ă!




Horoscop pentru femeia din Leu

E o perioadă cu un marcaj din ce în ce mai mari pe lucruri și valori tangibile. Char dacă ultima perioadă a fost foarte impetuoasă, plină de rampe, atenție și show, acum tinzi ușor către altceva! Înțelegi probabil că relația ta are nevoie de evoluție, reînoiri, că este unul din etaloanele spre care trebuie continuu să tinzi. Și să progresezi pas în pas cu cel/cea pe care îl/o iubești. Azi gîndul la bani te poate face mai sigur pe ziua de maine a căsniciei/relației tale!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ultima vreme iluzia, sensibilitatea și visul te poartă intens dintr-o stare în alta. Totuși ar fi mai indicat probabil, să dai importanță valorilor personale, decît celor de cuplu. De ce?! Pentru că a venit vremea să îți pui în valoare propriile atuuri. Să afli, ce reprezinți cu adevărat?! Dar mai ales să nu te mai autoiluzionezi sau decepționezi în relații și situații fără viitor!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi melancolia, nostalgia, hipersensibilitatea te fac să plutești pe alte tărîmuri. Probabil aceste stări te fac foarte creativ/ă și extrem de intuitiv/ă. Totuși ușoarele note de suferință, pe fondalul reamintirlor și întîrzierilor amoroase te fac ușor suferind/ă. Sau s-ar crea senzația nefericit/ă. Acum e vremea cînd intuiția și vocea supremă de va ajuta să faci alegerile corecte în viață!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acum e perioada în care creația prinde pași din ce în ce mai mari. Creația ca și formă supremă, volatilă a iubirii. Încă te mai simți limitat/ă dintr-un motiv sau altul să îți demonstrezi propriile capacități sau propria însemnătate în cuplul tău. Și totuși șansele de construire a unui cuplu stabil acum sunt mărite. Deoarece maturitatea te însoțește în tot și în toate. Iar alegerile vor avea tendința să fie bine întemeiate și bine închegate!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi emoțiile vor căpăta mare însemnătate în viața ta. E momentul cînd pe lîngă realizarea socială îți poți regăsi prietenul în partenerul/ra tău/ta de cuplu. Ușor ușor viața ta va prinde altă turnură. Cu un mare apogeu carieristic. De aceea trebuie să te înrămezi cu multă răbdare, maturitate, dar mai ales constructivitate în alegeri!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi tendința de ați dori să evoluezi, te va ajuta să parcurgi o nouă etapă în viața ta de cuplu. Cînd ființa iubită va deveni rostul tău în viață. Calea de schimbare, progresie de destin. Este foarte important acum, ca acele suferințe, gelozii pe care le resimți acide în interiorul sufletului tău, să le digeri și să le privești ca și pe o formă sigură de schimbare. A personalității tale, a vieții tale, intense, profunde, dar sigure și de bun augur! Cu siguranță!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi suspiciunile, suferința, necesitatea de a te transforma drastic, dramatic, profund te vor face probabil cam taciturn. Totuși e vreme cînd destinul îți aduce multe șanse de ați întîlni ființa dragă, multpreaiubită! Cu care dacă încă nu ai încheiat constract marital, în scurt timp să conștientizezi că ar fi trebuit. Pentru că ar putea fi un cineva foarte important în scare ta evoluționistă!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi relația ta, partenerul de cuplu sunt tema primordială a zilei. Vei simți o mare încărcătură de ordin colaborare, acomodare la starea de a te re/cupla cu cineva de sex opus. Adevărul este că destinul foarte sigur te pune față în față perioada asta, cu potențiali/le soți/soții. De aceea intuiția de care dai dovadă, feelingul neinmaginabil te va ajuta să faci alegerea bună de viitor. Important este să nu iluzionezi potențialii parteneri. Sau să nu vrei să pari ceea ce nu ești defapt. Ar putea să îți creeze probleme după!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții