Horoscopul verii astronomice

Evenimente astrologice » Horoscopul verii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Var...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Septembrie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 30 septembrie 2015 | 06:17


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Septembrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Septembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere al stabilirii unor țeluri. În special materiale. Poți primi un cadou frumos de la ființa iubită. Sau ți se poate oferi salariul. Semn bun pentru a ieși în oraș cu cel/cea pe care îl/o iubești. La cumpărături sau pur și simplu undeva unde să vă relaxați și să sărbătoriți din plin!



Horoscop pentru femeia din Taur

O zi în care ești centrul atenției. Mai ales în domeniu de cuplu, relație. Acum este un moment oportun în care iubești. Și te simți iubit. Adevărul este că pe undeva în interiorul tău poți simți careva note de limitări. Sau momente de restriște. Gelozia este enormă. Însă una peste alta este o perioadă prolifică pentru momente amoroase și iubire majoră!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi poate fi o zi frumos nostalgică. O zi în care emoțiile vor fi puternice, dar în același timp creative și intime, interiorizate. Este vremea cînd înveți să apreciezi enorm relațiile/a ta, sub orice formă. Momentul în care contează enorm mai ales maturitatea în abordarea colaborării, uniunii relației tale de iubire. Azi te ajută enorm de mult flerul și intuiția în stabilirea unor căi de comunicare fluide!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi se anunță a fi o zi absolut excelentă pentru a lua decizii cu referire la relația ta de iubire. Și anume, una în care te simți mai apreciat/ă. Mai iubit/ă! De aceea este musai să ceri ceea ce îți dorești. Acum ai posibilitatea ca cel/cea dragă inimii tale să îți împlinească o dorință!




Horoscop pentru femeia din Leu

Este o zi favorabilă manifestării emoțiilor într-un mod oarecum public, la vedere. Înveți să legi o comuniune strîbsă cu cei din jurul tău! De unde și niște avantaje, mai ales de ordin material. Ori/sau financiar! Acum contează cel mai și cel mai mult, abordarea unei note mature afective! Mai puțin teatralizate!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi absolut prețioasă mai ales din punct de vedere al mesajelor. A unor vești bune, cu privire la ființa iubită. Astăzi evoluezi într-un ritm mai rapid. Înveți să abordezi cuplul tău, cu o mai mare putere și forță intuitivă. Tactul în acțiuni, dar mai ales reînoirea unor emoții, te ajută să ai un randament bun, în cadrul relației tale!



Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi în care intensitatea și profunzimea emoțiilor se face extrem de resimțită. Este absolut favorabilă pentru ați reînnoi starea ta interioară emoțională. Acum este momentul în care ai legătură directă cu niște forțe divine. Care te ajută să ai rezultate bune. Mai ales în ceea ce privește casa, familia, stabilitatea afecțiunii în viața ta!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi foarte favorabilă cuplului tău. O zi cu marcaj în această direcție. Astăzi, absolut tot ce se face, se face întru ființa iubită. La rîndul ei/lui și partenera/rul ta/tău de cuplu se dovedește a fi foarte activ/ă. În ați oferi atenție. Dar mai ales afecțiune. Colaborarea cu el/ea va fi foarte specială. Iar înțelegerea comunicativă perfectă!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi este o zi favorabilă în care poți lega o uniune favorabilă din punct de vedere emoțional cu cel/cea iubită, mai ales dacă știi să colaborezi din punct de vedere al rutinei. Graficul acestei zile se dovedește a fi încărcat, totuși prolific pentru a obține niște rezultate pe măsură cu referire la stabilitatea materială, pe care ți-o dorești. Ca și temelie a unei relații pe măsură!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o zi absolut cu încărcătură emotivă pentru tine. Iubirea, afecțiunea se poate dovedi un domeniu foarte important în viața ta! Azi intensitatea de care dai dovadă atît și atît timp, te ajută să ai succes în iubire. Dar mai ales poate fi o bună calitate în a fi apreciat pe măsură. Zi magică din punct de vedere afectiv!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi în care emoțiile tale sunt trăite la nivel intim, interiorizat. Casa, familia ta, azi sedovedește a fi foarte importantă! Este bine pentru a te reface din punct de vedere afectiv. Pentru a te echilibra emoțional. Dar mai ales pentru a te reface afectiv. Este o perioadă în care relația ta încă este plină de afecțiune. Iar evoluția acesteia se face în pași rapizi!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi se anunță a fi o zi extrem de favorabilă mai ales din punct de vedere comunicativ. Comunicarea cu ființa iubită se poate dovei a fi versatilă, constructivă, dar mai ales prolifică În a soluționa niște probleme la care nu poți găsi răspunsul. Tot azi poți face cunoștință cu cineva foarte special din punct de vedere relațional, în plină stradă. Cine știe, poate fi chiar viitorul/toarea tău/ta partener/ă de cuplu!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții