Horoscopul zilei de 4 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 4 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

miercuri, 29 mai 2024

Surprize pentru luna Iunie 2024



Emoții și surprize pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Luna iunie este marcată de evenimente astrologice de o deosebită importanță, însă cel mai remarcant eveniment este reprezentat de Eclipsa de Soare, care ne va încărca prin căldură și emoții puternice, și la propriu și la figurat, având în vedere că oficial această lună dă startul verii. Așadar, luna iunie este o perioadă benefică pentru a ne relaxa, a ne pregăti pentru zile cu soare și a ne răsfăța. Este o perioadă în care se recomandă ca fiecare semn zodiacal să petreacă timp cu el însuși, dar și cu familia și cei dragi.Alegeți să vă bucurați și să fiți recunoscători pentru oamenii din viața voastră care vă sprijină necondiționat, dar și pentru tot ce Universul vă va scoate în cale în această lună specială. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie Luna iunie va fi o lună de succes, din toate punctele de vedere. Fiecare zodie va trebui să fie foarte atentă înainte de a lua vreo decizie importantă. Unii nativi vor fi nevoiți să învețe să aibă răbdare atât cu ei, cât și cu cei cu care interacționează: familie, colegi, persoana iubită. Aceasta va fi cheia unei luni cel puțin bune, dacă nu chiar reușite. Află ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună a verii, pentru a ști cum să procedezi în săptămânile care urmează.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În luna iunie te vei bucura de o situație financiară foarte bună. Pentru acest lucru este nevoie doar de un singur lucru din partea ta. Îți recomandăm să rămâi cumpătată în general și înțelegătoare cu toată lumea cu care interacționezi la birou. Ești o profesionistă și colegii tăi se bazează pe părerea ta obiectivă. În cazul în care situația de la birou devine tensionată, ia o pauză. Îți va face bine și vei reveni cu forțe proaspete la proiectele tale. Sentimentele negative nu îți vor face bine, din contră, riști să întorci pe cineva împotriva ta.Universul și tot ce este în acesta este pătruns de energie și tu ai parte de această energie în această lună. Acum ai energia, dorința și dar și momentul potrivit pentru a atrage atenția sau pentru a-i atrage pe ceilalți către tine. Promovează-ți ideile și adoptă o atitudine fermă preluând inițiativa. Cu toate acestea, ai grijă să nu fii prea insistent sau egoist. Dacă ești mai timid sau te simți mai obosit, încearcă să mănânci alimente picante, cum ar fi ghimbir, ardei iute, muștar sau wasabi. Acestea stimulează ceea ce în yoga se numește „chakra Marte”, ajutându-te să îți activezi focul interior și să profiți la maximum de acest moment de bun augur.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna iunie este cea mai bună perioadă pentru tine dacă vrei să faci o schimbare importantă la serviciu. Dacă ai tot amânat până acum să ceri o mărire de salariu sau o avansare, acum este timpul tău. Dragostea este un alt aspect în care vei avea doar de câștigat. Partenerul te va aprecia și mai mult pentru toate eforturile pe care le faci pentru relația voastră. Ba mai mult, dacă sunteți la început, există posibilitatea să faceți câțiva pași înainte, veți merge împreună într-o vacanță, sau îi vei cunoaște familia și prietenii.Așa cum ploile răcoritoare hrănesc pământul însetat, tot astfel solstițiul din această lună va transforma această perioadă într-una extrem de benefică și favorabilă pentru tine. Pe măsură ce acest solstițiu se produce în mijlocul unei energii cerești profunde, de data aceasta te poate revigora. Folosește această lună pentru a-ți restabili obiectivele dar și pentru a-ți aduce un nou sentiment de pace în suflet. Ia-o ușor și relaxează-te. Încearcă terapiile cu apă sau izvoarele termale, care sunt ideale. Bea mai multă apă. Reînnoiește-te intimitatea cu cei pe care i-ai pus în așteptare și pentru care nu ai avut prea mult timp.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă în luna mai, Gemenii au avut parte de provocări financiare, la începutul noului sezon vor dori să facă niște investiții mai mari. Este nevoie să te gândești foarte bine înainte de a face pasul final. Dacă nu ești foarte sigură de deciziile tale, cere sfatul cuiva în care ai încredere. Dacă nu ai cu adevărat nevoie de anumite lucruri, amână achiziționarea lor, îți recomandă horoscopul lunii iunie. Totodată, ai grijă și la relația de cuplu. Partenerul tău poate să-ți reproșeze anumite lucruri pentru că ai tendința de a cheltui excesiv de mult.Eclipsa de Soare din această lună te întărește și îți crește energia. Aceasta este cea mai puternică și mai eficientă perioadă intelectuală a anului, deoarece planetele Jupiter, Mercur, Venus și Pluto adaugă putere procesului tău mental și evoluției tale. Ai o mai mare claritate a percepției, gândirii și comunicării.Te poți angaja cu succes în acțiuni care îți solicită o gândire conceptuală provocatoare, conversația, dezbaterea sau chiar vânzarea anumitor lucruri sau bunuri. Alege să-ți arăți mintea strălucitoare. Nu irosi o ocazie frumoasă, fiind leneș din punct de vedere mental mental, pentru că ai capacități extraordinare. Încearcă suplimente care îmbunătățesc mintea și memoria sau stimulează funcția sănătoasă a creierului.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Solstițiul din această lună este unul dintre cele mai restabilitoare și vindecătoare momente pentru tine. Pe măsură ce energia solstițiului se amestecă cu apele planetei Marte și Uranus în Pești, aceasta îți infuzează o doză de energie psihică și emoțională reînnoită.În săptămânile care urmează vei decide să faci o serie de schimbări pentru starea ta generală de bine. A venit vara, urmează multe vacanțe, și îți dorești să fii în formă maximă. Îți vei modifica meniul, vei pune mai mult preț pe hidratare, vei încerca să faci sport pentru a te simți bine și pentru a fi gata de sezonul estival. Acest lucru este lăudabil, totuși ai grijă. S-ar putea să exagerezi cu restricțiile alimentare sau cu activitatea fizică prea intensă. Ia lucrurile ușor dacă vrei să-ți atingi scopul în siguranță. Acesta este un moment extrem de benefic, care favorizează nașterea de noi elemente în viața ta. Dacă vrei să rămâi însărcinată sau dacă ești bărbat și îți dorești un copil, acum poate fi momentul. Petrece timp pentru a-ți răspunde la întrebări care te macină. Vindecă rănile tale, dar și ale familiei, prin compasiune și sensibilitate.

Leu (23 iulie - 22 august)

Îndreapăt-ți atenția asupra relației de cuplu. Partenerul tău traversează o perioadă mai dificilă și nu este foarte prezent în relația voastră. Chiar dacă ești tentată să-i reproșezi diverse lucruri, fii înțelegătoare cu el. Lucrurile nu vor mai fi la fel în câteva săptămâni, zilele proaste ale iubitului tău vor trece. Dar dacă tu vei provoca un scandal, lucrurile pot să fie tensionate între voi chiar și după aceea. Fii înțelegătoare cu el, ascultă-l și dacă poți, oferă-i un sfat. Aceasta este una dintre atitudinile câștigătoare.Periodic Leii trebuie să își spună ego-ul la anumite situații intense, pentru a-și găsi adevăratul spirit. Dacă vechea ta viață și vechile tipare sunt schimbate și o altele încep să se nască, ai ajutor acum să faci asta, de la planetele Jupiter, Neptun, Venus și Mercur. Acestea te vor ajuta să renunți la ce nu mai e bun, să te transformi și să evoluezi. Începuturile proaspete sunt favorizate luna aceasta. Scapă de ceea ce nu-ți mai servește. Străluceste-ți lumina cu inima deschisă, deoarece lumea are acum cea mai mare nevoie de lumina ta. Încurajează-i pe alții cu mesaje de credință și speranță. Încercă anumite terapii sau folosește niște uleiuri esențiale pentru a-ți consolida spiritul pozitiv și curajul.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Alege să profiți de fiecare zi cu emoție și curaj, deoarece Saturn te ajută acum să-ți întărești poziția în care te afli. Planeta Saturn aduce un aspect de bun augur Soarelui tău, mai ales pentru cei născuți în ultima săptămână din august. Această influență acționează cu o putere extraordinară și îți furnizează materia primă necesară pentru a construi o bază mai puternică pentru viitorul tău.În ultima vreme ai petrecut foarte mult timp alături de partenerul tău. Acest lucru începe să-și spună cuvântul. Propune-i să faceți câteva activități separat. Chiar dacă sună ciudat pentru voi, este un exercițiu care vă va ajuta să simțiți din nou dor și pasiune, atât de necesare în cuplu. Concentrează-te pe activitățile care te relaxează, contactează-ți prietenii pe care i-ai ignorat în ultima vreme. Ceea ce realizezi acum este rămâne câștigat. Lucrează cu disciplină și răbdare. Asumă-ți cele mai exigente proiecte, în special cele care depind de abilitățile tale de conducere și de eforturile tale personale. Deoarece această influență îți afectează în mod favorabil sănătatea, alege să aduci îmbunătățiri dietei sau stilului tău de viață general, ai nevoie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Astrology îți recomandă să fii un ascultător cât mai bun în această perioadă. Relația cu familia poate suferi unele schimbări. Poate ai luat o decizie care i-a nemulțumit pe cei dragi, poate ai oferit o idee care nu a funcționat. Indiferent de problemă, rămâi calmă, asigură-i pe cei apropiați de tot sprijinul tău. Este foarte important ca la final să redeveniți apropiați. Situațiile conflictuale de acasă pot avea un efect negativ asupra prestației tale de la birou.Tot ce presupune frumusețe, atracție și iubire sunt principii care se leagă de Venus, planeta ta conducătoare de care vei avea parte mai ales în această lună, în timp ce aceasta se înaltă, pentru a atinge alte cinci planete. Vei cunoaște sentimente de bucurie și armonie, dezvoltându-ți latura afectuoasă și iubitoare, stimulându-ți partea romantică, dar și divină. Orice relație care începe acum este probabil binecuvântată de Univers. Fii iubitor. Fii receptiv. Exprimă-ți iubirea. Îmbunătățește-ți plăcerea. Fii liber și îngăduitor. Manifestă tot ce simți la un nivel profund și înalt și relaxează-te.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscopul lunii iunie te avertizează să ai multă grijă la starea generală de sănătate. Poți câștiga mai mulți bani în această perioadă, poți avea mai mult succes în carieră. Dar nu te vei putea bucura de nicio realizare, dacă nu vei fi în formă maximă. Fă-ți o programare la medic pentru un set complet de analize și dacă este nevoie, urmează un tratament. Începe un nou sezon și este foarte important să fii sănătoasă.În această perioadă ești mai clar și deschis la ce te înconjoară și o dată cu viitorul solstițiu, simți anumite energii cum te învăluie și ai cel mai receptiv mod de ascultare, reglat pe cele mai profunde tărâmuri posibile. Sunt posibile vise vindecătoare, revelații și întâlniri cu mesageri divini. Visele sau întâlnirile cu spirite de apă, cum ar fi delfinii, broaștele sau peștii au acum mesaje personale puternice. Partea cea mai adâncă a sufletului tău se dezvăluie acum. Alege să faci puțină liniște și ascultă subtilul, în timp ce Universul îți vorbește acum. Acordă atenție sincronicităților și simbolurilor, în special cele ale apei.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna iunie se anunță a fi foarte aglomerată pentru nativii din această zodie. Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai la birou. În această perioadă se înmulțesc certurile între colegi din diverse motive. Ține-te departe de ele și încearcă să-ți faci treaba cât de bine poți. Cât de curând eforturile tale vor fi recompensate exact așa cum îți dorești. Ai nevoie de bani pentru niște investiții importante. Poate fi vorba de niște schimbări în casă, ceva urgent pentru mașină. Rămâi fidelă scopului tău.Luna iunie este un moment propice pentru a reflecta asupra situațiilor intense și purificatoare pe care l-ai îndurat recent. Acesta este un moment minunat pentru a reflecta asupra scopului tău spiritual, acela de a fi un catalizator pentru tine și pentru ceilalți. Reflectă asupra elementului de foc ca spirit, soare, munte, aur și purificare. Meditează la tot ceea ce înseamnă noțiunea de foc și alege să îl privești și să îl lași să te încarce. Poți face aceasta aprinzând o simplă lumânare. Lasă-te purtat de viziunea ta spirituală reînnoită.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai parte de un moment de clarviziune și claritate în luna iunie, perioadă în care Saturn, planeta ta conducătoare, are un contact, posibil de cel mai de bun augur cu planeta Uranus. Ai capacitatea de a pune cu succes în aplicare o intenție sau o idee pe care o ai acum sau este deja în mintea ta de ceva vreme.Partenerul îți va oferi un cadou la care visezi de foarte mult timp. În ultimele luni ai fost concentrată pe munca de la birou, pe treburile din casă. Aceste activități te-au împiedicat să ai mai multă grijă de tine și de relația voastră. Acum este cel mai bun moment pentru a te axa pe aceste două subiecte. Ai suficienți bani pentru o vacanță relaxantă într-un loc special pentru voi doi. Concentrează-te de asemenea pe o chestiune importantă care a fost blocată și care trebuie să meargă mai departe cu schimbări creative. Urmărește ce se întâmplă. Studiază arta magiei, deoarece tot ce ai nevoie acum este cunoașterea unei tehnici eficiente și voința de a o folosi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii se apropie de unul dintre cele mai favorabile cicluri din acest an, în special în ceea ce îi privește pe născuți în ultimele două săptămâni ale lunii ianuarie. Eclipsa solară din această lună își manifestă aspectele pozitive asupra Soarelui tău și asupra planetelor Neptun, Pluto și Jupiter. Acest model ceresc acționează ca un atracție cosmică deosebită, care atrage viitorul spre tine.Cineva din familia extinsă va avea nevoie de ajutorul tău. Poate fi vorba despre un părinte sau despre un unchi sau o mătușă care au nevoie de puțină supraveghere din partea medicilor. Ia-ți o pauză și ocupă-te de acest aspect. În această perioadă trebuie să fii foarte atentă la cuvintele pe care le folosești, mai ales în discuțiile cu persoana pe care o ajuți. O replică spusă la nervi s-ar putea să cântărească foarte mult în această perioadă deja destul de tensionată. În această perioadă ai o putere imaginară mai puternică, pentru a vizualiza mental și planifica viitorul. Împuternicește-ți visele cu o intenție puternică. Vizualizează imagini pe care ai dori să le vezi realitate. Alege să vezi asta în ochii minții tale. Studiază acest colaj. Ai puterea de a face ca tot ce îți imaginezi și vizualizezi, să tranformi în realitate concretă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Se anunță o lună dominată de bani. Dacă ai o afacere, vei reuși să te bucuri de un câștig semnificativ. Poți chiar să începi să investești mai mulți bani în proiectul tău de suflet. Dacă ești angajată, nu-ți face griji, urmează și pentru tine o perioadă bună. Poate fi vorba despre un salariu mai mare sau despre un rol mai important în firma în care ai investit foarte multe resurse. Trebuie doar să dai dovadă de puțină înțelegere din parte colaboratorilor sau a colegilor. Dacă te vei grăbi, nu vei obține mai repede ceea ce-ți dorești.Solstițiul din această lună se leagă puternic de Saturn pentru a te ajuta să te simți mai bine și mai confortabil în corpul tău. Peștii conduși de Neptun acceptă cu greu uneori viața de pe pământ. Această dorință este bună pentru viața ta spirituală și artistică, dar creează suferință, deoarece te simți închis și blocat. Concentrează-te asupra modului în care te înrădăcinezi pe pământ. Practică exerciții de împământare, stai cu picioarele pe iarbă, petrece timp în natură, mănâncă legume rădăcinoase. Îmbrățișează un copac sau lucrează în grădină. De asemenea, începe un nou regim, pentru a-ți întări corpul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții