Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 26 Septembrie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 26 septembrie 2015 | 07:58


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 26 Septembrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 26 Septembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi poți avea o întîlnire romantică plină de conversații dulci cu ființa iubită. S-ar putea ca sentimentele pe care vi le veți afișa în mod verbal să aibă o conotație plină de romantism. E momentul pentru o lămurire a tensiunilor, conflictelor sau situației dintre voi doi. O zi în care oricare strat de gheață va avea tendința să fie topit datorită sincerității, diplomației și tandreții prin comunicare. Te vei simți în mare parte purtat de valul sentimentalisului și melancoliei. Iar asta îți va crea o aură de magnetism, cu care vei face furori atît în rindul sexului opus, cît și vizavi de partenerul tău de cuplu.



Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea ca sentimentele, dragostea în viața ta să ia un rol din ce în ce mai important. Ai nevoie de afișare a sentimentelor, de respect și de remunerare a emoțiilor pe care atîta timp le-ai oferit necondiționat. S-ar putea ca ființa iubită să devină obiectul absolut, principal. Obiectivul de bază spre care tinzi tu în modul cel mai intens și convins. Mare atenție însă la dirijarea energiilor negativiste și agresive. S-ar putea ca pornirile tale mentale și ironice, să provoace relația ta de iubire la niște stări absolut nedorite. Cu toate că rutina îți va lua mare timp din manifestul emoțional, cu oarecare doză de inventivitate s-ar putea să prinzi doi iepuri odată! Adică să fii alături și de cel\cea pe care îl\o iubești.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare că azi vei putea face cunoștință cu cineva de sex opus de la mare depărtare de locul unde stai. Poate fi o dragoste și o pasiune electrizantă. Iubire de la prima vedere. Un singur fapt nu e sigur. Durata acesteia. Dar pînă la urmă atîta timp cît vă simțiți bine ambii, nici nu mai contează toate astea. Mare atenție la tendințele tale pesimiste de a da notă inițial relațiilor. Asta s-ar putea să rupă din start o potențială poveste frumoasă de iubire. Lasă lucrurile lejer și oferă șanse și optimism sectorului tău de viață emoțional.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este o zi în care intensitatea simțirilor își spune regula. E vremea cînd înveți să iubești depășind jocul de control. În interiorul cuplului tău. Acum contează enorm de mult cum te acomodezi comunicării cu cel/cea de lîngă tine. Aciditatea verbală ar fi bine să fie depășită! Altfel răul făcut odată, nu mai poate fi îndreptat! Iar presiunea cea mai mare s-ar putea să o ai de trăit chiar tu!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi s-ar putea să devii ușor controversat emoțional. Ai parte de niște retrăiri pe care singur\ă nu ți le mai poți explica. Există marea posibilitate, ca sentimentele tale să fie guvernate de o doză intensă de gelozii. Stări care te-ar putea priva de fericirea de a-ți retrăi povestea de iubire într-un mod calm și liniștit.S-ar putea ca anume asta, suspiciunile tale vizavi de cea\cel pe care o\îl iubești să îți pună în pericol pacea și liniștea cuplului tău. Azi ai nevoie să echilibrezi gelozia cu încrederea, numai așa vei obține armonia dorită!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi vei avea parte de o șansă de a cunoaște pe cineva drag. Indicat este însă să dai drumul la vorbe și discuție. Să nu te mai închizi în sinea-ți! Să încerci să vii în întîmpinarea destinului cu o încercare de a-ți dori personal o evoluție pozitivă. Și o schimbare fericită în această direcție. În cazul în care ești deja într-o relație, s-ar putea ca partenerul tău de cuplu să devină mai înțelegător. Mai comunicabil și mai cooperant cu tine. Azi e o zi în care aveți nevoie să faceți schimb de opinii, de planuri, de dedicații amoroase!



Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea, ca perioada asta să îți aducă situații de-a dreptul tensionate. Probabil viața sentimentală îți e încurcată de-a binelea. Nu că nu ai avea priză la sexul opus sau admiratori\oare, ci pur și simplu din motivul că nu ai ceea ce îți dorești. Probabil ființa dragă nu îți oferă atenția la care visai. Nu își mai dorește să colaboreze cu tine, nu mai aveți o comunicare, ceva nu mai merge. Ce-ar fi însă să te întrebi ce îți dorești tu cu adevărat?! Azi e o zi în care emoțiile profunde și tranșante te vor face să privești lucrurile dintr-o lumină mai pragmatică situația creată. Chiar dacă nu una pozitivistă!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Dragostea în viața ta îți poate capta acum cea mai mare atenție. Mai ales atîta timp cît te ține cu inima cît puricele. Ești îndrăgostit\ă, dar toate emoțiile și evenimentele, care îți guvernează sectorul relațional s-ar putea să îți creeze mari bătăi de cap. Cel mai indicat ar fi să nu mai faci din țințar armăsar și să lași lucrurile să se întîmple. Din simplul motiv că sunteți ambii, tu și ființa dragă motivați de realizare socială și posedați de un orgoliu acerbat s-ar putea să nu mai fiți disponibili să cedați. Sau să observați iubirea care vă leagă. Azi e o zi în care cariera trebuie combinată cu conștientizarea faptului, că amorul e primordial înn viața ambilor!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca interiorizarea sentimentelor azi să îți aducă tensiuni în cadrul relației tale cu ființa dragă. Urmărește mai degrabă o insinuare chiar dacă abia perceptibilă a ceea ce simți. A emoțiilor tale vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești. S-ar putea ca orgoliul partenerului de cuplu și tendința ta de a te însingura, să vă creeze piedici. Dar ăsta nu e un motiv să renunțați la iubirea voastră. Din contră, s-ar putea ca anume această perioadă să vă cimenteze și mai mult relația prin greutățile la care sunteți supuși! Azi exteriorizarea emoțiilor este indicată!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Între tine și ființa iubită s-ar putea crea o punte de ușoară neînțelegere. Probabil el\ea are tendința să fie mult mai pragmatic\ă în abordarea situațiilor. Tu mai visător\oare. Minunat ar fi să înțelegeți că fiecare e minunat așa cum e! Și pentru motivul ăsta vă iubiți atît de mult. Nu trebuie să schimbați nimic unul în celălalt, ci doar să încercați să priviți lucrurile din prisma celuilalt. Șin chiar dacă graficul zilnic încărcat îți crează probleme, încearcă să oferi mai mul atenție ființei dragi. Asta e perioada în care limitările vă pot face și mai apropiați, unul de celălalt!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Încă mai ești marcat\ă de o doză profundă de melancolie și sentimentalism. Cert e că, asta e o perioadă în care domeniul intim, familial și veridic sentimental contează cel mai mult. Partenerul tău de cuplu și relația cu el sunt cele mai concentrate motive și idei de întreprindere a unor acțiuni. De inițiere a unor controverse în imaginea ta de subconștient. Chiar dacă schimbările pentru tine sunt de natura nefirescului, se pare că e nevoie totuși să le faci! Vine vremea cînd dragostea trebuie să primeze și nu valorile materiale!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești extrem de nostalgic\ă. Probabil niște evenimente și stări emoționale din trecut revin să îți guverneze sectorul relațional. Azi ai nevoie să îți refaci rănile să te pui în regulă cu situația prezentă. Să te împaci cu unele lucruri. Iar pe altele să le demolezi din adîncimea structurii sufletului. Important e să întreprinzi acțiuni și să nu lași toate scenariile să fie jucate doar în fanteziile tale. Pentru că din ce în ce mai mult te lași pradă visărilor, s-ar putea să te deziluzionezi sau autoiluzionezi. Azi e o zi cînd intuiția și telepatia te poate ajuta să iei o cale corectă în viața ta și vizavi de situația din cuplul tău.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții