Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Citeste Horoscopul zilei de Sâmbătă 12 Septembrie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 septembrie 2015 | 08:01


Horoscop de azi Sâmbătă 12 Septembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sâmbătă 12 Septembrie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu turna gaz pe foc peste o situatie cu iz negativ, ca nu cumva sa amplifici si mai mult emotia. Te afli intr-un mediu incarcat de energii neplacute si tu le simti acum mai puternic, pentru ca rezonezi mult mai usor la lucrurile neplacute din jur. Nu le da mai multa atentie decat merita, pentru ca, stii cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ti place pentru ca va creste in intensitate. Daca ignori acel hop, daca te prefaci ca nu vezi nimic rau in ceea ce se petrece in preajma ta, daca nu dai atentie lucrurilor care nu vor sa mearga orice le-ai face, practic nu le lasi sa se manifeste si ele vor trece pe langa tine fara a avea efecte nefaste.



Horoscopul zilnic de azi Taur

E o placere sa iti aduci aminte, din cand in cand, ce rol important au jucat altii in viata ta. Vin si astfel de momente de bilant cand ai ocazia sa-ti arati recunostinta fata de cei care te-au sprijinit cand ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate si cu iubire, pentru ca esti constient ca, fara interventiile lor, candva, in momentele cheie ale existentei tale, ai fi pierdut timp si energie pentru a depasi singur acele hopuri. Ei au fost alaturi de tine cu un sfat sau cu o mana de ajutor si ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua cand te vei putea achita de aceste datorii, pentru ca va exista si un moment in care le poti intoarce serviciile cu bucurie ca poti fi si tu de ajutor in acelasi mod.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Lasa-ti inima sa respire din nou, pentru ca ai tinut-o inchisa intr-o zona obositoare care a lasat urme asupra ta. E momentul sa te descatusezi de emotiile negative in care ai stat captiv de buna voie, desi ai fi putut lupta cu aceste stari nefaste. Lupta cu depresia, cu tristetea, cu senzatia ca nimeni nu te iubeste, pentru ca te inseli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, si pentru ca orizonturile sunt innegurate, ai tendinta de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alaturi de tine pentru a-ti distrage atentia de la ceea ce te apasa, totul e sa-l lasi sa te ajute.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti obosit si, pentru ca iti lipseste energia, ai tendinta de a la vedea pe toate ca pe niste poveri imposibil de dus in spate. Nu lua decizii cand esti intr-o astfel de stare, pentru ca ar gravita in jurul ideii de abandon sau de esec, or tu esti un luptator prin definitie. Mai bine iei o pauza pana-ti reincarci bateriile si apoi esti pregatit sa faci schimbarile care se cer. Daca le-ai face acum, nu ar iesi la nivelul asteptarilor tale sau ale celor din jur, ca atare amana si tu cumva eventualele confruntari dificile sau importante pentru reputatia ta. Azi esti prea negativist, prea pesimist, si il iei pe nu pot in brate.




Horoscopul zilnic de azi Leu

E o placere sa petreci azi cat mai mult timp in locuri in care se aduna multa lume, pentru ca intri usor in vorba cu oricine. Dai dovada de sociabilitate, de comunicativitate, de o capacitate de adaptare in orice mediu, chiar si printre persoane complet necunoscute. Asta pentru ca ai norocul de a intalni oameni cu care te poti intelege usor, care asculta ce ai tu de spus si sunt de acord cu tine, deci asta trebuie sa cauti, spatii unde stii ca poti intalni oameni cu care ai o oarecare afinitate, oameni care iti seamana din anumite puncte de vedere. A gasi un punct comun e cheia succesului in orice conversatie.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Vestile care sosesc de departe te cam ingrijoreaza si te si demoralizeaza, deopotriva, de parca ai afla numai lucruri triste despre esecuri, pierderi sau alte evenimente cu tenta usor dramatica. Iti pierzi tot cheful cand vezi ca dai numai de oameni pesimisti si impovarati de probleme si, daca te prinde intr-un moment fragil din punct de vedere emotional, imediat te molipsesc si pe tine. Daca ai avea cel putin un aspect bun de care sa-ti agati toata energia, ziua ar fi salvata, dar daca si tu incepi sa vezi in jur doar rele si necazuri, e greu de crezut ca ceva te mai poate ridica la suprafata. Lupta cu depresia, apatia, gandirea negativa si tristetea care-ti dau tarcoale.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nici nu stii de unde sare iepurele si te trezesti azi intr-o situatie de vis in compania persoanei iubite! E o zi in care se pot auzi clopote de nunta, poate chiar pentru tine, daca e una din preocuparile tale actuale. Partenerul s-ar putea sa faca o aluzie in legatura cu un astfel de eveniment, sau daca cererea in casatorie sta in mainile tale, esti gata sa spui ce ai pe inima! Raspunsul nu poate fi decat afirmativ, deci ziua aceasta poate fi una de fericire maxima. Dar vestile de acelasi gen - despre casatorii, logodne sau nasterea unor copilasi - pot veni azi din toate directiile, deci raspunde le telefon: sigur vei avea motive de sarbatorit si mesaje de transmis mai departe la toata familia!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca pleci la drum, efectele acestei calatorii vor fi cu totul speciale, de parca ti-ai reincarca sufletul de bucurie, de liniste si calm. E ca o excursie de placere prin locuri de care iti era dor, sau pe oriunde treci, descoperi lucruri care iti rasfata simturile, care te fac sa zambesti sau poti spune chiar ca esti fericit. Poate cineva drag tie, plecat departe, se intoarce acasa si il primesti cu bratele deschise, ca atare calatoriile, distantele, vestile de departe au un efect psihic cu totul aparte asupra sufletului tau.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul sa faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tai, si nu te zgarcesti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru ca iti spui, in sinea ta, ca meriti aceste daruri. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ar fi cazul sa-ti permiti si tu o viata mai buna, in care sa te bucuri de prosperitate, fara sa te plangi de lipsuri, de economii sau de criza financiara. Daca visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te si cumpara-l: e al tau!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Pentru a echilibra o situatie tulburata, e bine sa incepi cu lucrurile marunte, sa nu te concentrezi direct la cele mai complicate probleme. Le vei rezolva si pe ele, dar mai intai ai starea potrivita pentru a te ocupa de maruntisuri, de fleacuri, de detaliile aparent nesemnificative, dar care te tin pe loc. Sunt multe si marunte, ca atare apleaca-te asupra lor, una cate una, pas cu pas, si daca reusesti sa stergi de pe lista, dintr-un foc, mai multe astfel de puncte minore, ai sa vezi ca cele care raman par dintr-o data mult mai putine si mai usoare. Scapa deci cat mai repede de chestiunile aparent banale.



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Suferi in sinea ta pentru o dezamagire de care nu te poti inca detasa, desi nu mai are nicio importanta in prezent. Nu e genul tau sa te tot refugiezi in trecut, in amintiri, in fostele tale experiente negative, ca atare numai de tine depinde sa inchizi acel capitol de odinioara odata pentru totdeauna si sa te concentrezi numai asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu merita sa tot scormonesti prin sipetul cu amintiri dupa cine stie ce lectii trecute, pentru ca ceea ce se petrece acum in viata ta are deja la baza lectiile deja intelese atunci. Din toate inveti, deci si acestea probleme de demult si-au lasat amprenta asupra omului care esti acum.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o zi banala, in fond, care nu aduce nimic iesit din comun, dar care tie iti convine de minune prin calmul si rutina ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne ca tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a iesi din stresul ultimei perioade. Cat timp nu apare nimic care sa-ti dea peste cap tihna aparenta, e o zi buna, deci profita de calmul care se lasa peste multe planuri din viata ta. Daca iti permiti o zi complet libera, fara nici un fel de efort, ar fi in beneficiul tau pentru a-ti reincarca bateriile. Ai nevoie de odihna si ceva mai multa liniste!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții