Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 7 Octombrie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 7 octombrie 2015 | 06:02


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 7 Octombrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 7 Octombrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi este o zi extrem de favorabilă din punct de vedere afectiv pentru tine. Acum trăiești perioada în care relația ta prinde forme mai ample de afecțiune. Ființa dragă e aproape de tine. Probabil că îți demonstrează iubirea, emoțiile. Indicat este acum să pui preț și să insiști pe momente de pasiune și amor. Numai așa vei putea descoperi pe cel/cea de lîngă tine. În adevărata sa amploare. Numai dând frâu liber sentimentelor!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi în care vreme de mari sentimente va fi numai prin prisma intimității retrăite cu cel/cea de lângă tine. Acum este momentul în care ești prins în mai multe încercări ale vieții. Crizele nu întârzie să apară, probabil numai ca să verifice adevărul simțirilor. Ceea ce nutrești pentru ființa iubită s-ar putea să fie extrem de grandios, totuși s-ar putea destrăma la o simplă atingere!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acum este perioada în care treci prin careva încercări la nivel relațional. Probabil, diversele teste în care maturitatea și responsabilitatea trebuie să își manifeste greul sunt din ce în ce mai multe. Azi te va ajuta într-o oarecare măsură comunicarea cu cel/cea de lîngă tine. Numai așa poți să vezi cu ce se confruntă relația ta din interiorul problemelor. Lucru eficient în soluționarea lor!


Horoscop pentru femeia din Rac

Acum totul este mai bine influențat din punct de vedere sentimental și amoros. Astăzi manifestul aprins pentru valori, material te va face să înclini balanța ușor. Chiar dacă lupta între manipulare și control încă se mai duce cu cel de lîngă tine. Există un moment care vă cimentează relația. Cel în care munca, rutina primează. De aceea anume pe acest sector trebuie de țintit pentru a vă atinge țelurile!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi e ziua ta. Zi în care te simți ca și o mare vedetă. Strălucești, iar sexul opus nu are cum să nu te observe. Chiar dacă ultima vreme ai devenit ușor prea centrat pe direcția financiară a existenței, farmecul și pasiunea nimeni, niciodată nu ți-o va putea smulge. Iar momentele de restriște din punct de vedere afectiv, cu acest caracter le scoți la lumină. Cu natura ta de învingător/oare!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este o zi al nostalgiei, melancoliei. O zi în care pui emoțiile în ordine cu conștiința ta. Acum este vreme în care trebuie să lași multe structurib vitale în spate și să te apuci de propria natură, de propria realizare și caracter. Acum este vremea în care relația ta va prinde noi forme. Numai datorită puterii tale de a crește în ochii proprii, cât și în ai ființei iubite de după!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi este o zi cînd necesetitatea pentru afecțiune va întrece limita. Aceasta o resimți foarte acută. Mai ales pentru că afinitatea afectivă, sensibilitatea, intuiția crește din ce în ce mai mult. Acum este momentul în care încerci să simți adevărul. Să te regăsești în propria piele. Îți pui întrebări cu referire în prim rând la calea naturală, divină a cuplului tău. Lucru foarte benefic, pentru o funcționare armonioasă la acest nivel!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi necesitatea pentru afișare de ordin emoțional este pur și simplu extrem de importantă. Ai nevoie clară de atenție, dar mai ales de stabilitate. În tot și în toate, cu preponderență în sfera financiară! De aceea revizuirea unor cadre valorice sunt extrem dar extrem de necesare. Platonicitatea și sensibilitatea își fac loc din ce în ce mai mult în sfera emoțională a vieții tale. Totuși trebuie să nu încurci mila cu iubirea adevărată. Asta e important!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi te ajută o nouă viziune a lucrurilor! Treci prin momente grele în care ai de luat multe decizii. În care trebuie să faci față multor greutăți. Ești limitat în timp! Dar mai ales ești constrâns din cauza mai multor ambiții și țeluri pe care ți le-ai propus să le realizezi, la nivel emoțional. De aceea este necesar să ții o legătură strânsă și cu cel/cea de lângă tine. Lucru absolut necesar, care îți dă energia potrivită pentru a le scoate pe toate la un bun final!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e o zi cumva a încercărilor de ordin emotiv. Treci printr-o perioadă în care te simți ușor izolat sau poate în care ai nevoie de un repaos în viața ta. Acum poți trece la acel nivel, pe care cu adevărat ți-l dorești. Cel al unei persoane mature, înțelepte. Lucru care te ajută să păstrezi echilibrul lucrurilor în cadrul relației tale cu ființa iubită!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi este o zi dedicată cuplului tău. Importanța partenerului/rei tău/tale devine dintr-o dată foarte accentuată. Este foarte indicat acum să îți urmezi steaua norocoasă. Chiar și atunci cînd ai senzația că nimic nu mai e de făcut, ai încredere în energia ta. Dar mai ales amiciția de care dai dovadă. Asta poate fi elementul absolut sudant în relația ta. Lucru care îți aduce fericirea, de fiecare dată!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi în care emoțiile sunt cumva dizolvate în rutină. Chiar și așa sensibilitatea ta este foarte diafană, lucru care te ajută să ții o legătură de suflet strânsă cu ființa iubită! Acum ai nevoie să te relaxezi și pur și simplu să te camuflezi printre orele de muncă. Atenția oferită ființei dragă, va fi absolut necesară!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții