Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Octombrie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 3 octombrie 2015 | 08:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 3 Octombrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 3 Octombrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi în sfera amoroasă vei avea parte de putere a acțiunii, deciziei, flerului și a încrederii în propriile forțe. Iar asta reprezintă faptul, că în sfîrșit vei putea prelua inițiativa în propriile mîini și să faci anume acei pași în relație pentru care a venit momentul potrivit! Nu ar trebui să-ți faci griji sau să îți fie frică, că ființa dragă nu va înțelege corect insistența și concentrația de forțe în a dirija cu situația din relația ta. Ba din contră, probabil acest demers plin de curaj îți va crea plăcere. Știindu-ți teritoriul marcat, cucerit și protejat!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi ar fi bine să încerci în sfîrșit să te relaxezi, lăsînd evenimentele să curgă după voința destinului. În ultima vreme prea te-ai străduit să controlezi totul, pînă și ființa ta iubită. Relația pe care o ai. Luptînd pentru iubirea ta și fericirea vieții tale de cuplu. Uneori așa o tactică, întradevăr e de folos! Însă azi poți răsufla ușurat\ă și să lași ca totul să decurgă simplu, neforțat și lejer. Exact așa cum va vrea providența să o facă! Iar dacă observi că trecutul și problemele din dragoste nu mai pot fi reparate, poate pur și simplu e nevoie să tragi o linie de final și să accepți starea de facto!?











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ideal ar fi să te gîndești la ceea ce poți face, pentru a întări ligamentele relației tale de cuplu. Dacă simți și percepi stabilitatea, iar viața amoroasă a intrat într-un sector liniștit și calmant, asta e un indiciu sigur că ai nevoie de o doză de scîntei. Pentru a nu lăsa povestea ta de iubire să intre într-o fază sau stare de rutină. Dacă te obosește în mod clar obișnuința și graficul zilnic, azi fă ceva neordinar. Întreprinde o ieșire sau un manifest amoros ieșit din tipare, uimește-ți ființa iubită și reîmprospătează-ți propriile retrăiri. Important e să reții că în iubire important este noul și scenariile pline de aventură și adrenalină, altfel au tendința să se autoconsume rapid!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi trebuie să te pregătești de faptul, că nu toate acțiunile întreprinse sau părerile tale vor fi luate drept adecvate. Ființa iubită poate descifra astea toate într-un mod guvernat de stările individuale de moment.Să facă din frazele tale o adevărată epopeie dramatică, să îți întoarcă toate cuvintele pe verso și să mai si plîngă la final. Dacă acestea vor avea loc, vei avea nevoie să dai dovadă de răbdare și înțelepciune. Pentru a păstra armonia și buna înțelegere dintre voi doi. Ai nevoie plin de calm să-i explici adevărata intenție și să te străduiești să nu rănești și mai mult emoțional pe cel\cea pe care îl\o iubești!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi posibil vei fi nevoit\ă să demonstrezi talentul tău de a conștientiza și prestabili evenimentele cu cîțiva pași înnainte de a avea loc. Asta îți poate aduce un careva sentiment de siguranță și mulțumire sentimentală. S-ar putea ca ziua, să te înzestreze cu capacitatea de a intui stările partenerului tău. Iar pe acest motiv, extrem de facil poți premedita niște ușoare conflicte, care ar putea apărea între tine și ființa ta iubită! Zi extrem de favorabilă intensității trăirilor, pasiunii și stabilirii unui contact emoțional puternic cu ființa iubită. Mai ales din momentul în care vei ști să dirijezi cu scenariul vostru de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Distracție și voie bună în viața ta sentimentală. Ești iubit\ă și s-ar putea chiar azi să descoperi cît de mult însemni pentru partenerul\ra tău\ta de cuplu. Bineînțeles, în cazul în care ai unul\una! În cazul în care ești solitar\ă s-ar putea să ai parte astăzi de o declarație de la cineva pe care îl\o cunoști din cercul tău de prieteni. Sau de la cineva, care te iubește de mai mult timp încoace. Asta chiar te poate face absolut fericit\ă și împlinit\ă. O zi foarte benefică vieții tale amoroase! Cu ideia ca manifestul tău agresiv să fie puțin anihilat, mai degrabă de o pasiune între tine și ființa iubită, decît de un egoism și orgoliu nefondat!



Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca nevoia ta de expansiune sentimentală, comunicarea iubirii să nu coincidă cu stările tale putin necontrolate emotional. Adică nişte critici, certuri la adresa partenerului și invers, s-ar putea să vă facă să vă ieşiţi din fire ambii. Cu toate astea, jarul disputei ar putea trece într-o frumoasă pasiune. Într-un motiv fierbinte , care să se încheie înspre seară cu o partidă de amor. Ar fi indicat, să nu lăsaţi problemele rutinei să vă influenţeze emoţional, ci din contra să vă stimuleze. Mai mult ca atît, acuma este vreme în care tu și partenerul tău de cuplu ar fi mai bine, dacă v-ati organiza activitățile casnice în doi. Moment care v-ar scoate din tensiune și v-ar aduce și mai mult împreună.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ceva e contrariat intre modul tău de a simți și metoda ta de a colabora în parteneriat. Asta îți poate crea aceeași impresie cu care te confrunți deja de mult timp. Că ființa ta iubită nu îți mai e complice în a forma un cuplu amoros. În cazul în care ești deja într-o relație, există probabilitatea să fie iscate între voi doi ceva conflicte provenite din interiorul căminului vostru. Poate o stare mai dificilă de reglat în care e implicată ordinea și pacea căminului vostru. E lesne de mediatizat, dacă vei ști să coordonezi amiabil cu discuțiile și exprimările verbale dintre voi doi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ceea ce ți se spune, sau comunică poate avea tangențe clare cu ceea ce intuiești sau crezi tu defapt. Legat de partea relațională și amoroasă a vieții tale. Cert e una, vei primi mesaje, apeluri, vești de la ființa ta iubită. Chiar și de peste hoatarele țării, unde se află dânsa acuma. Sau pur și simplu un schimb de viziuni, referitor la studiile tale, serviciul tău, sau simpla ordine a zilei. O zi favorabilă plimbărilor, ieșirilor împreună, declarațiilor amoroase. O zi în care comunicarea te poate face mai apropiat\ă de ființa iubită. Aveți nevoie maximă de intimitate și statornicie emoțională. Bazată din respectul pe care vi-l purtați și care poate fi ușor depistat prin exprimările pe care vi le adresați unul celuilalt!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi sentimentele și relația ta cu ființa iubită sunt un pic în dizarmonie. Puteți ieși împreună undeva în a doua parte a zilei. Și ar fi indicat! Mai ales, că tu de la un timp ai tendința ușor să vrei să exteriorizezi din ce în ce mai mult partea personalității tale emoționale ca pe o scenă. Loc unde, de altfel îți face plăcere să joci piesele tale tandre de amor. Starea de apăsare și agitație în care te afli, poate fi extrem de ușor anihilată printr-un comportament mai puțin agresiv , pornit din dorința ta de a schimba totul din interior. Chiar și cu un scop mai dur, cu orice preț! Ai nevoie de un echilibru interior organizat și pe o constructivitate a lucrurilor.Asta ți-ar aduce pacea cu siguranță, în interiorul căminului tău!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Starea ta emoțională și sentimentală în general e mai înclinată astăzi către normalitate. Relația ta cu partenerul decurge frumos. S-ar putea ca ziua să te facă extrem de atractiv în general sexului opus. Prin simplul motiv, că emani acea aură de romantism și melancolie. Se pare, că vei putea regăsi în partener sprijinul prietenesc și comunicarea de care ai tu nevoie. Pentru a te simți în deplină siguranță! Încă ar mai putea pluti prin văzduh niște mici discrepanțe comunicative, sau informaționale. Dar cu calm și tact poti face totusi , ca atmosfera ușor să se echilibreze. Și totul decurge extrem de bine. Și în favoarea ta, cât si a vieții tale sentimentale.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi poate surveni un mic conflict între tine și partenerul\a tău\ta de cuplu. Pe baza unor neîțelegeri financiare. Se pare că el\ea are nevoie de mai multă atenție și dragoste din partea ta. Tu mai degrabă de o stabilitate financiară și de o poziție socială. Una peste alta, asta poate provoca careva tensiuni între voi doi. Ar fi indicat totuși, să pui mai mult preț pe cadrul intim, familial al sectorului relațional al vieții tale. Pe stabilitatea valorilor cuplului tău. Mai puțin pe aventurile de moment și flirturile ocazionale. E vreme cînd transformarea, chiar și prin suferință nu va întîrzia să apară în viața ta. În cazul în care nu iei decizii corecte și pline de înțelepciune vizavi de viața ta amoroasă!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții