Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 29 noiembrie 2015 | 06:55


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prima jumătate a zilei vine cu conflicte în relaționare, vizavi de ființa iubită. pot surveni din cauza inhibării tale accentuate. Sau închiderii în sine. Aceasta chiar dacă poate veni din cauza unor momente de ordin financiar, nu e tocmai una foarte înțeleaptă! A doua jumătate a zilei vine cu o niște răutăți în comunicare. Provenite din niște frustrări, deziluzii, decepții la nivel amoros!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi ziua începe cu niște neînțelegeri , provenite din cadrul rutinei zilei. Este o perioadă în care formatarea unui cuplu stabil, se face mai dificil. Când mauritatea în relaționare, limitează mai ales din punct de vedere al colaborării. Când afecțiunea, poate depăși ușor granițele suportabilului. A doua jumătate intervine cu niște conflicte de ordin amoros, al cuplului. Zi mai dificilă afectiv.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o zi în care încă rănile sau gelozia, intensitatea emoțională provoacă conflicte. De ordin amoros. Când senzația de insatisfacție emoțională este greu de atins. A doua poate veni cu niște blocări, la nivel de deplasare. Fie că este vorba de cea în sens direct, fie că este vorba de cea la nivel comunicativ. Mesajele venite de la ființa iubită sau invers pot întâmpina niște dificultăți și ele.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi relația încă este o primordiabilitate. Chiar dacă situația de acasă devine din ce în ce mai aprinsă. Chiar dacă tematica familială este din ce în ce mai dificil de suportat. Atenție mare la suspiciuni și vorbe spuse cu intenția de a răni. Poate fi o metodică nu tocmai bună, pentru a întreține pacea și liniștea cuplului tău. A doua parte a zilei poate veni cu niște sentimente mai dificile, grele, mai ales din punct de vedere al manifestării amoroase!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi este o zi în prima jumătate când încerci să suporți presiunea banalității zilei. Acum decepția de la nivel relațional, prinde forme majore. În interiorul tău te simți limitat/ă, constrâns/ă să nu realizezi mari lucruri, din punct de vedere afectiv. Al cuplului tău. A doua jumătate vine cu clare complicații la acest nivel. Complicații, care mai ales la nivel de colaborare îți vor crea îngreunări de situație, dificultăți și neînțelegeri! Zi ușor dificilă emoțional!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ziua începe cu niște insatisfacții amoroase, din cauza unor probleme financiare. Din cadrul cuplului tău. Sau care țin de aportul ființei iubite în cadrul acestui domeniu/tematici al vieții tale. A doua parte a zilei vine cu niște presiuni din cauza graficului de muncă greu de coordonat. Sau poate pur și simplu de organizat. Acum e vremea în care relația ta, are nevoie de un restart. Chiar dacă devine primordială pentru tine, din ce în ce mai!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Încă este dificil în prima jumătate a zilei de păstrat echilibrul relațional. În a doua însă devine ca și o continuare a insatisfacției la nivel afectiv/amoros. Acum e perioada în care trebuie să te refaci. Mai ales din punct de vedere al încrederii în sine. Este o peiroadă în care fericirea va veni, numai datorită reușitei și echilibrării necesității tale financiare. Din ce în ce mai mari. Sau pur și simplu importante pentru echilibrul relației tale/cuplului tău!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi este o zi în care comunicarea devine periclitată în cadurl relației tale. Din cauza interiorizării tale. Relația cu ființa iubită devine din ce în ce mai extenuantă se pare. Mai ales pentru că constrângerile la care ești supus/ă te fac din ce în ce mai nefericit/ă se pare. Astăzi e o zi în care trebuie să clarifici pe rând reținerile în comunicare, trecând la cele familiare!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi prima jumătate a zilei vine sub un aspect problematic la nivel de materializare a viselor în care te încrezi. Idealurile, actual sunt mari. Totuși ceva se pare că se opune fericirii cuplului tău! Poate inhibiția ta emoțională. Separarea undeva într-o supapă impusă mentalizată. Sau doar închipuită. Visele momentan pot avea mai degrabă posibilitatea să se transforme în himere. Iar acest fapt îl poți resimți, cu precădere în a doua jumătate a zilei!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi este ziua în care simți un impuls în magnetism. Interesul, atenția vine în direcția ta, de către persoanele de s_x opus. Totuși atenție la tensiunea survenită din domeniul carieristic. Chiar dacă interesul se duce pe acel front, acum e momentul în care contează extrem de mult comunicarea. Și înțelegerea mesajelor transmise. A doua parte a zilei poate veni cu niște complicații de ordin material, tematică destul de ardentă actualmente. Care s-ar putea spune dă notă relației tale!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o perioadă în care devine din ce în ce mai greu să înțelegi de ce lucrurile se complică. Difuziunea realității prinde forme din ce în ce mai ample. Azi este o zi în care prima jumătate vine cu neacceptarea unor filosofii anume de viață, lucru care poate complica situația la nivel de înțelegere cu ființa iubită! A doua jumătate vine cu o melancolie exarcerbată. Sensibilitatea își face loc în viața ta din ce în ce mai mult. Totuși pentru a fi pe deplin fericit/ă ai nevoie să îți clarifici situația familială. Dacă vrei ceva de viitor trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate și constructivitate în acțiuni!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi vei avea tendința să apari ca și o persoană fără prea multă răbdare în ați dirija cuplul tău. Sau cel puțin emoțiile ți le vei afișa aprins, electrizant. Dând dovadă mai degrabă de nervozitate. De aceea indicat este cu toate bunele sau relele din cadrul relației, să știi să îți echilibrezi ieșirile. Asta îți va aduce armonia cuplului tău. Avantajul este că vei poseda acea energie atât încât să iei taurul de coarne!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții