Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 30 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on luni, 30 noiembrie 2015 | 05:56


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 30 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 30 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sentimentalismul marcant, romantismul și simțul valorilor s-ar putea să îți dea curs zilei tale. În același timp în care pe cealaltă parte a fațetei amoroase se duce în tine o luptă continuă. De suspiciuni, gelozii, dorința de a dărîma orice bariere care ar putea ascunde un adevăr umbrit despre ființa dragă. Realitatea însă s-ar putea să fie mult mai simplă decît tinzi tu să crezi. Și anume, există o probabilitate sporită ca temerile tale să fie absolut nefondate. Azi va trebui să înveți să îți stăpînești ieșirile posesive și fricile emoționale. Și să dai mai multe șanse poveștii tale de iubire, oferindu-i încredere!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi, contează enorm să încerci să îţi echilibrezi fricile şi obsesiile vizavi de relaţia ta. S-ar putea ca anume asta să vă creeze dizarmonie amoroasă. Probabil, ceva din interiorul tău va avea tendinţa să îţi creeze stări tulburătoare și penetrante. Poate suna ciudat, dar dacă urmăreşti scenariul romanului tău de iubire îţi poţi da seama, că în mare parte tu ai fost cel/cea care a provocat aceste tensiuni. Sau pur și simplu ai lăsat totul de azi pe mîine, fără să iei o decizie. Zi în care contează echilibrul tău interior şi cooperarea. Sinceritatea cu tine însuți și cu oportunitățile pe care ți le poate oferi relația ta ori nu!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi, comunicarea cu partenerul tău de viaţă tinde să fie cea care vă va lega din ce în ce mai mult. De la un timp, oricum ai nevoie să ţi se spulbere nişte frici neântemeiate. Iar azi, se pare că o ve-ţi putea face împreună. Viaţa tinde să ia o întorsătură absolut norocoasă şi de bun augur pentru tine şi fiinţa dragă, mai ales atîta timp cît lași mai mult spațiu în graficul zilei relației tale. Nu numai carierei și reputației sociale. E un moment special în evoluţia ta, când chiar simţi nevoia să legi un parteneriat de durată. Bazat pe prietenie şi durabilitate. Iar pentru asta ai nevoie primordială de cooperare, atenție și tandrețe oferită celui\celei drag\i ție!


Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea ca în ultima perioadă dorința ta de a face curățenie atît în viața personală, cît și în sectorul amoros îndeosebi, să îți creeze necesitatea sporită de a dărîma din temelii unele structuri deja învechite. Structuri care te fac să stagnezi după părerea ta. Dar mare atenție că din acest considerent ai putea perclita echilibrul tău emoțional. Poate e nevoie mai degrabă, de o restructurare a graficului tău zilnic. De o organizare a sentimentelor, emoțiilor tale în așa mod încît să se creeze o armonie dintre aspectul regizoral al poveștii tale de iubire. Și partea obișnuită a vieții în care e nevoie de lucruri naturale alteori banale chiar, în schimb sincere!




Horoscop pentru femeia din Leu

Starea ta emoțională și sentimentală în general e mai înclinată astăzi către revelație, romantism. Relația ta cu partenerul decurge frumos. S-ar putea ca ziua să te facă extrem de atractiv/ă în general sexului opus. Prin simplul motiv, că emani acea aură de melancolie. Se pare, că vei putea regăsi în partener sprijinul prietenesc și comunicarea de care ai tu nevoie. Pentru a te simți în deplină siguranță! Încă ar mai putea pluti prin văzduh niște mici discrepanțe comunicative, sau informaționale. Dar cu calm și tact poti face totusi , ca atmosfera să se echilibreze. Și totul va decurge formidabil în favoarea ta și a vieții tale de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi perfectă în care conflictele se vor epuiza și destrăma în fața valului de sentimente și oportunități amoroase. De la o vreme, probabil simți din ce în ce mai mult puterea iubirii în viața ta. Iar astăzi încă odată și mai marcant, te vei convinge că Cupidon te supraveghează! În cazul în care ești într-o relație, azi vei petrece alături de ființa iubită clipe superbe romantice. În cazul în care nu ai pe cineva drag\ă ție , vei avea posibilitatea să întîlnești pe cineva de care să te amorezezi enorm. Important este să reții că adeseori conflictele emoționale, vin din interiorul nostru și apoi ca o reflectare exterioară din partea celui\celei drag\i nouă!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei fi extrem de romantic\ă și sentimentalist\ă. Probabil încă mai e vreme de purificare a sectorului tău de viață amoros. Din cauza asta vor apărea și diverse conflicte încă la nivel relațional, sentimental cu ființa iubită. Marea majoritate a acestora probabil apar din lipsa unei buni înțelegeri și comunicări, colaborări. Mai ales la nivel verbal. O a doua posibilă cauză poate fi graficul ambilor suprasolicitat. În care nu mai aveți loc de voi doi. Plus necesitatea ta de a-ți face ordine, a pune la punct detalii constructive în viața ta de cuplu. Azi va fi necesar să-ți asculți profunzimea simțirilor!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi dorința ta de comunicare, colaborare și agitația mentalizată emoțională te va face mai atașat\ă, apropiat\ă de cel\cea pe care îl\o iubești. Probabil vei avea unele momente în care te vei simți ușor confuz\ă, ușor derutat\ă. Mai ales atîta timp cît mesajele pe care le recepționezi ori transmiți ființei dragi sunt ușor distorsionate. Sau pur și simplu greu de înțeles. Dacă voi doi a-ți ales direcția a două căi total diferite de exprimare. Azi e vreme de deschis cărțile, inimile și sufletele. Dacă vă doriți armonia relației!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pentru tine azi e o zi în care valorile emoționale tind să capete o formă palpabilă. Ai nevoie de chestii materiale sau cel puțin tangibile, ca să poți să îți satisfaci dorința de totalitate în cuplu. În viața ta bineînțeles iubirea capătă forme uriașe, grandioase. Ești mascota vremurilor, un\o îndrăgostit\ă dornic\ă de a fi apreciat\ă! Iar pentru asta probabil treci la tactici din ce în ce mai scenariste și regizorale. Azi ceea ce contează cel mai mult pentru a te ține pe valul iubirii e nevoie să păstrezi echilibru intim, emoțional profund! De unde și veridica fericire, iubire și satisfacție amoroasă!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi partenerul\ra de cuplu te va ajuta să capeți mai multă încredere în relația voastră. Să dai mai multe șanse de colaborare cu cel\cea pe care îl\o iubești. Cel mai important este să înțelegi că uneori sursa tuturor conflictelor poate veni de la noi înșine. În marea majoritate a cazurilor. De aceea probabil, vine vremea cînd trebuie să-ți revizuiești sistemul de valori. Însă într-un mod amical, detașat și diplomat. Nicidecum negativist și conflictual. Azi primordiabilitatea emoțiilor și eteriorizarea lor, vor fi căile propice de a te scoate din umbra izolării binevole de ființa dragă și fericirea cuplului vostru.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi e o zi formidabilă pentru tine și relația ta. E o zi în care cunoștințele cu persoane de sex opus, flirturile nu vor întîrzia să apară. Poți simți o doză renovatoare de emoții. Ai nevoie de colaborare cu ființa iubită. Iar azi se pare că aceasta îți vine în întîmpinare cu diplomație și bună înțelegere. Ceea ce ar trebui să înțelegi este, că chiar dacă ai nevoie să transformi din structuri unele niveluri ale vieții tale amoroase. Nu e neapărat nevoie să dramatizezi, acutizezi situația sau să rupi relația pe care o ai. Tot ce trebuie să faci e să mergi mînă în mînă cu viitorul și evoluția calmă a lucrurilor!


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi ești extrem de solicitat de rutina, încât se pare că îți poate guverna pînă și comunicarea sau relația cu ființa dragă. E vorba despre mici momente de relaționare sau felul tău de a-ți programa orarul zilnic alături de ființa dragă. Ceea ce vă poate aduce armonia în cuplul tău e activitatea în sînul căminului, intimitatea și profunzimea sentimentelor izvorâte din interiorul sufletului tău. Tu și iubitul\iubita ta aveți nevoie de ceva spațiu reciproc, atât în acțiuni cât și în exprimarea părerilor. Nu ar fi rău să vă completați ușor cu mici cedări de moment.Această perioadă este extrem de oportună unei sensibilități intime, profunde și sincere. Nicidecum a stărilor conflictuale dintre voi doi!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții