Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 noiembrie 2015 | 07:04


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca ai incercat sa-ti organizezi viata amoroasa sau daca ai incercat s-o incadrezi intr-o anumita rutina, atunci iti vei da seama ca alineiera planetara de azi va incurajeaza sa treceti la fapte. Iubirea nu poate sa infloreasca in asemenea conditii, iar daca iubirea dintre voi e sincera, atunci trebuie sa-i oferiti spatiu in care sa se desfasoare.



Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetara te face sa te inchizi in ganduri negre. Fiind o persoana meticuloasa, vei vrea sa ajungi la sursa problemei cat se poate de repede si vei dori sa porti o conversatie foarte importanta. Daca esti prea serios, nu ai sanse mari sa ajungi undeva. Putin umor te va ajuta enorm… pe toate planurile!












Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca esti in cautarea unei ocazii de a iesi in oras cu persoana iubita si sa aveti parte de o noapte de distractie, atunci afla ca planetele iti surad. Asta o sa fie o veste extraordinara, fiindca de mult iti doresti sa te relaxeti. Uita-te in agenda si anuleaza tot ce vrei sa faci pentru o noapte si o zi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Planetele te duc astazi cu gandul doar la aventura si iubire, mai mult decat la alte lucruri care urmeaza cursuri mai predictibile, de obicei. De obicei gasesti cursele mult mai interesante, iar daca relatia trage putin pe dreapta, ti se pare ciudat. De aceea azi ai posibilitatea sa revii la starea ta de normalitate si sa pornesti intr-un nou proiect de descoperiri.




Horoscop pentru femeia din Leu

Cu toate ca ar fi frumos sa crezi ca ai increderea oarba in partenerul tau, pozitia planetelor te impinge sa o apuci pe cai gresite. Acesta ar putea sa insemne ca starea ta de suspiciune incepe sa creasca din ce in ce mai mult, in jurul unui eveniment care te-a pus pe ganduri. Cel mai rau lucru pe care a-I putea sa-l faci azi este sa te inchizi in tine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astral ate poate ajuta sa vezi cum niste asteptari total nerealiste iti afecteaza relatia. Poate ti-ai dat seama cum, atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, incepi sa fii deprimat. Daca iti accepti partenerul asa cum e el, ai mai multe sanse sa va intelegeti mult mai armonios.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai grija ca nu cumva tendinta ta de a gasi imperfectiuni pentru a le corecta, sa nu te bage in bucluc. Miscarea planetelor spune ca ai putea sa exagerezi si sa acuzi pe cineva foarte apropiat de ceva ce n-ar face niciodata. Inainte de a arata cu degetul, asigura-te ca intelegi impactul pe care cuvintele tale l-ar putea avea asupra acelei persoane.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca lucrurile au fost cam apasate in ultimul timp intre tine si persoana iubite, atunci asteapta-te ca astrele sa reinvie ce era odata. Daca exista lucruri care trebuie discutate, fa bine si pune-le pe masa azi, fiindca ai toate sansele sa clarifici tot ce vrei.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi perfecta sa organizezi o petrecere ad-hoc si sa inviti multe persoane interesante. Planetele creaza o atmosfera care iti permite sa fii foarte social, fenomen care poate sa duca la dezvoltarea unor relatii foarte speciale. Esti hotarat sa-ti marturisesti sentimentele pentru o persoana pe care ai simpatizat-o de la distanta pentru ceva vreme.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O atmosfera melancolica iti poate sifona imaginea sit e va face foarte serios. Astrele te fac sa vezi totul in negru iar asta nu e un atu. Ar putea sa ajute o retrospectiva asupra ceea ce a fost fumos in relatia de cuplu. Sau cel putin va diminua sansele unei discutii aprinse.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu subestima puterea pe care un biletel o poate avea asupra partenerului de viata. Daca ai fost ocupat in ultimul timp si n-ai avut timp sa-i arati ce simti cu adevarat, afla ca astrele lucreaza in favoarea ta azi si te incurajeaza sa introduce mai multa fericire si armonie in relatia de cuplu. Asa ca pune mana pe un pix si apuca-te de scris!


Horoscop pentru femeia din Pești

Schimbarile intr-o relatie apar atunci cand cele doua persoane care sunt implicate isi dau seama ca au ajuns intr-o pasa proasta si trebuie sa faca lucurile alftel, in asa fel incat totul sa nu se transforme intr-o rutina apasatoare. Miscarea planetelor te incurajeaza sa discuti astazi despre acele subiecte pe care de obicei nu le-ai aborda si pare-se ca aveti sorti de izbanda.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții