Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 noiembrie 2015 | 06:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi este o zi în care dificultățile relaționale vor veni din cauza inhibării emoțiilor. Vei avea predispoziția, mai degrabă să te interiorizezi decât să zici lucrurilor pe nume. Indicată este amiabilitatea, dar mai ales deschiderea față de tot ce înseamnă relație, partener/ă în viața ta! Altfel lucrurile vor tinde să ia o cu totul și cu totul altă întorsătură!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi în care comunicarea cu ființa dragă se poate înrăutăți. Și anume din cauza unor întîrzierii. Sau dorinței tale de control acerb al situației! Este indicat să înțelegi că o relație, impune și responsabilitate, dar mai ales ajutor reciproc. Posesivitatea ori avariția, de cele mai multe ori complică situația. Până la o fază distructivă, de fel!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi s-ar putea să ai parte de careva probleme de ordin financiar. Probabil, cheltuieli prea mari. Sau neînțelegeri pe acest nivel. De unde și dificultățile cu partenerul/ra tău/ta de cuplu. Acum este perioada în care dificultățile cu ființa dragă vin special, astfel încât să te maturizeze enorm de mult!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi este o zi în care devii melancolic/ă, sentimentalist/ă și foarte romantic/ă! Totuși s-ar putea să existe careva probleme la nivel de cuplu. Și anume vei simți o preiune asiduă. Mai ales din cadrul familiei, căminului tău. Ceva acolo nu merge tocmai bine. Iar certurile, conflictele se pare că se întețesc. Este momentul în care punctul pe ,,i,, trebuie să îl pui hotărât, detașat!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi este o zi a melancoliilor, romantismului. Acelor clipe pline de regrete, care te vor pune nîtr-o situație nu chiar pozitivistă. Mai ales la adresa cuplului tău! Acum este perioada în care partea amoroasă a cuplului tău este ușor crispată. Ești mai degrabă nevoit să iei note de maturitate și decizii promte în viața ta!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ai parte niște conflicte de natură afectivă. Probabil nu mai ai încredere în visele, care altădată păreau să prindă o altă formă. Acum cuplul tău, mai degrabă are parte de note de deziluzii. Și încercări de natură financiară. Este o perioadă în care centrarea pe numele tău, te va ajuta să îți recapeți încrederea în tine! Automat și în partenerul/ra tău/ta de cuplu!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi centrarea pe carieră, poate aduce certuri în familie. Și fluctuații negativiste în cadrul cuplului tău. Acum, tu și ființa iubită aveți parte mai degrabă de o perioadă de încercări. Încrederea, credința în sinele propriu și intuiția ta, te va ajuta să iei o nouă întorsătură a destinului tău. Acum viața ta este pusă în mâinile providenței. Indicat este să acționezi perioada asta cu mai multă amiabilitate și îngăduire!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi ai parte de evenienze noi în viața ta, când îți lărgești vast orizonturile gândirii. Când evoluția în sfera emotivă este absolut necesară. Când cuplul tău, se pare că are nevoie de o pauză. Chiar dacă platonicitatea, a prins forme majore în viața ta, este indicat să înțelegi că uneori propriul dușman autodistructiv, este propria gândire. De aceea lejeritatea și naturalețea, dar mai ales detașarea sentimentală îți este indicată!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi vei avea parte de niște note de crize, mai ales de natură gelozivă, posesivă. Sau/și de natură financiară. Cu proveniență, din caznaua partenerului/rei tău/tale de cuplu. Acum este indicat să înțelegi că matritatea nu reprezintă neapărat taciturnitate, iar responsabilitatea, nu rigiditate. Destinderea este cea pe care trebuie să o reții și să o înveți!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi este o zi de mare influeță relațională. Și totuși una foarte conflictuală de fel. S-ar putea totuși divergența să vină din partea ta. Natura ta controlatoare și posesivă s-ar putea să te facă să vrei, să sufoci partenerul/ra tău/ta de cuplu. Indicat este să slăbești cureaua, altfel situația ar putea denigra nu în cel mai pozitivist mod!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi ziua îți este plină de evenimente simpliste, legate în principiu de rutină și alte treburi zilnice. Inima ființei dragă s-ar putea să fie din ce în ce mai greu de cucerit. Iar asta din cauza că există prea multă confuzie și îndârjeală, nervozitate în comunicare/colaborare. Cu aceasta! Acum este absolut indicat să te focusezi pe câștiguri și partea stabilizantă a vieții, care să vă asigure un viitor prosper comun. Și nu pe alte nimicuri!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este indicat să lași comunicarea să se facă lejer. Facilitatea cu care poți transmite mesaje, acum s-ar putea să se facă mai ales la nivel telepatic. Inima ființei iubite, acum este din ce în ce mai aproape de a ta. Totuși, indicat este să nu uiți, că tăcerea nu este întotdeauna cea mai bună soluție. Pentru clădirea unei temelii stabilizante a cuplului tău!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții