Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citeste Horoscopul zilei de Joi 3 Decembrie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 2 decembrie 2015 | 06:07


Horoscop de azi Joi 3 Decembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 3 Decembrie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Muncesti cu spor, concentrat la etapele urmatoare ale unui proiect de la care ai mari asteptari. Esti constient ca rezultatele spre care te indrepti depind enorm de implicarea ta de acum, de aceea investesti tot ce ai mai bun, tot ce stii, tot ce poti pentru a atinge succesul. Ai sentimentul din ce in ce mai clar si mai puternic ca te afli pe drumul cel bun si e doar o chestiune de timp pana vei pune punctul final, culegand roadele cele mai bune. Cand esti motivat, esti capabil de adevarate miracole!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Porti o discutie intre patru ochi prin intermediul careia afli o multime de informatii mai putin cunoscute, dar cel care iti face marile destainuiri iti cere sa pastrezi secretul asupra celor aflate. Ti-e foarte greu sa nu mai spui la nimeni, mai ales ca sunt stiri cu un impact emotional maxim. Practic, celalalt iti paseaza tie tot greul acestui secret, eliberandu-se de povara, dar acum esti tu in cea mai dificila postura. Sa tii totul doar pentru tine, respectand dorinta celuilalt, sau sa transmiti si la altii? Grea alegere...



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Visele tale de iubire se pot implini, pentru ca semnalele care sosesc azi de la persoana iubita iti inspira incredere ca puteti dezvolta o relatie buna pe viitor. Daca vrei sa atragi atentia asupra ta, ai toate sansele sa te remarci in ochii celui care te-a cucerit, pentru ca ai un sarm aparte si un aspect exterior care nu poate trece neobservat. Esti constient ca, pentru a cuceri pe cineva, trebuie sa iesi cu ceva in evidenta, de aceea vei incerca sa faci impresie in acele medii unde stii ca lumea te vede. Poate aparea sansa ta de iubire!










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nici ratiunea si nici logica nu va decide azi ce trebuie facut, ci e o situatie in care inima isi va lasa amprenta asupra actiunilor tale. Va fi o decizie luata din colaborarea dintre sentimente si instinct, cele care simt exact incotro va merge o problema pe care mintea ta parca nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai invatat o multime de lucruri de-a lungul vietii, pentru ca vei vedea ca tot ceea ce iti transmite vocea ta interioara este ceea ce conteaza mai mult. Lasa emotia sa aleaga ce e mai bine pentru tine!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Te simti excelent pe oriunde mergi astazi, pentru ca esti primit cu bratele deschise de toata lumea. Te bucuri de simpatia prietenilor, de afectiunea rudelor si de o primire calduroasa peste tot, pentru ca ai pentru toti o vorba buna si o atitudine joviala care face placere tuturor. Te poti astepta la invitatii foarte placute la o plimbare, la un film, la o distractie, iar daca faci vreo vizita, vei fi tratat regeste, pentru ca esti o prezenta care anima atmosfera si bucura pe oricine.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai tot amanat sa te implici intr-un proiect la care erai si tu invitat, pentru ca nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit sa spui da, sa accepti sa intri si tu in acest demers comun, pentru ca intre timp ai vazut incotro merg lucrurile si ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cat te implici mai repede, cu atat roadele bune se vor arata mai curand! Nu are rost sa mai astepti, pentru ca acum sunt intrunite conditiile optime ca sa te implici si tu trup si suflet, total, cu scopul unei mari reusite ce se intrevede deja la orizont.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai tot amanat sa te implici intr-un proiect la care erai si tu invitat, pentru ca nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit sa spui da, sa accepti sa intri si tu in acest demers comun, pentru ca intre timp ai vazut incotro merg lucrurile si ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cat te implici mai repede, cu atat roadele bune se vor arata mai curand! Nu are rost sa mai astepti, pentru ca acum sunt intrunite conditiile optime ca sa te implici si tu trup si suflet, total, cu scopul unei mari reusite ce se intrevede deja la orizont.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se intample. Intuitia iti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va tine de cuvant in cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat inselat de aparente mincinoase.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fiecare pas pe care il faci iti confirma din ce in ce mai bine victoria catre care te indrepti. Vin in fiecare clipa noi si noi detalii care contribuie la reusita cea mai mare care te asteapta la capat. Esti foarte motivat sa duci mai departe acel plan care evolueaza foarte bine! Etapa dupa etapa, construiesti un succes de toata frumusetea, de aceea nu trebuie sa scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridica lent, picatura dupa picatura, dar deja se vede clar incotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decat promitatoare. Nu te opresti din mers ci mentii acelasi ritm constant si bun de inaintare!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce pe tine te avantajeaza, pe altul il pune intr-o lumina deranjanta, dar ce conteaza cel mai mult in acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar daca e o atitudine usor egoista, de vreme ce te gandesti numai la ceea ce iti convine tie, asta-i viata, azi unul e pe val, si altul in prapastie. Acum e momentul tau sa culegi roadele unei victorii, dar victoria ta se ridica pe esecul altei persoane. Daca te gandesti prea mult la aceasta discrepanta, nu vei mai simti satisfactia succesului.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Esti suparat de reactia unora, pentru ca tu faci tot posibilul sa-i multumesti, iar ei tot rezervati si distanti raman. Uneori nici nu merita sa te dai peste cap pentru a sari in ajutorul unora, pentru ca oricum nu-i vei multumi cu nimic si nici nu stiu sa-si arate recunostinta pentru eforturile depuse de tine. Selecteaza mai sever cine merita ajutorul si prietenia ta, pentru ca ar fi pacat sa consumi inutil timp si energie pentru niste profitori care maine vor uita ce au facut pentru ei.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai o multime de cheltuieli mici, care, adunate la un loc, formeaza o suma mai mare, de aceea esti nevoit sa administrezi cu multa grija sumele de care dispui, ca sa nu dezechilibrezi pe undeva balanta. Daca tot de-ai decis sa aduci la zi o serie mai mare de facturi cu sume mici, ai grija totusi sa nu depasesti limitele pe care ti le permiti. Pic cu pic se poate forma o suma prea mare pe care nu o vei mai putea gestiona cum trebuie. Calculeaza de zece ori inainte de a decide sa deschizi portofelul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții