Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Decembrie 2015

Written By NIKE B. on joi, 17 decembrie 2015 | 05:48


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Decembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Decembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi este o zi în care iluziile, ori euforia, melancolia emoțiilor, va da curs simțirilor. Dar și imaginației în viața ta. Poate fi o zi în care visezi cu ochii deschiși. Sentimentele acum, adevărat, au o latură acutizată, ca și formă în viața ta! Totuși indicat este să iei în vedere, presiunea. Pe care adeseori o lași să își exercite influența, din sectorul carieristic. Sau pur și simplu din cauza unui grafic încărcat, curent. Lucru nefavorabil cuplului tău!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi în care senzația de eșec, ori deziluzii, decepții, te poate face să ai parte de mici insatisfacții. De ordin amoros. Este foarte important perioada asta să pui mai mult preț pe afecțiune. Și mai mai puțin pe valori sau alte bunuri de ordin material! Lucru care poate duce la periclitarea unei situații favorabile, cuplului tău!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi se poate crea o careva disfuncție, în a colabora cu ființa iubită! Sau pur și simplu în a lega un parteneriat cu aceasta! Acum este momentul în care trebuie să pui preț, mai mult pe seriozitate, maturitate în alegeri. Dar mai ales să conștientizezi, că toate încercările care se țin lanț acum de cuplul tău, vor scoate primordialele valori la suprafață. Și anume pe acele, care fac ca relația să reziste în timp!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este o zi în care vei primi niște mesaje, de la mare depărtare de locul în care te afli. Sau pur și simplu poți avea parte de niște schimbări de situație, care te vor ajuta să vezi partea bună a lucrurlor. Dar mai ales te vor ajuta să legi contactul, anterior ușor pierdut, cu cel/cea iubită de tine!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi este ziua în care transformarea latentă de ordin emoțional, la care vei fi supus/ă îți poate aduce niște conflicte. Conflicte de natură amoroasă. Adevărul e că acum, din cauza țintirii spre orizonturi financiare s-ar putea să ți se creeze niște probleme, la nivel afectiv. De aceea este lesne de prins ideia, acestor evenimente, stări. Și anume, încercările trebuie să facă întotdeauna un cuplu mai solid. Și nicidecum inversul!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este o zi în care ai parte de atenție maximă din partea sexului opus. Totuși, există posibilitatea să se producă mai multe decepții. Din cauza unei nesiguranțe de ordin emoțional, create. La nivel de percepție a celor cu care vii în contact. Și mai ales din cauza rigidității pe care o tot inhibezi. În interiorul tău. E vreme să dai frâu liber schimbărilor, în viața ta. Totuși dintr-una cu o atenție de filigran! Altfel te poți trezi cu o fantomă pe post de iubit/ă!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi este o zi în care fluctuația stărilor, te supraobosește. Mai ales din cadrul graficului încărcat. Mai mult ca atât, din cauza conflictelor create. La nivel relațional. Este momentul în care tu și ființa iubită, puteți deveni un tot întreg, numai dacă îți asculți intuiția. Și asculți de armonia interioară, a relaționării cu cel/cea de lângă tine. Altfel conflictele pot lua curs, pe o poziție extremă!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi este o zi cu mare încărcătură amoroasă. Totuși una, care poate foarte ușor denigra. Din cauza conflictelor produse, la nivel de comunicare. Sau/și la nivel de relaționare. Azi este ziua în care v-a trebui să nu te lași pradă insuficiențelor. Ci invers, să pretinzi să crezi în iubire adevărată. Dar mai ales în acele momente valoroase, din viața ta. Care îți sunt demonstrate, la nivel afectiv!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi este o zi mai degrabă, conflictuală din punct de vedere relațional. Probabil din cauza unei lipse de energii, la nivel de acțiune. Din cauza unor momente, ca și constrângerile de ordin motivațional. Ori la nivel carieristic. Este foarte important, dar mai ales efectiv, anume așa să deslușești cine îți este alături de tine, și cine ba! Ori cel/cea care te iubește, își va demonstra devoțiunea și la greu. Negreșit!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi este o zi în care comunicarea va trece foarte ușor peste limitele uzualului. Tocmai dincolo, departe, către granițele viselor. Totuși, mare atenție că foarte ușor pot da senzația mai degrabă, a unor himere. Sau a unor insatisfacții! Este primordial acum să înțelegi, că izolarea față de cel/cea iubită este nu tocmai cea mai bună variantă de urmat!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o perioadă în care presiunea asupra sferei tale emoționale, se dă din plin. Te simți cumva suprasolicitat/ă, obosită. Poate supus/ă unor anumite presiuni. De unde și oboselile de rigoare. Totodată, ca și urmări, și conflictele de la acest nivel. Una peste alta, azi trebuie să înveți să fii atent cu ceea ce se numește valori. Mai ales cele de natură afectivă, din viața ta!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești foarte flegmatic/ă și melancolic/ă. Asta totuși, s-ar putea să îți deie careva probleme de natură relațională. Poate din cauza că ești mai dificil înțeles/easă! Important acum este să judeci la rece! Să înveți să iei decizii. Dar mai ales să faci alegeri, atunci când este vorba despre partenerul tău/ta de cuplu!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții