Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 1 Decembrie 2015

Written By NIKE B. on marți, 1 decembrie 2015 | 06:45


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 1 Decembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 1 Decembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi este o zi în care situația cuplului tău se îmbunătățește. Datorită ameliorării comunicării. Contactul verbalizant ar fi putu fi, în ultima vreme punctul slab al relației voastre. De aceea este indicat anume în direcția asta, să depui efortul să clarifici și ligamentezi situația. Deoarece încă mai vin vremuri dificile. Limita răbdării fiind încercată este nevoie de multă diplomație!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi te ajută legarea unui contact intim cu cel/cea de lângă tine. Ființa dragă acum se pare că este preocupată cu serviciul. Lucru acceptabil și onorific pentru tine, un/o muncitor/muncitoare de fel. Totuși atenție, ca nu cumva plictiseala, monotonia, dar mai ales timpul utilizat în direcții altele, decât/înafară de relația voastră, s-ar putea să vă creeze probleme. Cele de separare involitivă. Astăzi familia și calmul casnic contează!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi se relația ta va avea parte de schimbări prolifice. Te vei trezi cu niște mesaje de la cel/cea pe care îl/o iubești! probabil te va invita undeva în oraș. Sau pur și simplu îți va demonstra mai multă atenție. Astfel încât te vei simți iubit/ă. Iar cel mai important este că maturitatea cu care veniți unul în întâmpinarea celuilalt, vă va ajuta să puneți o temelie stabilă a cuplului vostru!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi situația financiară va aduce beneficii și în cadrul cuplului tău. Dar mai ales, pentru că de la o vreme în cadrul familiei au loc tot felul de certuri pe motiv financiar. Este indicat să nu lași agresivitatea și nerăbdarea să schimbe lucrurile negativ. Doar locul căminului este unul de primă importanță pentru tine, nu-i așa?!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi te vei simți pur și simplu vedeta zilei, atenția toată îți va fi menită ție. Chiar dacă dificultățile apar, de la o vreme încoace din cauza agresivității verbale, la nivel de comunicare. Azi această aură benefică, te va face pur și simplu împlinit/ă. Și fericit/ă! Este absolut necesar să înțelegi/geți, este nevoie de creștere evolutivă acum, mai mult ca niciodată!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi re/amintirile te vor ajuta să re/așezi lucrurile la locul/pe făgașul lor obișnuit! Calmul sufletesc, dar mai ales armonia ta proprie, interioară îți va fi astfel, reechilibrată. Lucru absolut necesar să te refaci. După niște situații anterioare. În care ați avut ceva de suferit, tu și ființa dragă! Ușor ușor, toate se vor așeza la locul lor, important este să ții cont de faptul, că de cele mai multe ori, deziluzia poate veni ca și o formă a unei grandioase forme iluzioniste!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi sentimentul de optimism și încrederea în propria stea norocoasă, te va ajuta să legi un contact armonios, cu propriul eu. De unde și armonia de după cu ființa dragă! Este foarte important să înțelegi, că actual, tu ești un motiv, adeseori de certuri și gâlcevi repetate. Parcă special iscate, astfel încât să îți satisfaci orgoliul. Pur și simplu adu-ți aminte de diplomația de care poți da dovadă. Asta îți va readuce fericirea cuplului tău!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi inspirația carieristică îți va aduce un beneficiu financiar. De unde și un calm mai așezat la nivel emoțional. Chiar dacă intuiția ta, acum este destul de confuză, astfel încât să nu îți dea pace să îți construiești prorpia viață privată. În calm și fericire. Ține cont de faptul, că toate în lumea asta au un curs. Iar uneori greutățile și suferința aduc, confortul sentimental de după. Ca și un curcubeu magnific de după o ploaie îndelungată!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi o călătorie sau o nouă ideie implimentată în cadrul cuplului tău, vă va ajuta pe tine și ființa iubită să deveniți mai uniți ca niciodată! Oricum, acum tu ai predispoziția să legi o formă relațională extrem de comunicativă. Bazată pe interesul comun, care vă leagă, pe tine și ființa dragă! Zi în care o nouă briză de vânt îți va aduce fericirea în cadrul cuplului tău!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi amintirea unor momente apuse sau poate niște greutăți de ordin afectiv, te vor ajuta să te regenerezi. Atât la nivel emoțional, cât și la nivel psihic. Este vremea în care autoizolarea, se poate dovedi benefică, mai ales dacă vei lucra intens. La niște forme constructive, implimentate în cadrul cuplului tău!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi relația ta, clar are parte de note fericite. În care partenerul/ra tău/ta de cuplu îți e mai aproape. În care comunicarea, colaborarea, dar mai ales luarea unei decizii de anvergură, vă va ajuta să vă ligamentați cuplul. Puteți planifica ceva foarte important, chiar esențial, un bussines, o afacere, care pe viitor vă poate aduce câștiguri. Element sudant cuplului vostru!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este foarte importantă colaborarea cu cel/cea de lângă tine. Dar mai ales la un nivel simplist, de rutină. Repararea unor lucruri, rezolvarea unor problemuțe. Elemente care vă pot aduce mai aproape unul de celălalt! Perioada asta, oricum destinul îți pregătește surprize peste măsura așteptărilor, la nivel afectiv. De aceea este absolut esențial să iei aceste lucruri în vedere!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții