Zodiacul chinezesc zilnic 18 mai 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc zilnic 18 mai 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc zilnic, ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Decembrie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 18 decembrie 2015 | 06:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Decembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Decembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi vei avea parte de note foare intense de nostalgie, ori de visare. Care probabil te vor face mai puțin inițiatic/ă. În ați demonstra afecțiunea. Chiar dacă ai putea simți atracție puternică, de ordin magnetic, față de ființa iubită. Acum este perioada în care intensitatea și magnetismul te mișcă, printre fâșiile iubirii!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi în care amintirile îți vor produce, acea stare de amorezare. Sau pur și simplu vise, idealuri spre care tinzi să le atingi, în cadrul cuplului tău, cu ființa iubită. Acum este perioada în care relațiile, prind formă accentuată în viața ta! Dar mai ales cele de formă voalată, intensă și foarte magnetică!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi este o zi în care vei avea parte de o doză accentuată de insatisfacție. Viața ta se pare că acum trece printr-o perioadă de încercări, de ordin relațional. Dar mai ales, există acele momente de neînțelegeri, pe motiv de confuzie, deziluzie. Sau pur și simplu de oboseală! Recomandabile sunt anumite pauze, din acest punct de vedere!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi vei putea găsi răspunsurile, adînc în viziunea ta. Schimbările înspre bine pot veni numai dacă cauți în interiorul tău, imperfecțiunea. Și o ajuți să transceadă, la un alt nivel de gîndire. Mai evoluat. Este o perioadă în care se pare că te amorezezi, dacă nu ești deja, foarte ușor!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi este o zi cu careva încercări la nivel relațional. Și anume, de ordin al transformărilor interioare, prin emoții, simțiri. Dar mai ales senzații de tulbure și difuz. Care îți poate crea stări de suspiciune, sau insecuritate. Vizavi de ființa iubită. Sau sentimentele tale. Atenție deci maximă, azi!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este o zi în care revii asupra temei dureroase, a motivului, relației tale. Se pare că ceva nu mai merge. Ori doar, te-ai împotmolit de-a binelea în niște stări, de-a dreptul vâscoase, incerte. Croite prin deziluziile, pe care le-ai trăit o vreme bună! Acum este recomandabil, să privești clar în ochi partenerul/ra de lângă tine și să înțelegi în esență natura acesteia. Altfel te poți trezi într-un coșmar!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi este o zi în care vei încerca să înăbuși sentimentele. Cu rutina pe care ți-o vei atașa, tumultului difuz și tulbure, al acestei zile. Adevărul este că acum trebuie să îți asculți profund intuiția! Ca să înțelegi care este defapt valoarea. De care ai nevoie într-un cuplu ca să te simți împlinită!? Numai așa vei atinge fericirea!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi este o zi în care melancolia, te va purta către motive ale trecutului. Reamintirea vremurilor apuse. Sau poate a unor iubiri, relații încheiate, te vor face mai mult decât flegmatică. Și visătoare. Chiar dacă emani actual foarte mult erotism, recomandabil este să ai grijă la stările susceptibile. Mai ales din punct de vedere afectiv. Poți foarte ușor cădea în extrema, care te face să te deziluzionezi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi este o zi nu foarte favorabilă, din punct de vedere afectiv. Și anume, din cauza interiorizării accentuate a simțirilor. Te vezi cumva răpus de niște emoții, ori amintiri. Care din nefericire nu mai pot fi trăite. Sau pur și simplu nu au dreptul să coexiste, actual!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi este o zi în care poate fi agravată comunicarea. Cu ființa iubită! Din cauza tăcerilor, pe care continui să le adopți. Ca și o metodă de protecție a sufletului tău. Probabil rănit ceva timp în urmă. Sau pur și simplu din spaima ca nu cumva să fii judecat! Indicat este să îți manifești mai lejer simțirile!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o zi în care probabil te vei deziluziona. În tendința ta, de a pune preț pe aparențe. Valorile, ușor ușor ar putea prinde o altă formă acum. Și anume cea a veridicității simțirilor! Ori poate a unor emoții lejere, naturale. Dar mai ales a iubirii adevărate. Și nu a amicițiilor cu care te-ai obișnuit!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este o zi perfectă din punct de vedere afectiv pentru tine. Te vei simți în centrul difuzoarelor. Natura ta foarte acvatică, azi va atrage inimi. Dar mai ales vei deveni visul, multor pretendenți/te la inima ta. Este foarte important, totuși să nu cazi pradă inhibițiilor. Ori interiorizărilor prea acute. Altfel, lumea ta iluzorie, s-ar putea dovedi o himeră, trăită numai în capul tău!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții