Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Ianuarie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 17 ianuarie 2016 | 07:21



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Ianuarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E posibil ca astazi sa simtiti nevoia de a face ceva nou si antrenant. In ceea ce priveste dragostea, e posibil sa nu resimtiti pasiunea la cotele obisnuite. Cu toate acestea, veti dori insa sa va lansati in activitati noi noi impreuna cu alte persoane care impartasesc spiritul dvs de aventura si care doresc, ca si dvs, sa faca ceva nou si diferit. Ziua de azi nu implica atat dragostea, cat posibilitatea de a descoperi o relatie noua si stimulanta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Energiile universului te indeamna sa iei initiativa si sa discuti deschis neintelegerile dintre tine si partenerul tau. Simti ca lucrurile nu mai merg ca pe roate si decizi sa fii tu cea care apuca taurul de coarne. E o decizie inteleapta!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi buna pentru a stabili intalniri, parteneriate si pentru a incepe noi relatii. Ai multe ocazii de a interactiona si de a schimba idei cu cei din jur. Exista o anumita persoana care iese insa in evidenta, dintre toti cei cu care interactionezi astazi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi faci ceva ce iti doreai sa faci de multa vreme, ceva ce iti va da viata peste cap. Fara jumatati de masura, asta e deviza care te ghideaza in aceasta actiune. Vei avea de dus munca de lamurire cu partenerul, care nu intelege aceasta nevoie subita a ta.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, iti poti permite sa te scufunzi in hobby-ul tau. Ai ocazia sa vorbesti cu iubitul tau despre ceea ce simti. Aduceti in prim plan o problema din trecut care v-a vanat pe amandoi. Daca gasiti sensul profund al acestei situatii, veti descoperi beneficiile unei discutii de la suflet la suflet.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia planetelor astazi iti ofera toata energia de care ai nevoie pentru a realiza un anumit obiectiv. Viata amoroasa poate nu va mai fi niciodata la fel din cauza ca ce ti-ai propus priveste pe cineva special pentru tine. Aparent multe obstacole nedrepte s-au interpus intre voi si v-au impiedicat sa fiti impreuna. Astazi esti în pozitia de a face ceva in legatura cu asta.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Configuratia planetelor astazi iti ofera toata energia de care ai nevoie pentru a realiza un anumit obiectiv. Viata amoroasa poate nu va mai fi niciodata la fel din cauza ca ce ti-ai propus priveste pe cineva special pentru tine. Aparent multe obstacole nedrepte s-au interpus intre voi si v-au impiedicat sa fiti impreuna. Astazi esti în pozitia de a face ceva in legatura cu asta.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E jenant sa vorbesti despre lucruri pe care, de fapt, ti-ar placea sa le faci. Iti place sa muncesti, chiar si in concedii, dar e cazul sa renunti la planurile legate de munca si sa te destinzi. Cine altcineva te poate ajuta in acest sens, daca nu partenerul tau?

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este momentul prielnic pentru a purta o mica discutie cu persoana iubita si pentru a vedea daca sunteti amandoi fericiti! Ar fi indicat sa fiti sinceri unul cu celalalt si sa puneti in discutie acele chestiuni care pot ridica probleme! Daca nu reusiti sa rezolvati totul din prima, nu renuntati! Veti mai avea si alte ocazii!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Bucurati-va cat puteti de aspectul favorabil al zilei, care face dragostea sa para foarte atragatoare. Va simtiti minunat iar asta se vede, caci radiati pur si simplu. Singurl lucru care va lipseste acum este o intalnire romantica pe masura starii dumneavoastra. Daca trebuie sa participati la vreo petrecere sau vreun alt eveniment de acest gen, folositi-va de acest prilej pentru a initia o conversatie cu orice persoana care vi se poate parea interesanta sau care v-a atras in ultimul timp atentia! Profitati de ocazie si bateti fierul cat e cald!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dragostea apare in cele mai ciudate locuri astazi. Se poate ca posibilul tau iubit/iubita sa lucreze intr-un domeniu nu prea ortodox, sau sa iasa cu totul din tiparele in care te-ai incadrat pana acum. Asta nu inseamna ca nu vei stabili o legatura cu greutate cu aceasta persoana.


Horoscop pentru femeia din Pești

Desi in general preferi sa ai armonie in loc de discordie, actuala configurare astrala va incurajeaza mai degraba sa va impuneti punctul de vedere decat sa va lasati invinsi. Iubitul poate insista sa procedezi intr-un anumit fel, nu pentru ca asta e ce iti doresti ci pentru ca asta e ce-si doreste sa faci. E natural ca in acest context sa te simti un pic ofensata. Tot ce trebuie e sa-i spui cum te simti de fapt.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții