Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 Februarie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 14 februarie 2016 | 06:52



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi îți poate veni o soluție financiară, care să îți facă viața din interiorul cuplului tău mai armonioasă. Dar mai ales, mai plină de belșug și stabilitate. Ar fi bine să urmărești mersul situației lucrurilor. Relația ta, cu siguranță are nevoie de multe lecții de urmat, însușit, corectat. Acum e vreme cînd deciziile interioare vor avea bătaie de lungă durată. Dacă știi să le amplasezi rațional în viața ta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi încă vei dispune de acea sursă imensă de romantism. Prezinți doza de exaltare, pentru o bună sursă de energie emotivă. Sensibilitatea de care dai dovadă, sau cel puțin înverșunarea și hotărîrea. Manifestul tău plin de pasiune, de interes va atrage multă atenție astăzi. Ascultă-ți din ce în ce mai mult vocea inimii. Aceasta îți va arăta direcția de urmat, de azi înainte, cu siguranță.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi intuiția va fi cea care îți va da direcția de urmat. Încearcă să dai mai multă importanță vocii interioare și comunicării cu ființa iubită. S-ar putea ca deciziile care sunt luate acum să fie primordiale. Necesitatea ta relațională, problema cuplului tău, vizează, sau ia în considerație și latura financiară. Posesiunile materiale, banii cîștigați, pot fi/sunt cei care dictează regulamentul de la o vreme încoace. De aceea este nevoie să îți stabilești clar premisele de azi înainte.


Horoscop pentru femeia din Rac

A venit vremea cînd premisele în viața ta sau direcțiile de urmat, trebuie să fie legate de cine ești, cum te realizezi. Dar mai ales ce prezinți tu ca și individualitate în cadrul cuplului tău. De aceea acum îți pui întrebarea cu referire, la stabilitatea, mai ales și inclusiv financiară. La colaborarea dintre tine și cel/cea de lîngă tine. La partea profund transformatoare a propriilor calități, talente și mai ales perspective de viitor.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi necesitatea ta de a-ți simți realizările, sursă de succes, s-ar putea să aibă întîietate și în cadrul cuplului tău. De unde și sursa de neînțelegeri. Conflicte majore. Sau pur și simplu dereglare a direcțiilor de atins. Acum e momentul cînd declarațiile de iubire sunt propice. Creativitatea mai este un mijloc prin care, relația ta amoroasă poate avea succes. Atenție totuși la tendința ta de izolare. Aceasta îți poate încurca direcțiile de viață. Oricît de mult ai avea tendința să crezi inversul.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi mesajele de iubire vor curge râu. Cel puțin veștile, de peste graniță, sau de la mare depărtare. Ale ființei dragi ție. Poți regăsi acea doză de iluminare mentală și oportunități de evoluție a propriului spirit. În avansarea și implimentarea unor noi idei și viziuni de viață. Acum e perioada în care responsabilizarea, constructivitatea, maturitatea. Și manifestarea ta în cadrul cuplului cu multă înțelegere, acea înțelegere intuitivă, te va ajuta să regăsești echilibrul și fericirea.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi doza de transformare, va trece prin noțiunea de emoții intense, pasiune. Gelozia, tulburarea mai e o noțiune care îți va însoți trăirile. S-ar putea să resimți că durerea ori micile doze de suferință, vin spre a te provoca să prețuiești mult mai mult relația ta. Iubirea, intensitatea acesteia, s-ar putea să te facă să înțelegi dacă ființa dragă îți este importantă. Care sunt primordiabilitățile actuale. Dar mai ales cât de importantă este în prim rînd emotivitatea și afecțiunea în viața ta. Astfel încît să et susțină să avansezi carieristic.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Relația cu ființa iubită poate deveni atăzi foarte concentrată, foarte expansivă, extrem de plină de importanță. Indicat este totuși să regăsești echilibrul, între necesitatea ta de stabilitate și confort interior și teatralitatea celui/celei de lîngă tine. S-ar putea să faci alegeri greșite actual, în momentul în care ești solitar/ă. Ideia stă în faptul că atracția ta pentru persoane ușor prea orgolioase, sau cu părere expansivă de sine, nu e tocmai favorabilă. Pentru intimitatea și estetismul simțirilor pe care le necesiți actual.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi trebuie să înveți să comunici într-un mod deosebit de eficient, astfel încît să reușești cu execuția unor misiuni de rutină. Vei resimți pe lîngă graficul ultrasolicitant și multă agitație mentală. Vei avea tentația să combini utilul cu plăcutul, dar s-ar putea să dai greș. Chiar dacă ești predispus/ă la multă conversație. S-ar putea cea mai eficientă să fie percepția ta intuitivă, absolut inemaginabilă. Care de fiecare dată cînd ai nevoie să afli răspunsuri, chiar și relaționale, îți dă căi și direcții de urmat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi graficul zilei te va prinde într-o moleșeală nostalgică, melancolică. Visarea îți va perinda momentele în care probabil, ar trebui să îți faci jobul. Ori datoria de servici. Ușor ușor arnonia și echilibrul va fi cel care v-a caracteriza domeniul vital spre care tinzi. Adevărul este că poziția asta de constructivitate și pragmatism este una dintre cele mai pozitiviste și optimiste. Pentru ca să împaci toate sectoarele din viața ta îți trebuie putere de decizie, curaj și multă intuiție. Care să îți facă perceptibilă necesitatea unui anumit sector din viața ta, cel financiar. Care îți afectează în mod direct situația cuplului tău.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi vei resimți o mare doză de energie, una pasională, directoare către a-ți săvîrși multe dintre acțiunile suspuse realizărilor. Care țin de cuplul tău. Care țin de intenția de a lua decizii, cu referință la importanța ta ca și personalitate în acest context. Atenție totuși, că această latură a lucrurilor s-ar putea să te facă ușor mai insistent/ă, pe o direcție a situației. Și anume, ușor mai posesiv/ă, mai alertat/ă în a-ți demonstra întîietatea. Ca să atingi fericirea din cadrul relației tale este nevoie de mult fler, multă bunăvoință și diplomație. Iubirea astăzi e de partea ta, indiferent de cauză ori situație.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi dorința de a săvîrși sau mai bine zis, a desăvîrși niște detalii emoționale interioare, s-ar putea să fie întîmpinate cu brio. Indicat este totuși să înveți să îți depășești fricile de care poți fi guvernat/ă. Una peste alta, acum înveți să pui mai multă valoare iubirii sincere. Destinul face astfel încît să îți restricționeze unele laturi de viață. Ca să însușești mai multe. Ca să deprinzi că un cuplu se construiește în timp, cu responsabilitate, constructivitate și mai ales maturitate în acțiuni.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții