Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Luni 8 Februarie 2016

Written By NIKE B. on luni, 8 februarie 2016 | 05:56



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 8 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 8 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar părea că modul de etalare, cumva pretențios dar totodată amical, din punct de vedere emotiv, va crea careva insatisfacții la nivel profund interior. Se pare că lupta forțelor se duce continuu, de la o vreme încoace. Acum este nevoie să îți construiești premizele afective, cumva simplist. Dar mai ales organizat, mână în mână cu o viață naturală. De aceea epatatul, s-ar putea să afecteze și mai mult lejeritatea manifestării cursului adevărat al acesteia!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi în care îți pui pe prim plan manifestarea emoțiilor, la nivel înalt afectiv. Totuși acum este o perioadă în care trebuie să fii atent la situația comunicativă a cuplului vostru. Atunci când pot apărea minciuni sau situații ieșite de sub control. Când presiunea și manipularea își pot face apariția foarte ușor. Azi, s-ar putea dezechilibra armonia din cauza ieșirilor pline de orgoliu.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cand vine vorba de mascat trairi si de afisat o expresie impersonala, chiar si atunci cand in jur se petrece un razboi, esti as! Asa ca astazi nimic nu iti sterge de pe chip imaginea impartiala si rece, chiar daca in mintea ta se petrec destule razboaie!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este o zi de conotație profundă afectivă în viața ta. Când tulburările și gelozia, te pot face să îți pierzi controlul. Adevărul este că acum în cadrul relației tale, se duce o luptă de forțe între tine. Și cel/cea iubită de tine! Acum este perioada în care trebuie să înveți legătura sudantă a colaborării prin comunicare. Asta îți va crea maxime oportunități pentru o iubire lungă și stabilă în timp!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi este una din zilele în care cuplul tău și ființa iubită prind o maximă valoare, în viața ta. Acum este perioada în care ai nevoie de mai multă încredere în posibilitățile de realizare, mai ales cele financiare. De aceea susținerea de către ființa iubită este aproape primordială! Atenție încă la conflictele care se pot duce în cadrul familiei tale!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi este ziua în care munca și rutina devin dintre cele mai primordiale avantaje în viața ta. La momentul actual. Acum relația ta, va prinde forme frumoase dacă știi să te autodetermini în ceea ce faci. Inima ta și a ființei iubite sunt punțile de susținere în tot ceea ce faci. Dar mai ales în ceea ce vrei să realizezi. Legat de numele tău și metodica ta de afirmare socială.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o perioadă, da cam dificilă, mai ales din punct de vedere decisiv, organizatoric. În care tu și ființa iubită puteți avea probleme, la nivel afectiv. Deziluziile, sau confuziile sunt lesne de îmbrățișat anume, în aceste momente. De aceea astăzi este nevoie de mai multă comunicare. Și mai puțină critică. Sau inhibare, ascundere a situației veridice, din cadrul cuplului vostru. Asta poate duce la neânțelegeri!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi în prima jumătate a zilei, vei primi niște vești, mesaje de la ființa dragă inimii tale. Colaborarea acesteia, comunicarea vă va aduce mai aproape unul de celălalt. A doua jumătate vine cu multă profunzime de ordin emoțional. Și anume, o seară perfectă petrecută în cadrul căminului, acasă. La lumina lumânărilor parfumate. Este vreme de emoții cu cel de lângă tine, care îți compune noțiunea de familie. A ta!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi în prima jumătate a zilei, vei primi niște vești, mesaje de la ființa dragă inimii tale. Colaborarea acesteia, comunicarea vă va aduce mai aproape unul de celălalt. A doua jumătate vine cu multă profunzime de ordin emoțional. Și anume, o seară perfectă petrecută în cadrul căminului, acasă. La lumina lumânărilor parfumate. Este vreme de emoții cu cel de lângă tine, care îți compune noțiunea de familie. A ta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Zi în care visele din prima jumătate a zilei, vor avea tendința să prindă formă în a doua jumătate. Acum ești ca și un deliciu, foarte dorit, adorat. Emani foarte multă pasiune și senzualitate. De aceea ființa iubită, va fi cea care fiind atras de aceste note ale tale de erotism, va încerca să îți dovedească iubirea. Prin pasiunea manifestată față de tine!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi romantismul, dar și dorința de a fi alături de ființa dragă, de a relaționa. De a susține pe cel/cea de lângă tine va fi extrem de activă. Acum este perioada în care poți întâlni pe cineva, în cazul în care ești solitar/ă. Sau poți avea parte de momente/evenimente de mare pasiune, dintr-una cu gelozii și tulburări emoționale.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este o zi încă destul de intensă emoțional. Totuși una cu implicări favorabile, pe deoparte și de alta a situației cuplului tău! Profunzimea sentimentelor, dar și a intuiției te poate ajuta să legi o legătură strânsă cu cel/cea iubit/ă de tine. Perioadă în care înveți din momente și lucruri simpliste, de fel! Atenție la deziluzii, dezamăgiri dar mai ales autoiluzionări!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții