Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 2 Februarie 2016

Written By NIKE B. on marți, 2 februarie 2016 | 07:09



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 2 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 2 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Necesitatea de ați transforma viața afectivă din temelii este însoțită de succes. Mai ales în cazul în care ești dispus să îți asculți intuiția. Vocea interioară îți va spune cu exactitate care cale să o alegi. Chiar dacă aparent dificultățile și separarea de unele lucruri și situații, extrem de importante și foarte dificil de rezolvat, te fac să suferi. Acestea cu siguranță au rolul, de a te vindeca de niște momente din trecut, care actual nu își mai au locul în viața ta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ești pe ultima sută de metri cînd iei decizii asupra ,,cine ești tu,,?! Mai ales în cadrul relației tale. Puțin câte puțin vine perioada în care va trebui să te detașezi de realitate și să te lași purtat/ă de vocea inimii, sufletului tău! Acum e momentul cînd iei decizii stricte, poate ușor limitative asupra conotației destinului tău. E vreme cînd orice constrângere te va întări și mai mult. Și te va readuce aproape de calea veridică a ta afectivă!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi o zi în care te implici foarte mult mai ales din punct de vedere simplist, în cadrul soluționării problemelor din cuplul tău. Ușor ușor se sfârșește perioada în care limitările îți creau probleme. Acum e vreme de gîndit în direcția/sfera câștigului. Și mai ales ca și o regulă de supraviețuire, clară a relației tale. Pentru un viitor sănătos este nevoie și de o bază solidă sănătoasă!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi atmosfera amoroasă este foarte și foarte importantă în viața ta! Acum a venit momentul în care te ajută enorm ambiția și efortul să reușești întru țelurile propuse. De aceea ființa iubită îți poate fi ca și un ajutor nestăvilit la realizarea lor. Azi energia creativă/amoroasă de care dai dovadă, te ajută să descoperi o ideie nouă, de evoluție a lucrurilor. Este foarte improtant să îți faci regulă în gîndire acum!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi îți poți răspunde la niște întrebări care te frământă. Dacă te vei afunda în interiorul lumii tale, simțirilor tale. Acum e momentul cînd cariera ușor ușor s-ar putea să cadă pe un alt plan. Mai ales pentru că s-ar putea să fi neglijat mult prea mult starea lucrurilor din interiorul cuplului tău! Azi atmosfera caldă, intimă a emoțiilor te ajută să depistezi adevărul mesajelor, răspunsurilor de care ai nevoie, chiar și la nivel afectiv!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acum încă e perioada în care ai mult noroc la parteneri/re de sex opus! Flirtul s-ar putea să nu încenteze, mai ales idilele de dragoste de la distanță. Totuși este important să înțelegi că intensitatea ori profunzimea simțirilor de cele mai multe ori face rău! Azi este ziua în care poți reface un contact relațional cu cineva drag ție!



Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi în care îți pui la punct niște norme, forme de stabilitate, constructivitate, materialism. Și de ce nu, a unei baze de viitor a relației pe care vrei să o construiești acum! Treci printr-o peiroadă extrem de norocoasă în care destinul este darnic cu tine. Și îți pune în față parteneri pe măsură. Poate chiar iubirea vieții tale, cu care să închei un legământ marital. De aceea detaliile materiale sunt foarte importante acum. Ca și o formă a lucrurilor de viitor!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere al stabilirii unor țeluri. În special materiale. Poți primi un cadou frumos de la ființa iubită. Sau ți se poate oferi salariul. Semn bun pentru a ieși în oraș cu cel/cea pe care îl/o iubești. La cumpărături sau pur și simplu undeva unde să vă relaxați și să sărbătoriți din plin!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O zi în care ești centrul atenției. Mai ales în domeniu de cuplu, relație. Acum este un moment oportun în care iubești. Și te simți iubit. Adevărul este că pe undeva în interiorul tău poți simți careva note de limitări. Sau momente de restriște. Gelozia este enormă. Însă una peste alta este o perioadă prolifică pentru momente amoroase și iubire majoră!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi poate fi o zi frumos nostalgică. O zi în care emoțiile vor fi puternice, dar în același timp creative și intime, interiorizate. Este vremea cînd înveți să apreciezi enorm relațiile/a ta, sub orice formă. Momentul în care contează enorm mai ales maturitatea în abordarea colaborării, uniunii relației tale de iubire. Azi te ajută enorm de mult flerul și intuiția în stabilirea unor căi de comunicare fluide!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o zi favorabilă manifestării emoțiilor într-un mod oarecum public, la vedere. Înveți să legi o comuniune strîbsă cu cei din jurul tău! De unde și niște avantaje, mai ales de ordin material. Ori/sau financiar! Acum contează cel mai și cel mai mult, abordarea unei note mature afective! Mai puțin teatralizate!


Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi absolut prețioasă mai ales din punct de vedere al mesajelor. A unor vești bune, cu privire la ființa iubită. Astăzi evoluezi într-un ritm mai rapid. Înveți să abordezi cuplul tău, cu o mai mare putere și forță intuitivă. Tactul în acțiuni, dar mai ales reînoirea unor emoții, te ajută să ai un randament bun, în cadrul relației tale!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții