Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Marti 9 Februarie 2016

Written By NIKE B. on marți, 9 februarie 2016 | 06:01



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 9 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 9 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi visarea, amintirile, platonicitatea, sentimentalismul acerb, cumva lipsit de transparență și realitate, îți vor fi motivele și starea zilei! Vei avea tendința să cazi pradă, ușor imaginației. Ar putea fi de bun augur, dacă vei ști să o transformi într-o epavă cu ajutorul căreia, vei aduce romantismul. Dar mai ales starea de tantric în cadrul relației tale de iubire!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi specială în care ai parte de surprize de ordin amoros. Poți ieși undeva cu prietenii, amicii tăi. În localuri, cluburi, locuri publice în care vei găsi ființa dragă. Una deosebită, inimii tale. Care îți poate aduce fericirea de după. În cazul în care ești deja într-o relație, azi poate fi o zi în care legământul se sudează și mai mult. Se reface. Ori pur și simplu vă readuce starea de bine!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi este ziua în care motivația devine mai mare. Pui emoția și familia la rang înalt. Asta te poate ajuta să îți rezolvi niște întrebări mai mult sau mai puțin obișnuite, legate de cuplul tău. Ca spre exemplu simpla, naturala fericire de a fi împreună. Totuși atenție, încă la tendința ta pentru zâzanie și ceartă perioadă asta. Deloc pașnică. Și alertată!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este ziua în care relaționarea cu ființa iubită îți prinde aripi să zbori. Te poți simți foarte predispus/ă în a comunica. Transmite mesaje de iubire. Dar mai ales îți poate readuce, recrea acea stare de visare, platonicitate din cadrul cuplului/relației tău/tale! Este o zi extrem de bună, mai ales dacă vei ști să echilibrezi stările și să încetezi să mai ții poziția ta cu orice preț! Lasă lucrurile mai lejere, fluide, naturale. Iar ziua se va dovedi a fi una, pur și simplu magică!




Horoscop pentru femeia din Leu

Este o zi în care te vei vedea probabil încă pe undeva pe la servici, ori cu o grămadă de-a treburi de făcut! Totuși, asta nu te va priva de fericirea de a pluti pe aripile satisfacției sentimentale, afective, chiar de vis. Este o zi care te poate priva cumva de a petrece prea mult timp cu ființa iubită, în schimb îți poate aduce niște câștiguri, care va echilibra această insuficiență. Și cu care vei putea ferici pe cel/cea drag/ă ție cu un cadou special!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este o zi absolut specială din punct de vedere romantic. Visarea va fi cea, care îți va umple inima de fericire. E una din zilele când, inima ta, pur și simplu va zbura, pluti, undeva alături de cea a ființei dragi ție. Ziua va fi pur și simplu magnifică. Iar ceea ce îți propui la nivel amoros, vei realiza. O noapte romantică, este garantată!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi este o zi de-a dreptul dificlă din punct de vedere afectiv. Ca și colaborare relaționare. Acum este una din perioada când este maxim necesar să dai dovadă de diplomație și de foarte multă răbdare în ceea ce privește cuplul tău. Mai ales astăzi, cănd răbdarea și conflictele vor putea fă iscate foarte, foarte facil! Atenție deci!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi este ziua în care intensitatea emoțiilor îți va crea stări de nedescris. Dar mai ales te va pune în situația în care ți se vor părea lucrurile mai complicate, mai încurcate decât realitatea. Acum este momentul în care trebuie să fii maxim atent/ă la ceea ce faci, întreprinzi, spui. Dar mai ales asupra a ceia ce încerci să insinuiezi. Ori nu întotdeauna cel/cea de lângă tine este atât de meschin, pe cât ai vrea să crezi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi este o zi în care lucrurile cumva se complică. Mai ales din cauza conflictelor și neânțelegerilor la domiciliu. Nefericirea și neînțelegerea nu mai are granițe se pare. Nimic cert, nu mai e simplu. Totuși cu multă consecvență și constructivitate. Dar mai ales responsabilitate se poate aranja. Încearcă azi să depășești cu precauție certurile cu ființa dragă, familia ta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prima jumătate a zilei se anunță a fi una în care agitația comunicativă cu ființa dragă, se va face simțită. Azi este ziua în care ai de lămurit întrebări ce vizează probleme de familie. Lucruri ce țin de deplasare. Sau unele părți ale filosofiilor de viață. A doua jumătate, seara se așteaptă cu romantism și platonicitate. Izvorâtă din tăcere și multă sensibilitate la domiciliu.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prima jumătate a zilei lucrurile vor prinde o formă concentrată din punct de vedere a flutuației financiare. Dar mai ales a câtorva mici problemuțe de acest gen. Acum este perioada în care se pun în discuție valori și lucruri materiale. Ce țin de cuplul tău. Și al ființei iubite. De aceea atenție la contactul și buna înțelegere pe care o creați între voi doi. Astfel încât niște dereglări de acest ordin să nu vă dea totul peste cap!


Horoscop pentru femeia din Pești

Inima ființei iubite acum este probabil mai ușor de cucerit. Te simți un/o norocos/oasă. Totuși, s-ar putea să fie mai degrabă niște iluzii la scară largă. Dacă vei da dovadă de incorectitudine în colaborare. Sau manifestare afecțiune, acum, s-ar putea să ai parte de niște surprize mai degrabă neplăcute, după! Și anume, din cauza instabilității, dar mai ales a himerelor, care îți tot perindă acest sector acum!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții