Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei saptamana 1-7 Februarie 2016: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 1 februarie 2016 | 07:08



Horoscop pentru femei saptamana 1-7 Februarie 2016: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 1-7 Februarie 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca exista subiecte importante de discutat sau negocieri, va sfatuim sa asteptati o perioada. Conform stelelor, va va fi greu sa duceti acele negocieri in punctul in care doriti. Indiferent de cat sunteti de elocvent, va veti lupta cu morile de vant. Aveti rabdare, insa. Peste cateva luni veti avea succesul pe care vi-l doriti. Daca v-ati gandit vreodata sa intrati in politica, acum este momentul. De ce nu mergeti la partidul care va impartaseste ideile? Ce va retine?



Horoscop pentru femeia din Taur

Cel mai bine ar fi ca saptamana aceasta sa faceti doar lucrurile pe care le puteti face fara probleme. In unele perioade, este bine sa evitati toate riscurile, iar saptamana asta este una dintre acele perioade. Evitati jocurile de noroc cu orice pret. Daca urmati aceste sfaturi, saptamana dumneavoastra va fi extrem de placuta. Daca va prefaceti ca n-ati auzit, nu va fi deloc usoara. Probabil ca stiti ce vreti... Saptamana aceasta aveti capacitatea de a tine oglinda mai multor persoane pentru a se deschide in fata ei. Le demonstrati ca gresesc, dar intr-un mod in care ei inteleg. Astfel, ii ajutati sa se inteleaga mai clar. Ar trebui sa va uitati in oglinda saptamana aceasta. Doar acolo veti vedea toate calitatile si defecte pe care le aveti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare ca grijile financiare apar mai devreme luna aceasta. Intotdeauna ajungeti la fundul sacului mai repede decat ati preconizat. Ati putea sa castigati o suma medie sau mare de bani, in urma vanzarii masinii, spre exemplu. Dar probabil ca acest lucru nu va intereseaza. Ati putea, in schimb, sa fiti mai atent cu sumele pe care le cheltuiti in fiecare zi. In loc sa mergeti la magazin, mergeti la piata, mai ales seara, cand alimentele proaspete se vand la jumatate de pret. Astfel, economisiti ceva banuti in fiecare zi. Pe an, s-ar aduna in jur de 1000 de euro, iar eu sunt sigur ca ati gasi un alt mod de a-i intrebuinta. Este o suma destul de utila. Pastrati-va toate facturile pentru a va face o idee pe ce se duc banii. Probabil ca va sperie modul in care cheltuiti bani, dar s-ar putea sa vi se mareasca salariul.




Horoscop pentru femeia din Rac

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.




Horoscop pentru femeia din Leu

V-ati creat o latura extrem de emotiva. Experientele din ultimele luni v-au facut sa va dati seama cine sunteti si ce vreti de fapt de la viata. Tensiunile parca s-au evaporat. V-ati recuperat echilibrul: mintea si corpul sunt in armonie perfecta din nou. Gandurile si experientele penetrante ale acestei perioade recente v-au facut sa va dati seama de ce aveti cu adevarat nevoie. Stiti exact ce si cat de mult puteti oferi altora, dar si ce va asteptati sa primiti in schimb. Veti gasi timp sa petreceti atat acasa, cat si la munca. Chiar de saptamana aceasta veti incepe sa va impartiti timpul in mod egal. Iesiti mai des din casa. Aerul curat va ajuta, iar sportul va mentine.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

De ce nu le aratati prietenilor cat de bine gatiti? Urmatorul weekend este ideal pentru intarirea legaturilor pe care le aveti cu prietenii. Ii veti surprinde pe toti cu talentul culinar pe care il aveti. S-ar putea sa aveti o relatie cu o fecioara sau cu un berbec, care ar putea ajunge sa fie una extrem de pasionala intr-un timp foarte scurt. Si cei din jurul dumneavoastra o vor observa. Aveti impresia ca va puteti controla sentimentele, dar dorinta dumneavoastra va fi prea puternica. Astfel, va veti arunca total inainte, fara a vagandi la riscuri. Chiar daca voua nu va pasa ce cred cei din jur, exista cel putin o persoana din toate cunostintele voastre care sufera din cauza relatiei acesteia. Din punct de vedere fizic, s-ar putea sa nu puteti duce la capat aceasta relatie. Aveti grija cu sanatatea dumneavoastra, iar daca fumati, lasati-va!



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveti o viata sexuala extrem de activa, dar se pare ca vreti dragoste. Aveti grija sa nu le amestecati saptamana asta, fiindca veti cunoaste un sagetator, sau un varsator fantastic, care va fi foarte interesat de dumneavoastra. S-ar putea ca sagetatorul, insa, sa se enerveze, daca puneti prea mult accentul pe sex. Veti avea o surpriza neplacuta daca il abordati dintr-o singura directie. Ultimele cateva luni au fost extrem de stresante pentru dumneavoastra. Ati suferit o despartire, iar acest lucru inca va deranjeaza. Nu este obligatoriu sa fi fost o relatie de dragoste, ci poate sa fi implicat o ruda, un prieten sau un animal de companie. Aceasta perioada trista nu va sfarsi inainte de a pleca intr-o vacanta de cel putin o saptamana. De-abia dupa aceea veti simti ca traiti din nou si veti aprecia fiecare moment.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este o saptamana excelenta pentru a va exprima. Chiar daca nu profesati intr-un domeniu creativ, veti avea o imaginatie foarte bogata saptamana aceasta! Renovati-va casa. Sunteti foarte sensibil saptamana aceasta la aspectul locurilor ce va inconjoara. Din punct de vedere emotional, chiar va aflati intr-o stare speciala saptamanile urmatoare. Simtiti nevoia sa le spuneti tuturor celor din grupul dumneavoastra de prieteni ce simtiti si ce credeti despre ei, fie ca este ceva placut sau nu. Din aceasta cauza, veti intra usor in conflicte, iar acest lucru chiar nu va sta in fire. Fiti intelept si ascultati ce vi se spune, chiar daca o faceti doar pentru o perioada scurta. Punctele de vedere ale apropiatilor nu sunt intotdeauna negative. Minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata. Sunt multe persoane carora le pasa de dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca iesiti in oras in una sau mai multe nopti saptamana aceasta, veti cunoaste pe cineva cu care va veti distra foarte tare. La inceput, se pare ca va fi o relatie superficiala. Da, probabil ca in primele cateva luni nu va fi nimic deosebit. Dar va fi inceputul unei relatii de lunga durata, care se poate dezvolta in mai multe feluri. El sau ea poate ajunge sa fie o cunostinta apropiata, un prieten bun sau un partener iubitor. Aceasta persoana prezinta multe aspecte atractive, precum prietenia si sex-appeal-ul. Veti avea multe in comun in ceea ce priveste aria profesionala. Asta inseamna, insa, ca va trebui sa iesiti din casa de cateva ori saptamana aceasta si sa interactionati cu tot felul de oameni. Daca nu cunoasteti pe nimeni, nimic nu se va intampla. Chiar si in astrologie exista ceva care se numeste "propriile actiuni".


Horoscop pentru femeia din Pești

Saptamana aceasta, va trebui sa fiti determinat pentru a va termina sarcinile cu bine. Rezolvarea o stiti si dumneavoastra, doar ca nu va dati seama. Dupa ce va veti uita in urma la ea, aceasta saptamana vi se va parea ciudata: prima jumatate va fi ori foarte linistita, ori foarte aglomerata. Va asteptati ca ritmul sa continue la fel, dar lucrurile vor sta exact invers. Din aceasta cauza, nu veti reusi sa va faceti planuri. Se poate ca aceasta perioada sa nu dureze numai o saptamana, ci si mai mult. Bineinteles ca ceva nu decurge cum v-ati fi asteptat la inceputul saptamanii. Are legatura cu problemele dumneavoastra financiare. De exemplu, va este frica de faptul ca nu veti putea pleca in vacanta, fiindca ar implica niste cheltuieli mari. Dupa aceea, s-ar putea sa vedeti ca nu era cazul. Dar aveti grija: s-ar putea sa fie si invers. De-abia peste cateva luni veti sti cu ce ati gresit saptamana aceasta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții