Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on luni, 25 aprilie 2016 | 07:30



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Aprilie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Devii suspicioasa atunci cand primesti vesti bune de la persoane la care nu te astepti. Unele complimente pur si simplu par trase de par, dar nu te pripi in a acuza pe cineva de intentii ascunse!



Horoscop pentru femeia din Taur

Aceasta zi creativa ar trebui sa iti aduca multa satisfactie, cata vreme te gasesti in compania unor persoane care gandesc similar cu tine. Nu sunt favorizate contradictiile si conflictele de orice natura. Armonia e cuvantul care te defineste astazi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E bine ca vrei sa fii independenta financiar, dar pana acolo tot pe altii trebuie sa te bazezi, asa ca nu ii trata ca si cum au si iesit din sfera interesului tau. Daca tot ti-ai pus in cap o strategie, nu lasa la o parte niciun detaliu!


Horoscop pentru femeia din Rac

Munca e ultimul lucru din mintea ta astazi. Incepi sa te preocupi "serios" de hobby-urile tale. Nu e un lucru rau, avand in vedere ca vrei sa stabilesti un echilibru intre munca si distractie. Si il vei gasi!



Horoscop pentru femeia din Leu

Intalnirile cu persoane care iti pot aduce beneficii in cariera sunt la ordinea zilei. Reuniunile cu colegii, sau cunoasterea mai indeaproape a superiorilor iti deschid usi in plan profesional. Profita de aceasta sansa pentru a intari legaturile cu cei din mediul de lucru!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E cazul sa iti iei dulapul la puricat si arunci toate acele lucruri invechite, care nu mai sunt deloc in trend. Un stil clasic nu inseamna ca trebuie sa te tii mortis de haine pe care le purtai in liceu, doar pentru ca inca iti vin. Incearca sa aduci ceva nou in aspectul tau!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Trage linia intre ceea ce simti ca trebuie sa faci si ceea ce simti nevoia sa faci. Analizeaza cele doua aspecte si vezi care dintre ele iti aduce cele mai multe satisfactii. Asa vei sti incotro sa o apuci, acum ca ai ajuns la o rascruce in viata ta.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti plictisita de anturajul tau, asa ca esti neobisnuit de comunicativa cu vecinii sau chiar cu strainii care iti trec prin cale. Manifesti un interes mare fata de felul in care functioneaza mintea umana, asa ca ai chef sa faci tot soiul de experimente sociale pe cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Inainte de te angaja int-o afacere, e bine sa tatonezi terenul si sa cercetezi contextul si implicatiile. Nu te avanta impulsiv in chestiuni care privesc atat banii, cat si intregul tau viitor!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi ai multe ocazii de a obtine castiguri financiare, cata vreme iti pastrezi mintea deschisa si nu refuzi propuneri, inainte de a le analiza. Oricat de deplasate ti-ar suna unele idei, nu uita ca nu lucrurile banale sunt cele care atrag atentia publicului!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Felul in care iti exprimi emotiile va starni confuzia celor din jur. Vei fi tratat cu invidie de cei din jur, care iti percep gresit bucuriile. Deceptia e inevitabila, dar nu te poate ucide!

Horoscop pentru femeia din Pești

Intampini atitudini destul de ofensive la locul de munca, fata de ideile pe care le pui pe masa. Nu inseamna ca ideile tale sunt gresite, inseamna ca trebuie sa inveti sa le sustii mai bine. Nu renunta fara lupta!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții