Mesajul zilei de azi 5 mai 2024

Mesajul zilei de 5 mai 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 23 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 aprilie 2016 | 07:48



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 23 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 23 Aprilie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai de raspuns catorva solicitari de a socializa, insa iti este greu sa faci o alegere. Ai vrea sa te poti imparti, in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea. Din pacate, nu se poate asa ca nu mai amana momentul luarii unei decizii!



Horoscop pentru femeia din Taur

Va trebui sa faci ceva schimbari de ultima ora in programul familiei, in asa fel incat sa se plieze pe alte schimbari care apar in agenda ta. Vei starni nemultumirea celor dragi dar, cateodata, trebuie sa mai faca si ei sacrificii pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru moment, o batalie evitata, e o batalie castigata. Nu esti deloc in forma necesara purtarii unei dispute. Mai bine te retragi si gandesti o strategie de viitor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Retragerea si contemplarea, care duc la la reinnoire si regrupare, sunt lucrurile pe care trebuie sa te concentrezi acum. Incearca sa te asiguri ca pasesti pe un drum corect, inainte de a inainta!



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa fii intr-o continua miscare din cauza unor obligatii sociale in care te-ai angajat. Actuala situatie neplacuta se datoreaza faptului ca nu ai tratat la timp anumite probleme din trecut. Asa ca, de acum inainte, va invata sa rezolvi fiecare lucru la timpul lui!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi vei nimeri intr-un aturaj vicios, in care nu te simti deloc confortabil. Nu ai cale de scapare, pentru ca e ceva ce trebuie sa duci la capat. Nu uita, nu trebuie sa fii ca ei, dar poti sa dai impresia ca esti, pentru a obtine, pe moment, ceea ce iti doresti.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu trebuie sa astepti ca cei din jur sa ia decizii pentru tine. Ei au programul lor si tu pe al tau, asa ca e bine sa iti vezi de propriile interese. E cazul sa adopti o atitudine mai egoista si sa ai mai multa grija de tine.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Chiar daca ti se pare ca ai ajuns in varful carierei tale, e bine sa evaluezi mai bine oportunitatile pe care le ai. Nu te culca pe o ureche, pentru ca e intotdeauna loc de mai bine. Deschide bine ochii si vei gasi cai de a urca si mai sus!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Viata ta amoroasa nu te multumeste si incepi sa te simti cam depresiva. Din pacate, iti faci rau singura si nu ai motive reale de ingrijorare. Esti intr-un loc mai bun decat crezi, trebuie doar sa incetezi sa mai idealizezi totul.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu mai amana controlul ala medical pe care il ai de multa vreme in minte. E cazul sa vezi ce se intampla in organismul tau, pentru ca ai deja de multa vreme semnale ca ceva nu e tocmai ok.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vei rezolva multe din dilemele tale astazi si vei lasa loc unui respiro in viata ta. Poti, in sfarsit, sa rasufli usurat si sa iti permiti sa te mai si rasfeti. Munca ta va da roade!

Horoscop pentru femeia din Pești

Profita de ocazie pentru a-ti exprima afectiunea si nu ezita sa iti afisezi sarmul intr-un grup primitor! Vei fi coplesit de complimente din toate directiile si asta iti va da aripi! Ai grija sa nu aluneci spre indulgenta prea mare fata de propria persoana!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții