Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Marti 3 Mai 2016

Written By NIKE B. on luni, 2 mai 2016 | 05:43


Horoscop de azi Marti 3 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 3 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Banalul acestei zile nu-ti displace, pentru ca iti ofera exact linistea de care aveai nevoie pentru a-ti recapata forma maxima. Chiar daca dormi cateva ore in plus sau lenevesti in jurul unor activitati sedentare prin casa, e placut uneori sa nu faci nimic. Nu se iveste nimic nou in program, care sa te scoata cumva din aceasta comoditate care iti prieste de minune. Nu te astepta la evenimente iesite din comun si nici la senzatii noi, pentru ca tot ce se petrece in jurul tau e oarecum plictisitor si tern.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Se stie ca esti un justitiar neinfricat atunci cand in joc sunt adevarul, dreptatea, cinstea. Azi ai ocazia sa te ridici pentru aceste valori in care crezi si lupti cu mult curaj pana la victoria finala. Fie ca lupti pentru drepturile tale, fie ca te folosesti de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simti puternic in aceasta postura. Tu ai la dispozitie mijloace incontestabile prin care poti scoate adevarul la lumina, deci ridica-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forta de a-si face singuri dreptate, pentru cei defavorizati sau mai putin norocosi. Le vei castiga recunostinta pentru totdeauna!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

La cat de multe gesturi de iubire oferi tu, din pacate nu primesti aceleasi semne de afectiune de la cei din jur, si e normal sa suferi pentru aceasta nedreptate. Cu toate ca unii uita cat de important e sa daruiasca inapoi un pic din ceea ce primesc, tu continui sa fii generos, sa te dedici celor care au nevoie de prietenie, de o vorba buna, de un semn de iubire, pentru ca asa esti tu: darnic si bun cu cei la care tii sincer. Va veni o zi cand isi vor da si ei seama cat de multe faci tu pentru ei, chiar si fara sa-ti ceara, si atunci vor incerca sa dreaga cumva busuiocul.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Emotiile tale cresc la cote maxime pentru ca traiesti un eveniment intim care are un efect major asupra starii tale psihice. Spui ca parca un vis ti s-a implinit, ca rugaciunile ti-au fost ascultate, ca cineva acolo sus te-a auzit, pentru ca este exact ceea ce inima ta dorea si sufletul tau astepta. Bucura-te de aceste momente superbe in care inima ta e rasfatata cu senzatii atat de placute, dar nu le impartasi inca nimanui. E nevoie de un pic de discretie, tine-le doar pentru tine, ca sa fii si tu sigur ca ceea ce simti acum e real si are viitor. Daca incepi sa spui la toata lumea, magia se risipeste!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus. Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet. Mobilizeaza-i, ridica-le moralul, pentru ca iti vor fi recunoscatori pentru energia pe care le-o insufli!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Traiesti un moment fericit in iubire: un mare vis ti se implineste acum. Poate iubeai pe cineva si nici macar nu aveai curajul sa speri ca vei primi vreodata un semn de simpatie, dar iata, il primesti acum intr-o forma care te trimite in al noualea cer. Este un eveniment direct dedicat inimii tale ce te face sa spui cu mana pe inima ca este exact ceea ce doreai mai mult. Esti rasplatit cu ceva special doar pentru suflet si simti nevoia sa impartasesti bucuria cu cei mai apropiati oameni.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Inima ta bate mai tare datorita unor emotii noi extrem de puternice, care sunt absolut normale inaintea unui eveniment cu atata greutate. Esti entuziasmat, devii nerabdator si abia astepti ca evenimentul anuntat sa devina realitate, dar nu trebuie sa te grabesti. Fiecare pas pe care il ai de parcurs pana la capat naste anumite senzatii care vor avea pentru tine semnificatii speciale. Nu incerca sa ajungi repede la rezultatul anuntat, ci bucura-te de fiecare clipa frumoasa pana acolo!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti rezolva de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul sau sa fie cat se poate de sincer si doar tu esti cel care nu are incredere in nimeni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora. Daca nu accepti sprijinul oferit, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu fi atat de indiferent la gesturile de apropiere.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O noua iubire se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra. Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente. Nu te multumi doar sa primesti gesturile de admiratie, de afectiune, de rasfat, ci ofera si tu in aceeasi masura!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

O relatie nu demult inceputa cere acum mai multa atentie, pentru ca nu merge de la sine atat de usor. Nu te grabi, nu incerca sa ridici repede schela pe care sa cladesti noua relatie, ca nu cumva sa scapi ceva esential din vedere. Ai rabdare, o relatie solida se construieste incet si cu precautie. Nu forta cu nimic nota, ci lasa totul sa mearga de la sine. O legatura care are temelii bune va evolua bine, deci fii calm, mergi in ritmul cel mai lent, pentru ca asa vei reusi sa il cunosti cu adevarat pe cel din fata ta.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te afli intr-un mediu foarte variat unde ai ocazia sa faci multe noi cunostinte. Sunt oameni cu care ai ceva in comun, chiar daca pe unii din ei abia azi ii intalnesti prima oara, dar merita sa le intri in gratii pentru a fi primit in grupul lor, unde vei avea si tu multe de invatat. Comunicarea merge ca pe roate si gasesti mereu ceva interesant de discutat, de transmis sau de aflat din contactul cu lumea. Spatiul in care ai acum sansa de a fi acceptat poate deveni mediul in care te vei simti foarte bine mult timp de acum incolo.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

In mediul tau apare o persoana cu un efect excelent asupra ta si asupra celor din jur. Devine motorul principal intr-o actiune colectiva in care joci si tu un rol, dar, chiar daca ti-ar fi placut sa fii tu liderul acestui proiect, trebuie sa recunosti ca ai niste limite si ca este altul mai potrivit pentru functia de conducator. Ai multe de invatat de la aceasta persoana demna de admiratie, deci stai prin preajma sa si incearca sa furi meserie si cat mai multe informatii de care te vei folosi candva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții