Zodiac Chinezesc Săptămâna 20-26 mai 2024.

Horoscop chinezesc saptamanal: Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiac chinezesc săptămâna 20-26 mai 2024.. Previziuni as...

Horoscop pentru femei de azi Luni 30 Mai 2016

Written By NIKE B. on luni, 30 mai 2016 | 05:31



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 30 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 30 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca e un nor de indoiala in viata personala, acum e cazul sa va exprimati parerea. Cei din jur vor complota impotriva dumneavoastra daca nu va justificati comportamentul plin de neincredere.



Horoscop pentru femeia din Taur

Oameni cu autoritate se vor ingramadi sa va ajute la integrarea in comunitate. Verificati toate detaliile inainte de a face schimbari in viata profesionala si succesul va fi garantat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti foarte vehement cand vine vorba de exprimarea afectiunii fata de persoana iubita. Simtiti nevoia de apropiere si conexiune emotionala. Va simtiti in largul dumneavoastra alaturi de partener.


Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva din trecutul dumneavoasta mai are probleme nerezolvate in ceeea ce va priveste. Nu va mirati asadar daca veti fi contactat in vederea ingroparii unei securi demult uitate.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa va pastrati rece in ce va priveste si sa fiti alert. Combinati-va impulsurile emotionale cu cele intelectuale, pentru a evita sa fiti treceti in defensiva in fara prietenilor inselatori. Cineva incearca sa va domine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu ratati nici o oportunitate pe care o intalniti pentru a avansa din punct de vedere profesional. Comunicarea este la cote maxime si e posibil sa primiti o noua oferta de munca. O ruda va face parte din planul dumneavoastra de a infrunta tot ce e nou.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Chiar daca aveti impresia ca sunteti mereu cel care ofera, e bine sa aratati astazi dovezi de dragoste. Abordarea sensibila va va permite sa cimentati sentimentele pe care le aveti deja. Tensiunile acumulate in relatie se vor topi sub valul de dovezi de afectiune pe care il veti afisa.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evitati orice fel de confruntare astazi, chiar daca prietenii si rudele va sufla in ceafa. Daca aveti rabdare, relatiile dumneavoastra vor fi mai interesante.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vremurile schimbatoare va aduc un plus de profunzime in felul in care priviti lucrurile. Nu va scufundati in situatii dificile, mai bine va axati pe zonele care va permit sa va redefiniti si redescoperiti propriile contururi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o perioada buna pentru a pune la punct detalii legate de viitor. E important sa nu abandonati lucrurile la mijloc de drum. Veti primi unda verde in cazul unui proiect la care lucrati.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sentimentele tale sunt dinamice, dar posibil de tinut in frau astazi. Daca trebuie sa iti sustii punctul de vedere in fata sefilor, pentru a mari bugetul unui proiect, scapa o doza de entuziasm in discursul tau, dar nu il lasa sa te distraga de scopul initial.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va confruntati cu viata intr-o maniera destul de intensa. E o zi buna pentru a infrunta adevarurile, oricat de crude ar fi ele. Aveti o forta emotionala puternica. Profitati de ea pentru a-i aduce pe cei din jur acolo unde vi-i doriti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții