Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Horoscopul zilei de Luni 30 Mai 2016

Written By NIKE B. on duminică, 29 mai 2016 | 06:36


Horoscop de azi Luni 30 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 30 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Un singur lucru trebuie evitat atunci cand intri in contact cu diferite categorii de oamenii: discutiile despre bani, pentru ca acestea vor tensiona de fiecare data atmosfera. Nimeni nu e pe acelasi nivel, ci tot se va gasi vreunul care sa comenteze criza in fel si chip, chiar daca in jur se afla si persoane instarite, si cu datorii imense in spate. Fii tu cel intelept si ghideaza dialogul intr-o directie care sa-i uneasca pe toti, dar orice ai face tot se va starni pe alocuri vreo furtuna de opinii financiare.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti un justitiar prin definitie si, daca descoperi ca cineva te-a mintit, iei masuri severe. Intuitia ta nu greseste, ci iti dai seama imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, de aceea te vei folosi de simturile tale pentru a scoate la iveala adevarul si pentru a pedepsi vinovatii. Nu poti accepta nici macar micile ipocrizii amicale, ci, daca ai ceva de spus, spui adevarul pe sleau, lasand la o parte amabilitatea si diplomatia. Esti de parere ca lucrurile importante trebuie exprimate sincer si ferm decat sa te ascunzi dupa deget.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Iubirea e motiv de visare si de divertisment, pentru ca azi ti se aprind calcaiele foarte repede dupa orice noua aparitie interesanta. Un zambet placut, o replica amicala sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relatie sentimentala care te poate face fericit. Doar o perioada, pentru ca nu prea sunt intrunite conditiile ca de aici sa inceapa o relatie solida si de viitor. Chiar daca e doar o aventura, te simti bine, pentru ca fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede...





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Demult nu te-ai mai simtit atat de bine, atat de fericit, dornic de aventura si de distractie. Poate iubirea e cea care te entuziasmeaza asa sau iti aduci aminte sa fii copil si lasi sa iasa la iveala toata energia pe care o tineai blocata din timiditate sau din cauza stresului. Azi dai impresia ca nu mai tii cont de nimic, ca ai lasat deoparte orice retineri, pentru ca sansa de a te simti bine nu apare la tot pasul. Rupe-te de propriile limite si comporta-te ca si cum tu ai fi centrul universului!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu te crampona de obstacolul minor care te tine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, suna un prieten, aduna-ti grupul de sustinere, pentru ca solutiile apar din aceasta consultare reciproca. Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situatiei si totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendenta. Hopurile sunt inerente in orice plan important, mai ales cand sunt atat de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent si sincer de opinii se nasc si solutiile salvatoare.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te crampona de obstacolul minor care te tine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, suna un prieten, aduna-ti grupul de sustinere, pentru ca solutiile apar din aceasta consultare reciproca. Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situatiei si totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendenta. Hopurile sunt inerente in orice plan important, mai ales cand sunt atat de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent si sincer de opinii se nasc si solutiile salvatoare.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubirea este cel mai frumos dar pe care l-ai putea primi azi de la viata! De unde nici nu te astepti, se poate ivi sansa unei idile, dar numai de tine depinde daca o lasi sa te cucereasca sau o privesti cu mai multa detasare. Inima ta bate mai tare cuprinsa de fiori noi, de emotii intense, incat apar si premisele unei iubiri la prima vedere. Gesturile de afectiune care se schimba intre tine si omul drag sunt la cote maxime, incat iubirea voastra se reaprinde din nou ca la inceput.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

De multe ori iti doresti sa primesti a doua sansa, cu gandul la un eveniment din trecut care n-a iesit chiar asa cum ai fi sperat, si iata ca azi ti se ofera! Ai grija cum o folosesti, ar putea fi ultima ocazie de a mai incepe odata ceea ce altadata s-a impotmolit din vina ta. Arunca o privire inapoi in trecut si descopera acel subiect care n-a fost dus la indeplinire asa cum se cuvine si ia-l de unde l-ai lasat. Acum ar putea merge mult mai bine, pentru ca intre timp ai mai acumulat ceva experienta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții