Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Mai 2016

Written By NIKE B. on duminică, 29 mai 2016 | 06:29



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

TI se cere sa tii locul cuiva si misiunea pare sa te depaseasca. Din pacate, nu ai de ales. Trebuie sa te conformezi si sa dai tot ce ai mai bun, chiar daca pasesti pe "terenuri virgine".



Horoscop pentru femeia din Taur

Ceea ce nu stiti va poate face rau, de aceea ar fi bine sa adunati cat mai multe informatii puteti. Sinceritatea e cea mai buna politica, in masura in care nu raniti prin ea.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ziua va surade din punct de vedere amoros, daca sunteti mai dragut cu cei din jur. Multumiti-va pe dumneavoastra insiva si pe prieteni pentru a culege roadele fortei dumneavoastra creative. Dragostea la prima vedere va bate in usa!


Horoscop pentru femeia din Rac

Ceva neasteptat si delicat iti tulbura linistea astazi. Emotiile tale sunt expuse, daca nu reusesti sa te controlezi bine. Decat sa fii tinta rauvoitorilor, mai bine te retragi din fata unei situatii posibil daunatoare imaginii tale.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va gasiti pusi in actiune de catre prieteni, iar circumstantele va forteaza sa fiti mai conventional decat de obicei. Calitatile dumneavoastra de persoana mai rezervata vor iesi, asadar la lumina.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi nu va fi de ajuns sa ascultati ceea ce au de spus ceilalti. Daca va veti baza pe inteligenta colectiva veti avea mai multe sanse sa obtineti succesul. Dezvoltarea dumneavoastra spirituala va fi secondata de experienta trecuta a celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Intelectul va functioneaza la cote maxime si va este sustinut de personalitatea dumneavoastra unica. Se prevede o calatorie in care veti intalni oameni noi. Povestea de dragoste debuteaza instabil, dar va prinde contururi placute in viitor.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi a cautarii raspunsurilor, in toate planurile vietii dumneavoastra. Nu va aruncati cu capul inainte, temperati-va si s-ar putea ca cei din jur sa participe la incercarea de a va croi caile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca vrei sa beneficezi de ceva castiguri financiare, e timpul sa inchei intelegerea pe care ai tot amanat-o. Daca instinctul de indeamna sa impingi limitele un pic mai departe, nu ezita! Fa ce trebuie sa faci, pentru a obtine castigul atat de necesar!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va concentrati pe maximizarea distractiei. Chiar daca nu sunteti intr-o relatie, se prevede o aventura captivanta. Daca sunteti cu cineva, relatia va fi deodata foarte pasionanta. Oferiti caldura care va este oferita si dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Relatiile sunt sub reflector. Sunteti nevoit sa alegeti intre doua situatii neplacute. Bazati-va pe intuitie si veti face alegerea corecta.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cei din jur iti dau impresia ca te inteleg si ca iti sunt alaturi, dar simti ca, de fapt, nu sunt de acord cu deciziile tale. Daca asa simti, incearca sa ai o discutie mai profunda cu ei, din care sa intelegi exact ce gandesc despre tine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții