Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Marti 31 Mai 2016

Written By NIKE B. on marți, 31 mai 2016 | 05:36



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 31 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 31 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Presiunile din relatii va pericliteaza capacitatea de a stabili conexiuni mai profunde cu cei din jur. Problemele pe care le-ati ignorat pana acum reies la suprafata. Pasiunile intense si sentimentele profunde sunt in centrul atentiei astazi.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi perfecta pentru a va deschide sufletul si a va intelege viata amoroasa. Daca gasiti echilibrul intre nevoile personale si cele ale partenerului, va veti exprima mai clar intentiile. Intelegerea va fi stimulata de o cina romantica, departe de agitatia cotidiana.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o perioada a activitatilor fizice intense. Cei din jur va solicita mult si deveniti nemultumit in legatura cu gradul de efort pe care il depuneti. Nu fiti prea exigenti cu propria persoana.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti iritabil si usor de indispus. Aveti diverse dispute, mai ales cu partea feminina. Instabilitatea pluteste in aer.



Horoscop pentru femeia din Leu

E o periaoda de liniste generala in viata dumneavoastra. Evenimentele sociale nu sunt asa cum va asteptati sa fie, asa ca nu investiti in lucruri care se vor dovedi nesatisfacatoare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cand vine vorba de a te adapta multimii, ar fi mai bine sa iti asculti instinctele. Chiar daca asta inseamna sa iesi putin din randuri si sa intreprinzi actiuni mai indraznete.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Gradul crescut de energie va stimuleaza curajul, abilitatea de a comunica si intelectul. Astazi veti fi mai capabil sa rezolvati problemele cu promtitudine si forta fizica. Latura senzuala iese in evidenta si veti fi un magnet de energie pentru cei din jur.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Diplomatia si atentia la sentimentele celor din jur te duc departe astazi. Afiseaza cea mai draguta latura a ta, daca doresti sa iti deschizi usi noi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relatiile la locul de munca de armonizeaza astazi. Discutiile cu prietenii si cu partenerii va sporesc increderea in sine si aduc noi posibilitati de colaborare in prim plan. Sunteti desemnat la conducerea unor proiecte.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu sunteti capabil sa ganditi clar si sa separati realitatea de fictiune. E o perioada a reveriilor creative, dar fiti atent: contractele nu sunt avantajate de astfel de escapade.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Latura mai agresiva a sentimentelor dumneavoastra iese in evidenta acum. Veti fi impresionat usor de cei din jur sau de circumstantele in care va regasiti. Respirati adanc si incercati sa va stapaniti tendinta de a deveni hipersensibil.

Horoscop pentru femeia din Pești

Tendinta generala este de a fi excesiv de precaut si din cauza asta va ratati tintele. Indepartarea de la norme va va aduce in cale planuri marete pentru viitor.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții