Zodiac chinezesc weekend 3-5 mai 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc weekend 3-5 mai 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc zilnic...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Mai 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 25 mai 2016 | 06:20



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Actiunile dumneavoastra sunt dirijate de impulsurile sexuale si emotionale. Faceti cu greu diferenta intre dorinta si iubire. O criza de identite va pericliteaza relatia.



Horoscop pentru femeia din Taur

Dezorientarea si lipsa unui drum bine stabilit sunt sentimentele care te incearca astazi. Daca e asa, esti singura persoana care se poate ajuta pe sine insasi. Nimeni nu itipoate ghida drumul, pentru ca numai tu te poti mobiliza cu adevarat in directia corecta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti mobilizat de hotararea de a descoperi toate dedesubturile unei situatii inainte de a ii da de capat. Daca aveati o nelamurire, e foarte probabil ca astazi sa isi gaseasca rezolvarea.


Horoscop pentru femeia din Rac

Se intampla lucruri in relatia ta care iti sunt ascunse. Si tu, la randul tau, ascunzi anumite detalii. E timpul sa iti dai seama ca o relatie implica sa il cunosti pe celalalt in toate aspectele lui, chiar si cele mai rusinoase.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va agatati de trecut, mai ales de perioada cresterii. Simtiti o mare nevoie sa fiti invaluit de protectia materna, pe care o veti cauta in persoana iubita.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E cazul sa arati lumii de ce esti in stare. Chiar daca asta inseamna sa iti mobilizezi toata energia, pentru a le demonstra ca nu e de glumit cu tine atunci cand tintele iti sunt precise.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Uneori, o atitudine mai dramatica este ceea ce trebuie pentru a obtine ceea ce vrei. Asa ca, in ciuda faptului ca nu iti sta in fire sa pui in scena adevarate piese de teatru, acesta e lucrul de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopurile!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu e bine sa aveti mana prea libera cu banii dumneavoastra. Acum ca sunteti aproape de a finaliza unele probleme financiare, nu riscati sa prelungiti efectele ei negative si pe viitorul indepartat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Intelegerile trebuie incheiate astazi in detaliu, pentru ca ceea ce pare a fi o prada sigura se va dovedi a fi o pasare calatoare. Mergeti in profunzimea lucrurilor, nu va lasati inselati de aparente.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cresc sansele sa va impiedicati de tot felul de pietre in drumul dumneavoastra. Fiti atenti la cum mergeti, altfel veti avea de cules oase de pe jos. Putin egoism nu strica, mai ales cand e vorba de sanatatea dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca o persoana draga trece printr-o perioada grea, ar trebui sa lasi egoismul la o parte si sa fii un sprijin. Chiar daca asta inseamna sa stati impreuna in fata unui film lacrimogen, cu un teanc de servetele alaturi!

Horoscop pentru femeia din Pești

Pluteste in aer o energie care iti va plasa mingea direct in poarta. Veti fi atras de posibilitatea unor noi proiecte, in care tindeti sa va aruncati cu entuziasm. Orice demarati in acest moment, va fi acompaniat de noroc si succes.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții