Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Mai 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 mai 2016 | 08:28



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cateodata, dureaza destul de mult sa ajungi sa cunosti pe cineva. Asta nu inseamna ca nu exista si sentimente la mijloc, ci ca unii oameni au nevoie de timp pentru a se putea implica intr-o relatie, chiar daca e doar de prietenie.



Horoscop pentru femeia din Taur

E bine sa pari de o inteligenta sclipitoare, dar nu e bine sa vrei sa vrei sa ii pui pe cei din jur in umbra. In compania celorlalti, incearca sa te adaptezi la cum sunt ei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Viata ta inca reflecta traumele din copilarie. Nu crezi ca e cazul sa le lasi la o parte si sa incerci o noua directie? Ar putea fi solutia care sa te scape din acest cerc vicios.


Horoscop pentru femeia din Rac

E o perioada sensibila, in care va trebui sa relationezi mai profund cu persoana iubita. Trebuie sa te asiguri ca emani destula incredere in tine. Nu sovai si nu lasa sa se vada ca ai indoieli, chiar daca incerci astfel de trairi.



Horoscop pentru femeia din Leu

E o influenta frivola in aer si raporturile intime foarte intense par a fi definitorii pentru aceasta zi. Ai tendinta sa incerci sa ii domini pe cei din jur. Inainte de a-i schimba pe ei, mai bine analizeaza-te atent pe tine!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poti sa respiri usurat. E o perioada in viata ta in care poti sa te detasezi de lucrurile care nu merita atentie, pentru a te concentra pe chestiunile mai subtile. Chiar daca nu reusesti sa rezolvi o problema, intelegi ca, uneori, viata nu iti da chiar tot ce vrei!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Un joc de noroc nu e niciodata un lucru bun, chiar daca un impatimit iti flutura pe sub nas castigurile lui. Chiar daca nu e ad-litteram vorba de un joc de noroc, ci de o chestiune care priveste viata ta personala.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa simti presiune din partea celor din jur sa faci ceva ce iti displace. Daca nu vrei sa o faci, nu trebuie sa taci doar pentru a le intra in gratii. Spune-ti punctul de vedere si nu renunta in fata unor mofturi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu subestima ajutorul oferit de un prieten, chiar daca nu face decat sa te indrume spre o meditatie mai profunda asupra lucrurilor care ti se intampla. Aveai nevoie de cineva care sa te faca sa vezi ca ai o atitudine superficiala in ce priveste asteptarile si planurile tale.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E cazul sa faci un pas in spate si sa privesti situatie mai atent. Ceea ce pare a fi o idee geniala s-ar putea transforma intr-un dezastru, din cauza unui detaliu mic si, aparent, insignifiant.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunt posibile conflicte cu oamenii care nu sunt de acord cu ideile tale. Dorinta de a avea un cuvant greu de spus te face sa adopti o atitudine cam agresiva in fata celor care ti-ar putea sta in cale.


Horoscop pentru femeia din Pești

O mare doza de energie te inunda astazi, dar poate fi cu doua taisuri. Totul depinde de atitudinea ta si de felul in care decizi sa te folosesti de aceasta energie. Trebuie sa inveti sa o controlezi, pentru a evita actiunile impulsive.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții