Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Mai 2016

Written By NIKE B. on vineri, 20 mai 2016 | 05:26



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, audienta ta va fi data pe spate, pentru ca esti intr-o faza de maxima creativitate si lirism. Toate gandurile tale, chiar si cele mai banale, par ca vin din partea unui poet. Impresionezi prin aerul tau boem si visator.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ceea ce credeati ca va doriti se va dovedi a fi diferit de ceea ce este. Terenurile sunt alunecoase si veti constata ca nu e asa usor sa obtineti ceea ce va doriti. Nu pariati pe aparente. Fiti pregatit sa intoarceti spatele unor planuri care nu va ies asa cum va asteptati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Martirismul e la ordinea zilei si toti cei din jurul tau vor poza in victime. Daca cei din jur nu reusesc sa isi rezolve propriile lor probleme, tu de ce iti bati capul cu ele?


Horoscop pentru femeia din Rac

Ziua e presarata cu munca asidua, mai ales in sfera relationala. In prim plan sunt problemele legate de casa, de membrii mai in varsta ai familiei.



Horoscop pentru femeia din Leu

Pregateste-te sa fii colacul de salvare al unei persoane dragi astazi. Chiar daca sentimentul e reconfortant, nu e placut sa te ia pe nepregatite.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intelectul dumneavoastra functioneaza la cote maxime. Va veti uimi audienta cu raspunsuri rapide, idei sclipitoare si intuitie ascutita. Incercati sa va notati orice gand care va vine in minte, pentru ca ideile sclipitoare au tendinta sa va fuga repede din minte.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Conditiile din jurul tau par sa te influenteze mai mult decat de obicei. Disputele de la locul te munca te afecteaza si te distrag de la indatoririle tale. Iti este greu sa te concentrezi dar, daca nu te aduni, sefii iti vor atrage atentia.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai satisfactii mari de pe urma unui hobby pe care l-ai cam lasat la o parte in ultima vreme. Iti dai seama cat de mult ti-a lipsit aceasta activitate si te bucuri de fiecare clipa de placere pe care ti-o aduce.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti o persoana din ce in ce mai populara, fapt ce implica, pe langa beneficii, mai multe evenimente sociale pe care trebuie sa le onorezi. E greu sa jonglezi printre atatea indatoriri. Va trebui sa mai si refuzi unele persoane, chiar daca e neplacut.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o perioada propice pentru a scoate la suprafata ce e mai bun din ceea ce va inconjoara. Daca va ingrijiti de aspectul dumneavoastra, veti avea mai multa incredere in sine. Puneti capcane pentru iubire, bogatie si frumusete si veti putea fi mai sigur ca le veti obtine. Indulgenta atrage indulgenta!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cunostintele tale nu sunt percepute asa cum ti-ai dori. In loc sa te aprecieze pentru ceea ce impartasesti, cei din jur privesc sfaturile tale cu ochi rai. Daca ei nu stiu sa aprecieze sprijinul tau, poate ca ar trebui sa cauti alte tinte, care sa stie sa fructifice o indrumare!

Horoscop pentru femeia din Pești

Tot efortul tau din trecut va fi, in sfarsit, recunoscut si rasplatit. Chiar daca nu e marirea de care aveai nevoie, un bonus substantial iti va dovedi ca sefii tai nu trec cu vederea munca depusa de tine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții