Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 21 Mai 2016

Written By NIKE B. on vineri, 20 mai 2016 | 05:32


Horoscop de azi Sambata 21 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 21 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viata de cuplu se dezvolta pe un teren sigur, care iti inspira incredere si durabilitate. Nu se mai fac declaratii de amor in joaca, nu se mai fac promisiuni fara consistenta, ci tot ceea ce spuneti amandoi acum are sanse de materializare. Daca vrei o relatie de viitor, nu cauta aventuri trecatoare, ci cauta in jurul tau omul care inspira fidelitate si maturitate. Nu e o idee rea sa alegi cu mintea, nu cu inima, pentru ca sufletul mai poate face si alegeri gresite. Ratiunea insa nu va da gres niciodata, chiar daca si tu, ca oricine, tanjesti dupa iubire.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei - nu vrei, trecutul te cheama inapoi.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Desi esti un militant aprig impotriva banalului si rutinei, de data aceasta reusesti sa te adaptezi acestor conditii. Extragi din monotonia din jur informatia potrivita pentru a te putea concentra la actiuni de lunga durata, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperi acele maruntisuri care se potrivesc perfect preocuparilor tale actuale. Nu astepta doar evenimente stralucitoare, ci multumeste-te si cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul si care iti sunt de folos. Vestile bune, informatiile utile sau sprijinul necesar pot aparea si in cea mai comuna forma.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pentru unii, ziua are un continut usor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenta ta le poate aduce fericire. Adu-ti aminte si de cei care crezi ca ar avea azi nevoie de compania ta pentru ca tu le faci bine. Gasesti cuvantul potrivit, ai darul adecvat, gasesti usor gestul cel mai compatibili cu dorintele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru ca vei reusi sa alungi tristetea din ochii cuiva drag. Daca ai un prieten cu probleme sau o ruda in varsta sau care se simte singura, treci pe la ei sau da-le un telefon, aratand ca-ti pasa de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care il vei face si vei castiga recunostinta si dragostea lor.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Uita-te cum e afara! Efectele soarelui si cerului senin (daca le vezi) vor fi miraculoase, iar in cazul tau e vorba de sanatate si miscare. Fa-ti timp pentru o mai scurta sau mai lunga plimbare, sau, daca esti genul activ, fa sport, iesi oriunde te cheama inima pentru o zi plina de actiune si veselie. Copiii te vor trage afara, deci nu te gandi ca azi vei sta in fata televizorului, ci trebuie sa-ti faci timp pentru o iesire. Va fi mai buna decat ai putea crede, deci nu fi comod: afara toata lumea!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu porni ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încearcă azi să eviţi acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Ai să vezi că se rearanjează totul în viaţa ta dacă ocoleşti negaţiile în tot ce ai de spus şi clădeşti noi planuri într-o notă pozitivă. Priveşte spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sumele de bani care îţi parvin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezeşti în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci eşti ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine. E o zi riscantă în plan financiar, deci abţine-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţii banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total... Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă ţi-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratezi ca pe o ocazie excelentă de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape şi deja te concentrezi asupra celei care vine la rând. Ai extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi ştii ce ai de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutaţi că pun punct acum unui demers, tu eşti conştient că acest final era necesar pentru a începe, de mâine, un drum nou. Punct… şi de la capăt!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, poţi primi o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlneşti azi au un efect benefic asupra ta pentru că îţi ridică moralul şi te determină să priveşti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ţi se întâmplă.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoţiile acestei zile. Le simţi mai speciale, parcă ar vrea ceva să te anunţe sau să te avertizeze, deci ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului tău. Resimţi un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ai, ce ţi se întâmplă. E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi în jurul tău. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândeşte-te, vei găsi singur răspunsurile!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții