Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 4 Iunie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 iunie 2016 | 06:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 4 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 4 Iunie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca adopti o tactica agresiva in planurile tale, se va intoarce impotriva ta, ca un bumerang. Tactul si diplomatia sunt cele care te vor scoate din impas astazi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va simtiti destul de energic, capabil sa echilibrati eficient munca si distractia. Bucurati-va de fiecare moment, o meritati dupa atata timp de munca asidua.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Luati aminte ca intr-o relatie, ambele parti trebuie sa ofere. Ca sa corectati atitudinea partenerului, ati face bine sa nu mai puneti totul pe masa.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti pus fata in fata cu o circumstanta care va atinge cele mai sensibile coarde. Chiar daca rezultatul nu e favorabil, mai tarziu veti constata ca a fost o experienta utila pentru dezvoltarea dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Entuziasmul excesiv provoaca luarea unor decizii impulsive. Nu iti dai seama de pe acum, dar, pe viitor, vei avea de suferit daca nu gandesti putin mai rational.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E timpul sa va ocupati dumneavoastra de probleme, mai degraba decat sa va bazati pe e-mail si telefoane. Iesiti in evidenta si asta va ajuta in confruntarile fata in fata. E o perioada buna pentru a va aerisi agenda.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Cineva din anturaj se distanteaza de dumneavoastra, dar daca ii acordati atentia necesara, veti reusi sa ii recastigati increderea.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

O influenta nefasta iti va afecta rutina la locul de munca. Un eveniment neplacut te face sa iti pierzi concentrarea si vei avea ceva explicatii de dat sefilor pentru lipsa ta de atentie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti mana libera sa va raspanditi frumusetea si sexualitatea. Planetele sunt de partea dumneavoastra si asta va atrage noi prietenii. Fiti atent sa nu exagerati totusi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o perioada in care trebuie sa va retrageti si sa capatati o imagine de ansamblu asupra situatiei personale. Puteti sa stabiliti noi linii de ghidare in viata dumneavoastra. Planurile si strategiile va sunt la indemana si sunt si cea mai sigura metoda de succes.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Anxietatea va va activa problemele digestive. Evitati sa mancati in momentele de tensiune. Mai bine renuntati astazi la mancarurile grele. O salata e cea mai buna optiune a zilei.

Horoscop pentru femeia din Pești

Relatiile pe care le aveti va stimuleaza sa impingeti limitele catre lucruri mai iesite din comun. O persoana de acest fel va atrage atentia si sunteti tentat sa acceptati orice fel de provocari. Putina prudenta nu strica.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții