Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Iulie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 17 iulie 2016 | 08:03


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti foarte popular, inconjurat de oameni care vor sa va intre in gratii. Daca ii lasati sa se apropie prea mult, riscati sa va treziti parasit si ranit.



Horoscop pentru femeia din Taur

Descoperiti metode noi si eficiente de a obtine ce va doriti. Desprindeti-va de obiceiurile vechi, nu fac decat sa va incetineasca.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Deciziile pe care le luati astazi sunt influentate de obisnuinta. Mai bine nu v-ati lua dupa trecut si ati analiza situatia mai bine. Nu toate lucrurile se repeta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Fiti atent astazi. Cadourile sau favorurile nu vin singure, ci au agende ascunse in spate. Analizati foarte bine inainte de a le accepta.



Horoscop pentru femeia din Leu

"O sa dorm in mormant!" Asta pare sa va fie deviza astazi, dar, in ritmul asta, riscati sa cadeti pur si simplu din picioare. Incetiniti putin ritmul si mai amanati din planuri.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti in contact cu latura dumneavoastra spirituala si aveti tendinta sa vedeti mai mult partea buna a oamenilor din jur. Dati frau liber acestor porniri!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti cam emotional si depresiv si cei din jur nu reusesc sa va ridice moralul. Decat sa ii indispuneti si pe ei, mai bine petreceti un timp cu dumneavoastra pentru a va da seama de cauzele acestor stari.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Deja aveti agenda cam incarcata, de ce va incapatanati sa o completati si mai mult? Mai bine ati cere ajutorul prietenilor pentru indeplinirea atributiilor care asteapta de mult sa fie duse la capat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E cazul sa mai scoateti nasul si afara din casa. O plimbare in natura sau in mijlocul gradinii proprii va va reincarca pozitiv.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti cam irascibil astazi si aveti tendinta sa va luati de primul om care va iese in cale. Aveti grija, s-ar putea sa dati peste cineva la fel de irascibil ca dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va simtiti depasit de prea multe atributii la locul de munca. Viata sentimentala e pe locul doi si s-au adunat multe emotii care asteapta sa fie exprimate.

Horoscop pentru femeia din Pești

Zelul dumneavoastra va fi remarcat si rasplatit la locul de munca. Continuati tot asa si veti uita de grijile financiare!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții